Testujeme na Valentýna :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
888
8.2.12 14:31
Helenice píše:
klarucha - no vidíš, že by se zadařilo? Ty svědivé bradavky jsou podle mě dost dobrý příznak. :potlesk: Kolikátý jsi den cyklu? Moc bych ti to přála, jako ostatně všem tady :andel:

No přiznám se, že to jediný mě zarazilo :) Jsem 17DC. MS mi skončila 4.2. měla jsem to tenhle měsíc hrozně dlouhý :pocitac: Testovat jsem zkoušela asi 7. a pak jsem si řekla stop. až 14. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
8.2.12 20:16
klarucha píše:
Helenice píše:
klarucha - no vidíš, že by se zadařilo? Ty svědivé bradavky jsou podle mě dost dobrý příznak. :potlesk: Kolikátý jsi den cyklu? Moc bych ti to přála, jako ostatně všem tady :andel:
No přiznám se, že to jediný mě zarazilo :) Jsem 17DC. MS mi skončila 4.2. měla jsem to tenhle měsíc hrozně dlouhý :pocitac: Testovat jsem zkoušela asi 7. a pak jsem si řekla stop. až 14. :mrgreen:

No tak uvidíme. Mě bradavky nesvědí, jen mám těžký prsa na MS, ale zatím nešpiním, nechci to zakřiknout! :palec: Většinou už 10DPO špiním a teď zatím nic, jen mi něco pobíhá v podbřišku, ale je to podobné jako na MS, takže zase nezbývá než počkat :twisted: Ale čípek zatím dole a zavřený, tak to ještě může dopadnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
9.2.12 08:44
Helenice píše:
klarucha píše:
Helenice píše:
No přiznám se, že to jediný mě zarazilo :) Jsem 17DC. MS mi skončila 4.2. měla jsem to tenhle měsíc hrozně dlouhý :pocitac: Testovat jsem zkoušela asi 7. a pak jsem si řekla stop. až 14. :mrgreen:
No tak uvidíme. Mě bradavky nesvědí, jen mám těžký prsa na MS, ale zatím nešpiním, nechci to zakřiknout! :palec: Většinou už 10DPO špiním a teď zatím nic, jen mi něco pobíhá v podbřišku, ale je to podobné jako na MS, takže zase nezbývá než počkat :twisted: Ale čípek zatím dole a zavřený, tak to ještě může dopadnout :think:

No každopádně to u Tebe, taky vypadá na dobrý cestě :palec: Jak dlouho se snažíte? Já můžu jen čekat, jestli se to rozběhne nebo ne. Každopádně, ale ty bradavky mě svědily, jen den a to večer :nevim: Nezbývá nic, než čekat. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
9.2.12 08:54

