Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Idzetka píše:
klarucha:
no práce jako taková mě baví…jsem na malé poště (jsme jen 2) a kolegyně(vedoucí) je super nemůžu si stěžovat ale jak říkáváme POŠTA MŮJ DRUHÝ DOMOV. Jsem tam taky denně od 7 do 5 večera a dělenou směnu mám od 10:30 do 12:30 taže masakr celej den v háji…a tak je to každej den. ale asi bych neměnila byla jsem 2,5 měsíce ve fabrice a byla jsem šTastná že můžu vypadnout…a co ty hledáš? zase práci s lidmi?
Tak to Ti závidím. Nás tam bylo opravdu požehnaně
Práci jsem si taky nemohla vynachválit, občas manko, ale co
Právě, že teď dělám převážně z domu a není to nic pro mě. Chudák přítel, jsem za celý den nevypovídaná, tak na něj každý den sypu, jak mě to leze na nervy
Takže určitě přivítám práci s lidmi… Jenže kde a co..? ![]()
Klarucha:
jo no dneska je to na houby s tou prací…proto jsem ráda že jsem zůstala. taky už jsem měla podepsanou výpověď(nedobrovolně) ale pak to zachránili takže mi jen o hodinku ubrali. ale furt se to dá…jo no nevypovídaná to znám… když mám dovolenou a jsem sama doma taky pak na toho svýho sypu informace… a tu práci z domu taky nezávidím…ono se to dá jako třeba vedlejšák když toho není moc…ale i tak člověk nemůže být furt zavřenej na to musíš mít povahu…
Idzetka píše:
Klarucha:
jo no dneska je to na houby s tou prací…proto jsem ráda že jsem zůstala. taky už jsem měla podepsanou výpověď(nedobrovolně) ale pak to zachránili takže mi jen o hodinku ubrali. ale furt se to dá…jo no nevypovídaná to znám… když mám dovolenou a jsem sama doma taky pak na toho svýho sypu informace… a tu práci z domu taky nezávidím…ono se to dá jako třeba vedlejšák když toho není moc…ale i tak člověk nemůže být furt zavřenej na to musíš mít povahu…
Tak alepoň, že ti dali možnost zůstat. Já na to právě povahu nemám. už mi z toho hrabe. Ale nadruhou stranu úplně mě žere představa, že by přítel měl táhnout nájem sám a podobně, jelikož nemám odpracovaný rok , takže ani na podporu nemám nárok…
klarucha:
no tak to se ti nedivím…ono skončit můžeš vlastně až budeš mít novou práci jistou…taky jsem to táhla sama asi 2 měsíce když mojeho vyhodili ale ted už je to lepší ono se hned pozná 1 a 2 platy…
Nela89 píše:
Holky chci se zeptat..MS ma prijit toho 13.2. a boli me i podbrisek jako kdyby mela fakt prijit,ale delala jsem si vecer testik a kouknete..porad sílí..myslite ze muze ms prijit i pres tak silné carky?
Sice před Velentýnem, ale každopádně se to taky počítá
Gratuluju
Já jsem do téhle diskuse nakoukla až dnes, ale musím se pochlubit. Testování Na Velntýna jsem nijak neplánovala, jen jsem ráno od čtvrt na čtyři nemohla spát, tak jsem se šla zabavit k těhutestu…a mimísek se objevil
To bylo nejkrásnější valentýnské ráno !