Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Krabička píše:
Tak doktorka mi řekla, že mám čekat, testovat a pokud zpoždění bude 14 dnů, tak se mám objednat. Ale jak mám probůh přežít to čekání aniž bych podvědomě pořád nedoufala, to mi asi nikdo nepoví
až jsem z toho zapomněla na anonym ![]()
Zdravím všechny,
dneškem mám zpoždění MS 10 dní, 2 testy negativní, dělalny 6 a 8 den zpoždění. Ve čtvrtek nevolnost, od včerejška mě křečovitě tahá podbříško. Jsem z toho zoufalá, vůbec to neznám. Antikoncepci neberu 5 let, vždy jsem měla 26-28DC. S dcerou (nar.9/21) to bylo úplně jiné, vzbudila jsem se 3 dny před očekávanou MS a věděla jsem, že jsem těhotná a ještě ten den mi to test potvrdil. Miminko v plánu nebylo, ale kdyby se stalo, nevadí nám to. Jen čtu čtu a čtu a mám strach aby to nebyl polycystycky syndrom či cysta😮💨 😮💨 po jaké nejdelší době se vám MS dostavila?
@kikistepi ahoj, zalezi kdy jsi mela ovulaci. Mohla se ti posunout, tudiz nemas zpozdeni. Mohl se ti cyklus rozhodit stresem, antibiotikama, nemoci. Cystu mit klidne taky muzes. Ja ji mela a mela jsem tehu priznaky a myslela jsme si, ze jsem tehotna, ale testy byly porad neg. Cysta mi praskla 14den spozdeni.
@MonaSun psala jsem na gyn, tak uvidíme jestli mě objednají, ovu nevím jistě kdy byla, křeče neustále přetrvávají, s dítětem na krku je to záhul
tak uvidíme, každopádně děkuji za info ![]()