Problem to neni .Tak ja pisu, myslela jsem si ze ovulace pobehla 3.2. podle hlenu atd. (ten jsem objevila 30.1.-vodovy, a 1.2. uz bilkovy ale zakaleny) no, jsme se pravidelne.Ale vcera vecer zacaly takovy bolesti nejdriv v podbrisku a pak takovy rezani na pravy strane (jednou jsem kvuli tem bolestem skoncila na gynde, protoze jsem si myslela ze mam zanet, ale byla to jen bolestiva ovulace :D ) tak jsem si na to vzpomnela, prohmatla jsem cipek (mekky,skoro nedosazitelny a otevreny (sleduju ho uz 12cyklu,takze ho uz znam pak prislo na radu zkousmani hlenu, a ejhle, čiry hooodne tazny,takze ovulace podle tech nesnesitelnych bolesti byla az vcera.Takze nasledovalo „znasilneni muze“(a ten chudak rekl ze ani nevi jestli ejakuloval :pocitac: ,pry at to zkontroluju :P ) .Tak mate pribeh .Pri minulem tehu jsem otehotnela 21DC (mam dlouhe nepravidlene cykly a myslela jsem ze jeden cyklus brani Provery mi ho zkrati) a co by jste rekli vcera jsem byla 21DC .Ted cekat na vyseledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
9.2.12 08:57
Snazilka2010 píše:
Problem to neni .Tak ja pisu, myslela jsem si ze ovulace pobehla 3.2. podle hlenu atd. (ten jsem objevila 30.1.-vodovy, a 1.2. uz bilkovy ale zakaleny) no, jsme se pravidelne.Ale vcera vecer zacaly takovy bolesti nejdriv v podbrisku a pak takovy rezani na pravy strane (jednou jsem kvuli tem bolestem skoncila na gynde, protoze jsem si myslela ze mam zanet, ale byla to jen bolestiva ovulace :D ) tak jsem si na to vzpomnela, prohmatla jsem cipek (mekky,skoro nedosazitelny a otevreny (sleduju ho uz 12cyklu,takze ho uz znam pak prislo na radu zkousmani hlenu, a ejhle, čiry hooodne tazny,takze ovulace podle tech nesnesitelnych bolesti byla az vcera.Takze nasledovalo „znasilneni muze“(a ten chudak rekl ze ani nevi jestli ejakuloval :pocitac: ,pry at to zkontroluju :P ) .Tak mate pribeh .Pri minulem tehu jsem otehotnela 21DC (mam dlouhe nepravidlene cykly a myslela jsem ze jeden cyklus brani Provery mi ho zkrati) a co by jste rekli vcera jsem byla 21DC .Ted cekat na vyseledek

No tak snad se zadařilo! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
9.2.12 09:01

Ja budu doufat,ale uz nebudu testovat o Valentyna nybrz nekdy „po“ tak 5dni,snad tu muzu zustat :-).Jen jsem nejaka udivena ze jsem mela plodny hlen 8dni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
9.2.12 09:23
Snazilka2010 píše:
Ja budu doufat,ale uz nebudu testovat o Valentyna nybrz nekdy „po“ tak 5dni,snad tu muzu zustat :-).Jen jsem nejaka udivena ze jsem mela plodny hlen 8dni :D

Já se zase bojím abych toho Valentýna stihla a nepředhonila mě MS :lol: Buď ráda za ten hlen, my jen zkoušíme, kdy se zadaří a podaří :hug: Lepší testovat ,,po" než aby jsi byla zklamaná… Však oni na Tebe určo vykouknou :mrgreen: Moc Ti to přeju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
9.2.12 09:29
klarucha píše:
Snazilka2010 píše:
Ja budu doufat,ale uz nebudu testovat o Valentyna nybrz nekdy „po“ tak 5dni,snad tu muzu zustat :-).Jen jsem nejaka udivena ze jsem mela plodny hlen 8dni :D
Já se zase bojím abych toho Valentýna stihla a nepředhonila mě MS :lol: Buď ráda za ten hlen, my jen zkoušíme, kdy se zadaří a podaří :hug: Lepší testovat ,,po" než aby jsi byla zklamaná… Však oni na Tebe určo vykouknou :mrgreen: Moc Ti to přeju…

Ja tobe taky uz to ale beru sportovneji to vis ze s kazdym mesicem kdy dorazi ms jsem zklamana…ALe pripravuje se pocive, musim to do zimy stihnout .Uz jsem nam uhackovala tohle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
9.2.12 09:45
Snazilka2010 píše:
klarucha píše:
Snazilka2010 píše:
Já se zase bojím abych toho Valentýna stihla a nepředhonila mě MS :lol: Buď ráda za ten hlen, my jen zkoušíme, kdy se zadaří a podaří :hug: Lepší testovat ,,po" než aby jsi byla zklamaná… Však oni na Tebe určo vykouknou :mrgreen: Moc Ti to přeju…
Ja tobe taky uz to ale beru sportovneji to vis ze s kazdym mesicem kdy dorazi ms jsem zklamana…ALe pripravuje se pocive, musim to do zimy stihnout .Uz jsem nam uhackovala tohle :-)

