teutonia S3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?

Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
26.9.08 03:08

Mamči, sháním oranžovou korbičku teutonia fashoin z kolekce 2008 a k tomu i přeb. tašku stejné barvy - nemáte některá????

• Citovat
  • Upravit
7371
15.10.08 15:57

KOUPÍM SPIRIT S3

Ahoj mainky, taky se přidám . Sháním TEutonku Spirit s3 2008, prosím jestli někdo prodáváte, ozvěte se ,děkuji Katka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
20.10.08 10:20

Měsíc vybírám a vybírám a nemůžu se rozhodnout… chtěla jsem se vejít do 20 tisíc, ale Spirit S3 mě uchvátil… Jen to ještě musím vysvětlit manželovi :oops:
Chci komplet i s autosedačkou, nejlepší je CabrioFix, tak pro ten náš poklad nechci žádný kompromis, ale to už je skoro 24! :roll:
Jen mám jeden problém - kde se dá v Praze vidět na vlastní oči? Obvolala jsem většinu pražských prodejců a nikde ho nemají!
Ještě se zeptám na kolečka - přikupovaly jste si ty větší?

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
20.10.08 12:02

Keit, cabriofix je nejlepší pouze pokud bude s isofixovou základnou, a to máte další 3,5t navíc, bez základny má Cabriofix pouze 3 hvězdičky, na Teutonii jdou i vajíčka Römer- a bez základny mají 4 hvězdičky,( se základnou 5) cena od 2500,– a nebo nyní dělá i teutonia své vajíčko a to je i se základnou za 5800,–, které vyšlo také výborně v testech( 4 hvězdičky s i bez základny).
V Praze má naživo Teutonii třeba :
BabyStyle, s.r.o.
Terezínská 685/1
19900 Praha 9 Letňany
www.babystyle .cz
Tel.: 602 229 044
Fax: 283 883 023
a ještě je potřeba připočítat cenu adaptérů- na všechny autosedačky( Maxi-cosi, Römer i Teutonia) je potřeba adaptér

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
20.10.08 12:14

teutonia s korbou

Zdravím,
chtěla jsem se zeptat na korbičky Teutonia.
Plánujeme druhé mimi, chci teutonku spirit i s orig. korbou, ale na každém serveru píšou jiné vnitřní rozměry a docela dost se liší.
Prosím nemámte někdo ty opradu pravdivé?
Díky moc za pomoc a krásný den, Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
20.10.08 13:11

katko, tady jsou stránky oficiálního dovozce teutonia: http://www.kocarky-teutonia.cz/

• tam by snad ty rozměry měly být přesné, a ono totiž jsou 2 korbičky, je korba Alvi, a Korba fashion, a každá je jinak velká, proto možná vidíte u různé rozměry
    a v nejhorším zavolejte přímo panu Pichlovi a on Vám to řekne přesně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
21.10.08 11:04

Steeve díky za vyčerpávající odpověď! ty autosedačky jsou fakt na zvážení…
Nakonec jsem obchod sehnala a ještě dnes tam zajedeme.
Jen pro úplnost vystavují ho v kamenném obchodě http://www.spuntik.cz/ na Opatově
a také http://www.i-kram.cz/ ale jen v obchodě na Proseku, v Berouně ho nemají.
Tak jsem zvědavá jak dopadneme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
21.10.08 12:09

teutonia prosek

Ahojky ,no vidíš, já jsem vyrostla na Proseku, do ted tam jezdím za rodiči a o tom obchodě vůbec nevím !! A to ji taky sháním teutonku na žio, abych si ji zkusila. Chceme ji taky na druhé mimčo (ož na něm pracujeme :-) ) a jsme pro tenhle kočárek rozhodnutí, ale ještě si ho ráda zkusím před koupí - pro jistotu :lol: .Tak kočárek tam mají na prodejně a i korbičky? Ceny mají taky hezké koukám..A prosím tě kde to přesně je u té Normy ? ta vím ,kde je , ale ten krám si tam nikde nevybavuji. Děkuji, krásný den, Katka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
30.11.08 20:03

Na Proseku jsem nakonec nebyla, takže kde ten obchod hledat nevím :(
Koupili jsme ho ve Špuntíku na Opatově. Vybírali jsme barvu asi tři dny ale nekonec jsme museli zvolit z nové kolekce, protože nám už ho udělat nemohli. byla jsem z toho dost rozmrzelá, ale když se to vezme kolem a kolem, jde hlavně o konstrukci a ne o barvu a ta nová je taky hezká :)

Jen mě trochu děsí, že jestli nám ho stihnou udělat, bud to s odřenýma ušima… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
28.12.08 12:22

