Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lilia81, a ty jsi jak dlouho po ovu? To by byl teda hezký dáreček pro přítele.
No, já jsem asi dneska 7DPO.
Ahoj holky,rada bych se k vam pridala. Mam sice uz 8 dni zpozdeni,na testu stale jen duch,tak snad uz do valentyna budu vedet na cem jsem.
Langosinka píše:
Ahoj holky,rada bych se k vam pridala. Mam sice uz 8 dni zpozdeni,na testu stale jen duch,tak snad uz do valentyna budu vedet na cem jsem.
Ahoj, tak osm dní zpoždění a duch, to je krásné! ![]()
Ahoj holky, můžu se taky přidat
? Začínáme se snažit o druhého potomka, tak doufám, že to půjde, zadělat na prvního nám trvalo půl roku…
Já tenhle cyklus zkouším ovulační testy a teprve dnes je pozitivní, tak asi budu testovat až 15 nebo 16 pokud ms nebude rychlejší
. Jinak jsem teď vyzkoušela babskou daru - před ovulací pít 100% džus z růžového grepu, který má zlepšit plodný hlen a musím potvrdit že to skvěle funguje
doporučuju
lilia81 píše:
Ahoj Mahja,dnes jsem 5 DPO a teplotka zdárně stoupá
Ahoj, tak to je dobře, jen tak dále.
![]()
Mahja píše:ahoj holkylilia81 píše:Ahoj, tak to je dobře, jen tak dále.
Ahoj Mahja,dnes jsem 5 DPO a teplotka zdárně stoupá![]()
jsem dneska taky 5 DPO a teplotka jde nahoru.pomalinku ale jde, tak snad… ![]()
Ahojek holky!
Tak vidím, že se cítíte dobře.
Já tak trošku utahaně. Já jsem asi 9 DPO.
ahoj holky, máte nějaké pocity, příznaky???
jsem 6DPO a pořád mě píchá sem tam na vaječníku,ze kterého jsem ovulovala, jsem nějaká utahaná s ospalá a děsbě, ale děsně mě svědí bradavky!!! a teplota stoupá astronomicky, mám nejvíc, co jsem kdy měla!
Ráda bych se k vám přidala
Jsem 7DPO, trochu mě tlačí podbřišek, ale nic gigantického a místo obvyklého ztěžknutí prsou a bolesti zespodu na prsou se mi něco děje nahoře naprsou, jako na hrudníku a taky za bradavkami, které mě občas jakoby lechtají. Pořád povytahuju triko
Ale to může klidně být dokonalá sugesce…
Nejpodivnější je zatím to, že mě nebolí ta prsa, obvykle mě začnou těžknout a citlivět už 2-3dny po ovu… ![]()
Tak ty svědivé bradavky, to je určo těhu příznak, pokud se ti to běžně nestává
Já Bt neměřím, ale celý den je mi buď hrozný vedro nebo děsná zima… ![]()
helenice - no to se mi enstalo ještě nikdy, až teď při ovu mě boely prsa, že se mě nikdo nesměl dotknout a teď fakt prostě svěděj … ale jsem ejn 6 DPO …