Jééééé :dance: Ty jsi šikovná… Obdivuju Tě. Já bych byla schopná udělat možná tak uzel :lol: Taky to tak nějak nehrotím. to víš, že mě to zamrzí, když to ,,zase" nevýjde, ale hroutit se z toho nebudu. Zatím. :twisted: Ty už máš jedno mimčo doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
9.2.12 10:14

Ahoj holky!

klarucha - taky uvidím, zda mě ještě nepředběhne MS, uvidíme, jakmile vysadím utrouš …

snažilka - no tak moc moc držím aplečky, aby se to pěkně povedlo!!!!!! a ybly tam!

holky, jás e tak hrozně bojím testovat!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
9.2.12 10:18
lilia81 píše:
Ahoj holky!

klarucha - taky uvidím, zda mě ještě nepředběhne MS, uvidíme, jakmile vysadím utrouš … [/citace

Snad ne, snad se nám konečně poštěstí… ;) Já jsem 18DC. A MS mi chodí okolo těch 20 dnů. Někdy 22 někdy 21. Pokaždé, jak se jí chce :x Ale od skončení MS mě pořád popíchává břicho a nevím, jestli to není příznak, že mě má zase dorazit :roll: Příjde mi, že tak s krátkým cyklem nic jinýho nědělám :lol:
A ty se snažíš o prvního mimíska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
9.2.12 10:23

klarucha - jj o první …

teda, to je extra krátký cyklus … můžu se zeptat, kdy míváš ovu? měla by sis možná zajít pro něco, co by ti to protáhlo, takhle mimís nemá moc šancí se zahnízdit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
9.2.12 10:30
lilia81 píše:
klarucha - jj o první …teda, to je extra krátký cyklus … můžu se zeptat, kdy míváš ovu? měla by sis možná zajít pro něco, co by ti to protáhlo, takhle mimís nemá moc šancí se zahnízdit …

To mi povídej, sama jsem z toho nešťastná. S Dr. jsem to už řešila, řekl mi, že to sice kratší mám, ale že to není ještě taková tragedie, že by nerad abych nasadila hned nějakou hormonální léčbu, že to mám sice těžší, ale že se máme ještě snažit a kdyby se mi to ještě o něco zkrátio, že mám přijít a teprve pak by mi nasadil nějakou léčbu. S OVU mám taky problémy. Mám prý občasné anovulační cykly. nevím proč, ale mám takové tušení, že mám Ovu během MS nebo poslední den. :nevim: Začala jsem pít kontryhel, to mě neubyde, když ho budu pít, tak asi tak :lol: :lol: Nemám to moc jednoduchý viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
9.2.12 10:33

klarucha - to tedy ne, jak dlouho se snažíte a můžu vědět, kolik ti je? nepřijde mi to zase jako moc profesionální postup, čekala bych, že s těmito problémy ti udělá alespon 2-5 DC hormonální profil, aby věděla, jak se hodnoty pohybují … a pak teprve rozhodovala, zda se máte dál pokoušet a nebo nasadit rovnou léčbu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
9.2.12 10:45
lilia81 píše:
klarucha - to tedy ne, jak dlouho se snažíte a můžu vědět, kolik ti je? nepřijde mi to zase jako moc profesionální postup, čekala bych, že s těmito problémy ti udělá alespon 2-5 DC hormonální profil, aby věděla, jak se hodnoty pohybují … a pak teprve rozhodovala, zda se máte dál pokoušet a nebo nasadit rovnou léčbu …

Je mi 21. Ze zdravotních důvodů jsme se rozhodli snažit se teď a nelituji toho, když vidím, že to nebude asi tak lehký. Právě proto, že jsem asi mladá mi do toho nechce zatím zasahovat. Snažíme se od května, tak to chce nechat až po roce snažení :roll: Změnila jsem gynekologa, jelikož můj Dr. dělá i v CARU, tak jsem si myslela, že jsem pod dobrýma rukama :nevim: Právě nevím, jestli mám počkat už do toho května, když se nezadaří nebo k vůli tomu tam pořád lítat… Naposledy jsem tam byla k vůli cyklu před týdnem a to mi sdělil jen to, co jsem psala v textu nahoře… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí