Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bony píše:pinkeee85 píše:a testovala jsi ráno? já jsem 17 dní DPO a duch je pořád slabej. Taky záleží na testu. Včera jsem měla Mamatest a tam byla čárka silnější než dneska na nějakým obyč.
Holky tak jsem testovala. Negativni. Ale jsem zmatena,nebo paranoidni …
Bony ja jsem mela mamatest 10. Nebyl tam vubec duch. Ale neco jsem tam objevila. Sakrys ted to pisu pres tel,za chvili budu na pc,tak vam hned popisu co ja detektivka objevila.
Tak jsem objednana k dr..ale az na 23.2.
to je doba..jen aby mrska nedorazila a bylo vse ok ![]()
Nela- neboj, mysli na neco moc peknyho a bude dobre neboj.
To ja jsem na tom uplne jinak nez ty
vcera po styku ruzovy hlen. Dnes test jasna / a to jsem 31DC. Takze vysazuju duphaston a prdim na to. Akorat jsem po tech hormonech tlusta jak cune a mam panděro.
Takze v lete car to jisti.
ahojky děvčata tak já vypadávám dneska jsem mrchu dostala…to mě štve…jinak všem ostatním držím palce ať tam zítra najdete vytoužené //.
Idzetka píše:
ahojky děvčata tak já vypadávám dneska jsem mrchu dostala…to mě štve…jinak všem ostatním držím palce ať tam zítra najdete vytoužené //. [/citaceTak se netrap, já včera měla zase náladu pod psa. Známí se přišli pochlubit, že čekají miminko. Snažili se asi 3 měsíce. My se snažíme přes 9 a nic. já jsem to zatím nedostala, ale říkám si, že se mi to třeba z krátkých cyklů konečně srovnává na 28 dní… Taky se Ti poštěstí, uvidíš
klarucha píše:Idzetka píše:
ahojky děvčata tak já vypadávám dneska jsem mrchu dostala…to mě štve…jinak všem ostatním držím palce ať tam zítra najdete vytoužené //. [/citaceTak se netrap, já včera měla zase náladu pod psa. Známí se přišli pochlubit, že čekají miminko. Snažili se asi 3 měsíce. My se snažíme přes 9 a nic. já jsem to zatím nedostala, ale říkám si, že se mi to třeba z krátkých cyklů konečně srovnává na 28 dní… Taky se Ti poštěstí, uvidíšděkuju…snad to bude příště lepší…
Idzetka píše:klarucha píše:Idzetka píše:děkuju…snad to bude příště lepší…
ahojky děvčata tak já vypadávám dneska jsem mrchu dostala…to mě štve…jinak všem ostatním držím palce ať tam zítra najdete vytoužené //. [/citaceBUDE!
Tak se netrap, já včera měla zase náladu pod psa. Známí se přišli pochlubit, že čekají miminko. Snažili se asi 3 měsíce. My se snažíme přes 9 a nic. já jsem to zatím nedostala, ale říkám si, že se mi to třeba z krátkých cyklů konečně srovnává na 28 dní… Taky se Ti poštěstí, uvidíšKaždá měsíc jsem na tom podobně. Můžeme soutěžit
klarucha píše:Idzetka píše:klarucha píše:Idzetka píše:děkuju…snad to bude příště lepší…
ahojky děvčata tak já vypadávám dneska jsem mrchu dostala…to mě štve…jinak všem ostatním držím palce ať tam zítra najdete vytoužené //. [/citaceBUDE!
Tak se netrap, já včera měla zase náladu pod psa. Známí se přišli pochlubit, že čekají miminko. Snažili se asi 3 měsíce. My se snažíme přes 9 a nic. já jsem to zatím nedostala, ale říkám si, že se mi to třeba z krátkých cyklů konečně srovnává na 28 dní… Taky se Ti poštěstí, uvidíšKaždá měsíc jsem na tom podobně. Můžeme soutěžit
BUDE!
Každý měsíc jsem na tom podobně, můžeme soutěžit
klarucha píše:klarucha píše:Idzetka píše:BUDE!klarucha píše:Idzetka píše:děkuju…snad to bude příště lepší…
a jak dlouho už se snažíte???já mám HA vysazenou už skoro 5 let ale nějak jsme to neřešili spíš přijde tak přijde ale asi 2 roky už se trochu hlídám a necelej rok už se fakt snažíme. Měřím BT hlídáme ovulku a nečekáme na mrchu…
Idzetka píše:klarucha píše:klarucha píše:a jak dlouho už se snažíte???já mám HA vysazenou už skoro 5 let ale nějak jsme to neřešili spíš přijde tak přijde ale asi 2 roky už se trochu hlídám a necelej rok už se fakt snažíme. Měřím BT hlídáme ovulku a nečekáme na mrchu…Idzetka píše:BUDE!klarucha píše:Idzetka píše:děkuju…snad to bude příště lepší…
To my se snažíme ,,pouhých" 9 měsíců. To mě zaskočilo, že se snažíte tak dlouho
To mě mrzí, ale čím ten čas víc běží… Nemysli na to, že jo…
To snad na to nejde ani nemyslet. A v CARU jsi to už řešila. Dr. nějak zasahoval? My taky jen odhadujeme, prý mám ty občasné anovulační cykly, takže to je taky buď a nebo
Krom BT, ovulku poznáš?
klarucha píše:Idzetka píše:klarucha píše:To my se snažíme ,,pouhých" 9 měsíců. To mě zaskočilo, že se snažíte tak dlouhoklarucha píše:a jak dlouho už se snažíte???já mám HA vysazenou už skoro 5 let ale nějak jsme to neřešili spíš přijde tak přijde ale asi 2 roky už se trochu hlídám a necelej rok už se fakt snažíme. Měřím BT hlídáme ovulku a nečekáme na mrchu…Idzetka píše:BUDE!klarucha píše:Idzetka píše:děkuju…snad to bude příště lepší…
To snad na to nejde ani nemyslet. A v CARU jsi to už řešila. Dr. nějak zasahoval? My taky jen odhadujeme, prý mám ty občasné anovulační cykly, takže to je taky buď a nebo
Krom BT, ovulku poznáš?
no neřešili jsme to v caru. Doktorka mi řekla že mám zkusit měřit BT. že jsme ještě mladí a jen se asi netrefujeme do ovulky…a no tento měsíc mám jít na kontrolu a začne to…smermiograf a pak šupem na mě(podle toho jak to dopadne tomu mýmu)…i když se mi do toho s doktorama moc nechce je už načase fakt se snažíme dlouho…ale furt tak nějak doufám že doktoři nebudou zapotřebí
ovulku sama nepoznám pobolívání bříška je téměř denní a prsa mě začínají bolet až tak týden po ovulce…takže spoléháme jen na BT a trochu podle hlenu…a s tím moc neumím. Ty ovulku na sobě poznáš? No když se to vezme kolem a kolem snažíme se tak stejně…předtím jsem to nehlídala neřešila a později zjistila že při ovulce mám nejmenší chut na mazlení takže jsme to v období ovulky skoro nikdy neměli…až teĎ tak 10 měsíců co to hlídáme…proto to moc nehrotím
Idzetka píše:klarucha píše:Idzetka píše:no neřešili jsme to v caru. Doktorka mi řekla že mám zkusit měřit BT. že jsme ještě mladí a jen se asi netrefujeme do ovulky…a no tento měsíc mám jít na kontrolu a začne to…smermiograf a pak šupem na mě(podle toho jak to dopadne tomu mýmu)…i když se mi do toho s doktorama moc nechce je už načase fakt se snažíme dlouho…ale furt tak nějak doufám že doktoři nebudou zapotřebíklarucha píše:To my se snažíme ,,pouhých" 9 měsíců. To mě zaskočilo, že se snažíte tak dlouhoklarucha píše:a jak dlouho už se snažíte???já mám HA vysazenou už skoro 5 let ale nějak jsme to neřešili spíš přijde tak přijde ale asi 2 roky už se trochu hlídám a necelej rok už se fakt snažíme. Měřím BT hlídáme ovulku a nečekáme na mrchu…Idzetka píše:BUDE!klarucha píše:Idzetka píše:děkuju…snad to bude příště lepší…
Krom BT, ovulku poznáš?
ovulku sama nepoznám pobolívání bříška je téměř denní a prsa mě začínají bolet až tak týden po ovulce…takže spoléháme jen na BT a trochu podle hlenu…a s tím moc neumím. Ty ovulku na sobě poznáš? No když se to vezme kolem a kolem snažíme se tak stejně…předtím jsem to nehlídala neřešila a později zjistila že při ovulce mám nejmenší chut na mazlení takže jsme to v období ovulky skoro nikdy neměli…až teĎ tak 10 měsíců co to hlídáme…proto to moc nehrotím
No můj Dr. to taky tak bere. Nechtěl mi nic napsat ani na úpravu cyklu jelikož mi je 21 a říkál, že až po tom roce to začne řešit.
Přemýšlím, jestli mám skočit pro test. MS mě skončila 4.2. Tak, jestli nebude moc brzo na test, nevíš? Přiznám se, že jsem testovala asi před 4 dny a bíloooo. Tak nevím. Ale MS zatím nepřišla… Když by se mi to srovnalo na 28 DC, tak to bude až 19.2. Co myslíš , mám nemám?
Ahoj holky,
tak já se rozhodla testovat až v pondělí, pokud nedorazí mrcha, špiním stále a nechci se nervovat … uvidíme, jak to dopadne …
a kde jsou nějaké testíky se // co???? ![]()