Tak s úlevou hlásím, že kočárek dorazil ještě před Vánoci :)
zatím ho zkoušíme u manželovy maminky po bytě a přijde mi fantastický, na všechno jsme přišli tak nějak intuitivně a logicky. Autosedačka i hluboká korba jdou dobře složit i rozložit a sporťák sedí jak přibytý :) Už se těším, jak se projedu venku, a hodím vám sem praktické zkučenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.1.09 16:02

Teutonia Spirit S3

Ahoj, já z tohoto kočáru odvázaná nejsem. Malému je 14 měsíců a pořád něco řešíme..
Přejet po rozbředlém sněhu se širokými a plochými koly není vůbec jednoduché, vyjet na chodník taky žádná sláva, kolečka jsou navíc na kamínkách velmi hlučná, musela jsem si na to zvyknout.. Zvažovala jsem výměnu za zaoblená, která vyrábějí, ale ta prý nejdou na tenhle typ..
Od toho, co jsme začali používat jen sportovní sedačku, má malý pořád opřenou zadní část boudičky o hlavu, předtím to podržela korbička, teď jakoby tam chyběla jedna výztuha.
Madýlko na sporťáku jsem musela na zimu sundat, s fusakem se pod něj malému nevejdou kolínka.
Jinak je kočár vcelku prostorný, má příjemné odpružení, necvakají nikde plasty jako u X-landru nebo Cortiny (z vlastní zkušenosti, vidím to u mých kamarádek).
No tak uvidíte. Ale všechna negativa samozřejmě předčí radost z miminka!!
Tak se mějte!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.2.09 11:28

teutonia S3/06

Ahoj neporadil by mi někdo prosím? Chtěla bych koupit starší kočárekS3 z kolekce 06. (bohužel finančně si novou teď dovolit nemůžeme jinak bych hned věděla jakou Nevíte někdo jestli se liší váhou. Konstrukčně vypadají stejně jako novější kolekce.
Pak mám ještě jednu prosbu. Pokud je to s vložnou taškou dá se spící miminko i s taškou oddělat od podvozku aniž by se vzbudilo resp. jestli to jde jednoduše? Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
228
5.3.09 18:19

Anonymní ,
podle mě je konstrukce stále stejná jak u nového typu ,tak 2006 . A vložná taška se dává na sportovní sedačku , která je položená do lehu, dá se zafixovat pomocí popruhů se sportovní sedačky, které se dají zacvaknout na přední část tašky (spona je ukryta na přední ploše tašky v kapsičce) . Není to ,ale třeba . Jinak váha sportáku z kolekce 2006 je 14 kg . budu počárek koupený na podzim 2006 prodávat i s vložnou taškou tak , pokud bude zájem trvat ,tak se ozvi . Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
10.3.09 23:54

Tak zkušenosti po 6týdnech jen dobré. Schody zvládám dobře, je lehoučkej, skládání paráda, boudička v pohodě. Jen jsem si musela zvyknout na najíždění a sjíždění z obrubníku, obzvlášť když řídím jednou rukou :)
Naprosto geniální je pohyb v malých prostorech jako třeba výstup z přeplněné tramvaje. Ruční brzdu používám celkem často, bydlím na dost prudkém kopci.
Trochu nevýhoda je dosupnost košíku, špatně se do něj leze, ale zase je na podvozku pořádně a nízko usazená sportovní sedačka, tak něco za něco.
Pláštěnka kvalitní, natahnu jí jednou rukou.
Tak zatím spokojenost. Kdyby něco ještě to sem písnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
9.4.09 21:06

Ahoj, já se jenom přidávám se samou chválou na Teutonii. Sháněla jsem kvalitní kočárek do terénu a k bruslím, dost prostorný a hlavně stabilní, prošla jsem mraky diskusí a zvítězila Teutonie Spirit S3 s ruční brzdou. Koupili jsme korbičku Fashion, k tomu sporťák a jejich autosedačku i s bází, takže odpadá přidělávání přes pásy, jenom se nacvakne a je to. Je fakt, že cena byla přes 25 000, ale fakt to za to stojí. Máme prosincové miminko, v korbičce má ještě spoustu místa / i když je to poměrně dlouhán/ a v těch třeskutých mrazech jsem dokonce používala dva fusaky a bez problémů.
Nikdy jsem neměla problém s jízdou přes kameny, přes zmrzlý sníh a nebo s nájezdem na obrubníky, občas bojuju s dírama, ale to asi k trojkolkám patří. No a „skákání“ ze schodů jde taky.Takže vřele doporučuju :)
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4