Testujeme na Valentýna :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
888
9.2.12 10:47
lilia81 píše:
klarucha - to tedy ne, jak dlouho se snažíte a můžu vědět, kolik ti je? nepřijde mi to zase jako moc profesionální postup, čekala bych, že s těmito problémy ti udělá alespon 2-5 DC hormonální profil, aby věděla, jak se hodnoty pohybují … a pak teprve rozhodovala, zda se máte dál pokoušet a nebo nasadit rovnou léčbu …

A můžu mít ty samé otázky na Tebe? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
9.2.12 10:58

klarucha - no jasně ;) mám to jinak vše v podpisu :-) je mi 30, sanžíme se od června, hormonální profil v pořádku, jen mi nedorůstaly folíci, tka jsem neměla MS a řešíme to clostíkem, první cyklus nezabral, druhej nádherně, tka čekám, co z otho bude a vyprosila jsem si utrogestan na podporu, i když s progesteronem nemám problém …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
9.2.12 11:08
lilia81 píše:
klarucha - no jasně ;) mám to jinak vše v podpisu :-) je mi 30, sanžíme se od června, hormonální profil v pořádku, jen mi nedorůstaly folíci, tka jsem neměla MS a řešíme to clostíkem, první cyklus nezabral, druhej nádherně, tka čekám, co z otho bude a vyprosila jsem si utrogestan na podporu, i když s progesteronem nemám problém …

Tak snad se zadaří i Tobě ;) Je to na prdlačku. Když nejsi v tom koloběhu, myslíš si, že to sice nebude hned, ale třeba další měsíc, že se zadaří a když už se snažíš delší dobu, tak přícházíš na to, že to prostě hned tak nejde. A hlavou se ti honí otázky, jestli to vůbec půjde. Ale musíme myslet pozitivně :lol: A přítele/ manžela, hnali také na vyšetření? Nebo to nechali být, jak přišli na to, že je problém toho nedorůstání..? Tak snad Vám to konečně klapne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
9.2.12 11:20

klarucha - tak mu řekni, že chápeš, že to chce nechat po roce, ale už to skoro rok je a že bys byla ráda, dkyby ti alespoň udělal hormonální profil … že bys ráda věděla, jak an tom jsi a zda je vše v pořádku … to si myslím, že by snad moh, ne? vzít ti krev …

no mě na to řoišli tak, že jsem neměla po vysazení antikoncepce MS … přítel ještě na spermiu nebyl, ale právě pokud se nezadaří tento nebo příští cyklus, chci se rovno příští cyklus na UTZ domluvit s doktorem, a|´t nás pošle do CAR - objednáme se, přítel rovnou skočí na spermio, a já pokud dorazí MS půjdu na test průchodnosti … ale vzhledem k tomu, že sjem brala prášky až od 23 let a do té doby měla velm pravidelnou menstruaci, tka si myslím, že průchodnost bude ok … a ani jsem neměla žádnou operaci břišní …

taky držím palce!!! zkus ten profil alespoň vyžebrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
9.2.12 11:28
lilia81 píše:
klarucha - tak mu řekni, že chápeš, že to chce nechat po roce, ale už to skoro rok je a že bys byla ráda, dkyby ti alespoň udělal hormonální profil … že bys ráda věděla, jak an tom jsi a zda je vše v pořádku … to si myslím, že by snad moh, ne? vzít ti krev …

no mě na to řoišli tak, že jsem neměla po vysazení antikoncepce MS … přítel ještě na spermiu nebyl, ale právě pokud se nezadaří tento nebo příští cyklus, chci se rovno příští cyklus na UTZ domluvit s doktorem, a|´t nás pošle do CAR - objednáme se, přítel rovnou skočí na spermio, a já pokud dorazí MS půjdu na test průchodnosti … ale vzhledem k tomu, že sjem brala prášky až od 23 let a do té doby měla velm pravidelnou menstruaci, tka si myslím, že průchodnost bude ok … a ani jsem neměla žádnou operaci břišní …

taky držím palce!!! zkus ten profil alespoň vyžebrat

Asi máš pravdu, ale u Dr. jsem byla na cytologii a UTZ před měsícem a před týdnem škemrat na úpravu toho cyklu. Tak dám na chvilinku pokoj a pak budu muset znovu. Tak u _Tebe to vypadá také nadějně, když zasahují lékaři. Stejně si nevybereš, nevěsila bych hlavu, jelikož dle mého je jedno jestli se začneš o mimčo snažit ve 20 nebo ve 30. Problémy můžou být vždy :? Ty jsi měla výhodu, že jsi to měla pravidelný před ANTI. To já ne, mně trvalo 2 roky než se mi to srovnalo a chodilo mi to na den přesně. Testovat budeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
9.2.12 11:57

Ahoj byla jsem v listopadu na revizi,mam za sebou 2 ms a sice jsme chteli jeste pockat,ale nejak to nemuzu vydrzet a dvakrát uz sexík probehl :andel: jeden 31.1. a druhy 5.2. myslite ze bych se k vám mohla taky pridat s testovanim na valentýna?ze by uz mohly byt na testu // ?? :) MS ma dorazit 13.2. tak snad nedorazi a pro manžílka bych mela krásný dáreček :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
9.2.12 12:03
Nela89 píše:
Ahoj byla jsem v listopadu na revizi,mam za sebou 2 ms a sice jsme chteli jeste pockat,ale nejak to nemuzu vydrzet a dvakrát uz sexík probehl :andel: jeden 31.1. a druhy 5.2. myslite ze bych se k vám mohla taky pridat s testovanim na valentýna?ze by uz mohly byt na testu // ?? :) MS ma dorazit 13.2. tak snad nedorazi a pro manžílka bych mela krásný dáreček :potlesk:

Já myslím, že anoo. Ahoooj :mavam: Tak přeji, ať se poštěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
9.2.12 12:06

Dekuju snad se podaří…to by bylo prekvapko :dance: vsichni si mysli ze to planujeme az na léto :) Mám jen trochu obavy,protoze jsem ted 14 dnu doma po angíně,ale ant.uz tyden neberu tak snad by to na mimi nemelo vliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
9.2.12 13:11
klarucha píše:
Snazilka2010 píše:
klarucha píše:
Snazilka2010 píše:
Ja budu doufat,ale uz nebudu testovat o Valentyna nybrz nekdy „po“ tak 5dni,snad tu muzu zustat :-).Jen jsem nejaka udivena ze jsem mela plodny hlen 8dni :D
Já se zase bojím abych toho Valentýna stihla a nepředhonila mě MS :lol: Buď ráda za ten hlen, my jen zkoušíme, kdy se zadaří a podaří :hug: Lepší testovat ,,po" než aby jsi byla zklamaná… Však oni na Tebe určo vykouknou :mrgreen: Moc Ti to přeju…
Ja tobe taky uz to ale beru sportovneji to vis ze s kazdym mesicem kdy dorazi ms jsem zklamana…ALe pripravuje se pocive, musim to do zimy stihnout .Uz jsem nam uhackovala tohle :-)
Jééééé :dance: Ty jsi šikovná… Obdivuju Tě. Já bych byla schopná udělat možná tak uzel :lol: Taky to tak nějak nehrotím. to víš, že mě to zamrzí, když to ,,zase" nevýjde, ale hroutit se z toho nebudu. Zatím. :twisted: Ty už máš jedno mimčo doma?

Nemame zadny tohle bude nase prvni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
9.2.12 13:37
Snazilka2010 píše:
klarucha píše:
Snazilka2010 píše:
klarucha píše:
Snazilka2010 píše:
Ja budu doufat,ale uz nebudu testovat o Valentyna nybrz nekdy „po“ tak 5dni,snad tu muzu zustat :-).Jen jsem nejaka udivena ze jsem mela plodny hlen 8dni :D
Já se zase bojím abych toho Valentýna stihla a nepředhonila mě MS :lol: Buď ráda za ten hlen, my jen zkoušíme, kdy se zadaří a podaří :hug: Lepší testovat ,,po" než aby jsi byla zklamaná… Však oni na Tebe určo vykouknou :mrgreen: Moc Ti to přeju…
Ja tobe taky uz to ale beru sportovneji to vis ze s kazdym mesicem kdy dorazi ms jsem zklamana…ALe pripravuje se pocive, musim to do zimy stihnout .Uz jsem nam uhackovala tohle :-)
Jééééé :dance: Ty jsi šikovná… Obdivuju Tě. Já bych byla schopná udělat možná tak uzel :lol: Taky to tak nějak nehrotím. to víš, že mě to zamrzí, když to ,,zase" nevýjde, ale hroutit se z toho nebudu. Zatím. :twisted: Ty už máš jedno mimčo doma?

A kde jsem vyhrabala to, že už jedno miminko máte ? :D Beru na vědomí… :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
9.2.12 13:43
klarucha píše:
Snazilka2010 píše:
klarucha píše:
Snazilka2010 píše:
klarucha píše:
Snazilka2010 píše:
A kde jsem vyhrabala to, že už jedno miminko máte ? :D Beru na vědomí… :zed: :lol:

to nevim kde, ale v rijnu jsme o jedno prisli :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
9.2.12 14:07
Snazilka2010 píše:
klarucha píše:
Snazilka2010 píše:
klarucha píše:
Snazilka2010 píše:
klarucha píše:
Snazilka2010 píše:
A kde jsem vyhrabala to, že už jedno miminko máte ? :D Beru na vědomí… :zed: :lol:

To je mi moc líto. V kolikátém týdnu se to stalo? Neboj, všechno dobře dopadne :* A Kolik je Ti roků, jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
9.2.12 14:31
klarucha píše:
Snazilka2010 píše:
klarucha píše:
Snazilka2010 píše:
klarucha píše:
Snazilka2010 píše:
klarucha píše:
Snazilka2010 píše:
To je mi moc líto. V kolikátém týdnu se to stalo? Neboj, všechno dobře dopadne :* A Kolik je Ti roků, jak dlouho se snažíte?

mam to v popiscich, byla jsem kratce asi 7tydnu…A zadarilo se po roce, kdyz nepocitam to tehu tak vcelku uz 16mesicu.Je mi 21…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
9.2.12 16:24

Ahoj holky! Měla jsem celý den fofr, tak se ozývám až teď! Všechny zdravím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
9.2.12 16:26

klarucha - taky si myslím, že bys o ten hormonální profil měla zažádat, pokud je dr.při smyslech, tak ti ho udělá a ty budeš vědět. Jinak mě se na srovnání cyklu po HA celkem osvědčil Sarapis mensis, upravil mi ovulaci (v mém případě bylo třeba ji posunout dřív do cyklu, dál od MS) a zmírnil mi PMS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí