teutonia S3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?

Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2248
6.8.09 21:21

Ahoj, Babyrenka se přesunula do Hanychovské ulice. Na netových mapách to najdeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
6.8.09 22:16

Keit, já jsem teda Fashion korbu používala ještě před 14ti dny, takže v podstatě 7 a půl měsíce a Tadeášek „dorostl“ do pětibodového upevnění. A tu boudu mám většinou dopředu kvůli sluníčku a když ne, tak ji v podstatě odhrnu od jeho hlavy tak, že se jí nedotýká. Prostě si to srovnám tak, aby mu to nevadilo a aby to i vypadalo narovnaně. Takže tak nějak.
Jo a teď má ten zadní díl odepnutý a je tam jenom ta síť, takže to neva už vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.8.09 14:46

shanka kocarku

Sonja27 píše:
Mám také Teutonii S3, z nové kolekce tu úžasnou kytičkouvou variantu :srdce: a jsem z ní opravdu nadšená - měla jsem MUTSY a s tím jsem byla také spokojená, ale s S3 se mnohem lépe manipuluje, navíc mi u Mutsíka chyběla brzda a vůbec - má Teutonie víc vychytávek. Objednávala jsem v Německu přes net, dodání bylo za 6 týdnů (i když původně avizovali 8-9), ale to je normální, jsou vždy na objednávku, to je nevýhoda…ale asi jediná 8) Jo a výhoda objednávk v Německu (kromě ceny) - můžete si vybrat mezi dvěmi typy kol, u nás se prodávají jen s menšími, nízkoprofilovými pneumatikami, já si vybrala větší, pohodlnější do terénu. Jo a kola nejsou sice nafukovací, ale ani klasicky plastová, takže i do terénu OK . Akorát teda doufám, že se mi s kočárkem nic nestane, záruku bych musela uplatňovat tam…asi by to bylo trochu složité. Ale 36 měsíců záruka také mluví za sebea snad něco S3 vydrží :twisted:

ahoj tady katka moc shanim kvetovany model z roku 2008 nebude na prodej?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.8.09 14:56

koupe kocarku

Ahoj tady katka jiz delsi dobu shanim kvetovany kocarek z roku 2008 nebude na prodej? Diky

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.9.09 21:36

I já jsem velice spokojená uživatelka Teutonie Spirit S3 a právě řeším fusak a nánonožník na sporťák na zimu. Máte originální fusak, pokud ano, tak jaký? Nebo stačí jen ten zateplený nánožník?

• Citovat
  • Upravit
2248
9.9.09 20:12

Ahoj, já si budu kupovat fusak. Přímo od Teutonie z kolekce 2009. Tam si můžeš vybrat jakoukoliv barevnou kombinaci. Akorát si ho budu muset objednat už teď, protože ty jejich dodací lhůty jsou teda strašný!!!!! Tak abych ho v zimě fakt už měla. Taky mi v prodejně nabízeli hrozně příjemnou deku, která funguje taky jako fusak. Je to od holandské firmy Lodger. Cenově je o malinko dražší než ten fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.9.09 20:44
Kačík píše:
Ahoj, já si budu kupovat fusak. Přímo od Teutonie z kolekce 2009. Tam si můžeš vybrat jakoukoliv barevnou kombinaci. Akorát si ho budu muset objednat už teď, protože ty jejich dodací lhůty jsou teda strašný!!!!! Tak abych ho v zimě fakt už měla. Taky mi v prodejně nabízeli hrozně příjemnou deku, která funguje taky jako fusak. Je to od holandské firmy Lodger. Cenově je o malinko dražší než ten fusak.

Já mám v plánu koupit si fusak i nánožník, ale nevím, jestli není zbytečný mít oboje. O dodacích lhůtách bych mohla vyprávět - svoji teutonku jsem si objednávala v Německu koncem října minulého roku a přišla mi začátkem února tohoto roku - v továrně na moji objednávku prostě zapomněli.

• Citovat
  • Upravit
1470
9.9.09 22:37

Ahoj :)

Mám originální nánožník, ale fusak jsem koupila emitex combi exlisiv. Je neskutečně promakanej. Dá se z něj vyndat flísová vložka a zůstane vám tenčí fusak podšitý jen bavlnou. Užila jsem ho i na jaře a teď na podzim už jsem ho zase vytáhla, dcera se z něj nevykope jako z deky :) Stojí sice hodně, ale opravdu ho využíváme, takže můžu vřele doporučit. A nemyslím, že je oboje zbytečné. Mám mimčo lednové, takže letos ještě celou zimu projezdí, moc toho nenahodí, jestli vůbec něco.
Tak hodně štěstí s výběrem!
Odkaz na ten fusak:
 http://www.mimi-kocarky.cz/…-100467.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.9.09 20:04
Anonymni píše:
I já jsem velice spokojená uživatelka Teutonie Spirit S3 a právě řeším fusak a nánonožník na sporťák na zimu. Máte originální fusak, pokud ano, tak jaký? Nebo stačí jen ten zateplený nánožník?

Tak už mám problém z poloviny vyřešený :) Dnes jsem si koupila fusak Kaiser Iglu v růžové barvě. Mám hnědý kočár, tak jsem ho chtěla Natálce barevně trochu oživit. Ještě musím koupit nánožník - taky v hnědé barvě.
Tady je ten fusak.
 http://www.ondalek.cz/…-fleece-pink

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.9.09 19:55

Prodám Teutonia spirit 2009+korba +adaptéry+taška

Prodám Teutonia Spirit 2009 sporťák+korba+adaptéry+taška

více info na Mimibazaru zde:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

nebo na email: simona.harcova@email.cz

• Citovat
  • Upravit
1209
28.9.09 20:56
maxak píše:
Ahoj, jako čerstvá majitelka S3 mám několik dotazů:1. Změnil ten potah, na kterém dítě sedí, po vyprání barvu či tvar?

Ahojky, kdysi jsem tu nadhodila tuto otázku. Bohužel zůstala bez odpovědi… Nicméně dnes jsem potah vyprala bez újmy na zdraví :lol: Prala jsem ho na 30°C a odstředila jen na 1000 otáček. A taky jsem byla příjemně překvapená, jak snadno šel z kočárku sundat, dokonce jsem nepoužila ani jedno sprosté slovo :D :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
29.9.09 09:26

ja som ho zatial stale len umyvala s handrickou a vodou, takze s pranim nemam skusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
30.9.09 19:41

Maxak a který potah konkrétně myslíš? Ten ze sporťáku? Jako celek? Já jsem do sporťáku koupila barevnou vložku. Vtipné bylo, že jsem měla skoro dva měsíce objednanou jednu barvu a k tomu i sluneční stříšku a pak mi volali, že tu barvu z ničeho nic přestali vyrábět.Tak máme jinou, tu jsem zatím ještě neprala, tak nevím, ale řekla bych, že když dodržím instrukce, mělo by to být ok.
Já jsem teď vyprala vnitřek z fashion korby a ani se to nehlo. Tak jestli se poštěstí,počká na další mimčo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
3.10.09 16:13

Ahoj, ano myslím sedací část ze sporťáku :D U předchozího kočárku jsem se v diskusi dočetla, že se potah po vyprání srazil, takže jsem ho také jen otírala vlhčenými ubrousky. Tudíš jsem byla příjemně překvapená, že praní pohatu dopadlo dobře :wink: Vložku jsem si chtěla původně ušít sama, ale nějak k tomu nedošlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.10.09 23:12

odepínání korby

Nevíte někdo, jestli neodchází u Teutonie nasazovací mechanismus korby. Budu ji nosit do patra, takže každy den ji budu sundavat a nandavat. Vsimla jsem si, ze v nekterych obchodech uz to maji rozbite. Pri sundavani nedrzi pojistka v odjistene poloze, takze se vzdy zase sama zacvakne a zajistí a sundavani je pak ekvilibristicky vykon pro dva lidi.
Diky. Kač

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí