Negativní těhotenský test a zpoždění menstruace o 10 dnů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
27.6.23 13:49
@Krabička píše:
Tak doktorka mi řekla, že mám čekat, testovat a pokud zpoždění bude 14 dnů, tak se mám objednat. Ale jak mám probůh přežít to čekání aniž bych podvědomě pořád nedoufala, to mi asi nikdo nepoví :zed:

až jsem z toho zapomněla na anonym :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.7.24 15:03

Zdravím všechny,
dneškem mám zpoždění MS 10 dní, 2 testy negativní, dělalny 6 a 8 den zpoždění. Ve čtvrtek nevolnost, od včerejška mě křečovitě tahá podbříško. Jsem z toho zoufalá, vůbec to neznám. Antikoncepci neberu 5 let, vždy jsem měla 26-28DC. S dcerou (nar.9/21) to bylo úplně jiné, vzbudila jsem se 3 dny před očekávanou MS a věděla jsem, že jsem těhotná a ještě ten den mi to test potvrdil. Miminko v plánu nebylo, ale kdyby se stalo, nevadí nám to. Jen čtu čtu a čtu a mám strach aby to nebyl polycystycky syndrom či cysta😮‍💨 😮‍💨 po jaké nejdelší době se vám MS dostavila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
7.7.24 14:15

@kikistepi ahoj, zalezi kdy jsi mela ovulaci. Mohla se ti posunout, tudiz nemas zpozdeni. Mohl se ti cyklus rozhodit stresem, antibiotikama, nemoci. Cystu mit klidne taky muzes. Ja ji mela a mela jsem tehu priznaky a myslela jsme si, ze jsem tehotna, ale testy byly porad neg. Cysta mi praskla 14den spozdeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.7.24 15:06

@MonaSun psala jsem na gyn, tak uvidíme jestli mě objednají, ovu nevím jistě kdy byla, křeče neustále přetrvávají, s dítětem na krku je to záhul :roll: tak uvidíme, každopádně děkuji za info :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí