Testujeme na Valentýna :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
129
5.2.12 16:18

Lilia81 : Tak to je fakt divný :lol: Ale v tom dobrém slova smyslu! :) Bohužel nám nezbyde nic jiného, než si počkat, jak se to vyvine… Ale říká se, že ty změny n bradavkách bývají jedny z prvních ukazatelů těhu, tak musíme doufat. Skrytě taky doufám, že to moje lechtání je něco víc než jen reakce na špatně vyprané tričko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
5.2.12 17:25

helenica - držím palečky!!! já teda budu testovat jeslti mrcha nedorazí až na valentýna - mám v sobě regnyl (hcg) a bojím se falešných duchů …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
5.2.12 18:18

lilia81: Já jsem taky odhodlaná testovat až po vynechání MS, takže se možná s testem sejdem spolu na Valentýna :) nechci to uspěchat. A na co ten regnyl bereš? Já jsem v těch lécích dost neznalá. Držím každopádně palce. S tou teplotou to taky vypadá nadějně§ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
5.2.12 18:21
Helenice píše:
lilia81: Já jsem taky odhodlaná testovat až po vynechání MS, takže se možná s testem sejdem spolu na Valentýna :) nechci to uspěchat. A na co ten regnyl bereš? Já jsem v těch lécích dost neznalá. Držím každopádně palce. S tou teplotou to taky vypadá nadějně§ :kytka:

Ahojky Pregnyl je myslim na injekce na vyvolani ovulace ;-) po tom pichnuti se uvolni vajicko…Teda myslim si to, segra na tom byla.Ale jeslti ji pichali taky Pregnyl to nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
5.2.12 18:22

Aha, díky za osvětu!!! Já naštěstí s ovu problém nemám, jen by mohla být trochu dřív, aby se mi protáhla LF, ale to už bych asi chtěla moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
5.2.12 19:01
Helenice píše:
Aha, díky za osvětu!!! Já naštěstí s ovu problém nemám, jen by mohla být trochu dřív, aby se mi protáhla LF, ale to už bych asi chtěla moc :oops:

no ja jsem z toho taky jelen ja jsem 3mesice po revizi a ty 2mesice jsem nemela bilkovy hlen.Za to tej jsem z toho jelen zacal mi 30.1 a trval do 3.1. vcera klid a dneska zase bilkovy hlen, tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
5.2.12 19:35

snazilka 2010 - hlen je někdy zvláštní, tam ho může ovlivnit cokoliv, dokonce je tedy i mozne, ze kdyz jsi po revizi, tak najely oba vaječníky a mohly být v rozmezí 24 hodin 2 ovulace po sobě …

helenice - no já měla problémy sovulací, takže beru clostik na podporu růstu folíků, pregnyl (je to těhu hormon HCG) naa podoporu dozrání aa prasknutí a utrogestan (progesteron) na podoporu luteální fáze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
5.2.12 19:36

A v jaké části cyklu jsi? Můžeš být před ovu, pak si to tělo na poslední chvilku rozmyslelo a dneska zas obnovilo přípravu na ovu… Jinak já mívám bílek taky 3-4dny před ovu, nejvíc je ho den před ovu, v den ovu ho paradoxně tolik není… Jinak myslím, že je přítomnst bílkového hlenu spíš dobré znamení, že hormony fungují, pokud je ovšem bílek zas příliš dlouho, může to prý znamenat příliš vysoké hladiny estrogenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
5.2.12 19:40

lilia: Tak to máš skutečně popráškováno! Hlavně jestli ti to pomáhá. Já zvažuju akorát, že bych požádala doktora o ten utrogestan, protože před ms špiním a mám kratší LF. Teda teď to bylo několikrát 11dnů, ale se sarapisem a vitamínama. Špiním kolikrát už od 9DPO :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
5.2.12 19:42

helenice - no na t by měl utrouš krásně pomoct!! no já mám clostík druhý cyklus a utrouš teď poprvé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
5.2.12 19:48

Stejně musím nejpozději v březnu na prevenci, takže když se teď nepovede, vyrazím tam a nechám se komplet zkontrolovat ;) Můj dr. je naštěstí moc fajn a zároveň fakt odborník, takže mě radši vždy udělal vyšetření, která jsem po něm chtěla, podle hormonálního profilu je progesteron v pořádku, tak teď nově zkouším ascorutin. Tím nic nezkazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
5.2.12 19:51
Helenice píše:
A v jaké části cyklu jsi? Můžeš být před ovu, pak si to tělo na poslední chvilku rozmyslelo a dneska zas obnovilo přípravu na ovu… Jinak já mívám bílek taky 3-4dny před ovu, nejvíc je ho den před ovu, v den ovu ho paradoxně tolik není… Jinak myslím, že je přítomnst bílkového hlenu spíš dobré znamení, že hormony fungují, pokud je ovšem bílek zas příliš dlouho, může to prý znamenat příliš vysoké hladiny estrogenu.

Jsem 18dc uz 14dc jsem mela nasadit Proveru,ale kdyz jsem videla ze se objevil bilek rekla jsem ze ho brat nebudu..a zkusim to bez nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
5.2.12 19:55

snazilka - super, zes to nezacala brát, mohlo by to bloknou ovu!!!! ja jsem se bavila s doktorem a duphaston, utrouš, provera a tyhle veci sice nasazuji 14 DC, ale blokují ovu, tkaže yb se měli nasadit až 3 DPO!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
5.2.12 20:13

snažilka 2010: podle mě si taky udělala dobře, že sis to nevzala, ovu klidně ještě může být teď, zkus třeba testnout. Uvidíš, jak se to vyvine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
6.2.12 10:53

Zdravím, holky! Tak co, lilia, jak jsi na tom? POřád svědí? :D U mě tedy dnes nic výjimečného, zcela objektivně žádné příznaky nepozoruju, jen ráno celkem dost krémového hlenu, ale to se mi stává. Jen ta prsa mě nebolí, což je divné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí