teutonia S3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?

Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
31.5.09 09:57

Díky za gratulace, věřím, že spokojená budu, i když jsem měla počáteční obavy..... :D
Teď ale řeším, jakou vložnou tašku tam mám koupit. Původně jsem myslela tu korbičku Alvi Set, ale asi ji již neseženu v kolekce 2008 a nevím, zda kolekce 2009 má úplně stejnou tu hnědou :oops:
Ale koukala jsem na béžovou nebo na obyč béžovou vložnou tašku od Emitexu… no takže teď nevím :roll:
http://www.batolata.cz/detail.php?…
http://www.kocarky-teutonia.cz/produkty.php?…
Kočárek je tmavší hnědá, tak aby to nevypadalo jako pěst na oko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
31.5.09 10:06

P.S. sluneční clonu mám už od dob Perega, takže ji určitě přesuneme i na Teutonii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
31.5.09 14:26

Zuzzi, tak to se to hezky s těma kolama vyřešilo, co :D
Ty barvy by snad dohromady šly, akorát by to chtělo vidět úplně naživo.
Zeptám se na sluneční clonu. My máme sporťák ve Fashion designu a tam je část té stříšky posuvná hodně dopředu a v podstatě to tu clonu vytváří. Máte to někdo taky tak? A kupovali jste ještě navíc tu clonu? A taky jsem koukala, že jsou do sporťáku barevné vložky. Máte je někdo? Mám na mysli přímo originální, od Teutonie.
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
31.5.09 14:36

Originál vložky jsem viděla v Dětském ráji, ale moc se mi nelíbily. Lepší jsem našla na Mimibazaru, nějaká paní je tam šije na jakékoliv kočárky a můžete si vybrat látku a barvu.
Jinak já clonu už doma mám, používala jsem ji na PP, tak zkusím, jestli to na Teutonii nebude moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.6.09 14:42

Zuzzi, takže teutonia nakonec vyhrála… :) a super, že jste už koupili!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.6.09 16:07

Holky, ještě se zeptám - trochu se mi nelíbí opěrka na nohy - má tam sice zarážky na 2 polohy, ale kovová podpěra dosáhne jenom na tu, co dává podpěrku do polohy lehu. Na tu druhou zarážku to nedosáhne, takže v poloze na sed opěrka zůstane opřená o konstrukci kočárku a při jizdě nepříjemně rachotí…
Máte to také tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
7.6.09 15:45

Ahoj, po sklopení se nám opěrka nohou taky opírá o konstrukci, na které je připevněn košík, ale nic nerachotí. Jo, a dceru vozím čelem k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.6.09 18:24

No ono to rachotí až když se otočí čelem od - na košíku je ta látka, ale vepředu na konstrukci není nic.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.7.09 13:59

Ahoj mamky,

jdu k vám ještě jednou na radu. Dnes mi přišla korbička fashion z druhé ruky. Chtěla jsem se zeptat, nezkoušela jste některá boudičku prát na ruční praní v pračce? Zkusila bych to vyprat i s nánožníkem na těch třicet. A nebo raději v ruce?
Díky vám za postřehy
 Kamila

• Citovat
  • Upravit
2248
4.7.09 22:05

Kamilo, já bych raději prala v ruce, bála bych se pomačkání. Když stáhnu boudičku na korbičce a nechám ji třeba přes noc staženou, tak je trochu pomačkaná. Za pár hodin se narovná, ale i u toho ručního praní přeci jenom nějaké ty otáčky jsou, takže bych to raději vyprala v ruce a nechala to okapat a oschnout. Hlavně se teda nemá používat žádná aviváž a ani nijaký extra zjemňující prací prášek kvůli UV filtru a imprgnaci. Ale to asi víš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.7.09 10:15

Díky Kačíku za odpověď.
Zkusím namočit do vany, aby se nemačkala a dám tam trošku tekuté Lovely. ??? Bude to tak OK ?
A nebo raději trošku pomydlit žlučovým mýdlem - jenže to mě trošku smrdí a mám strach, abych si tam nenadělala fleky. Je to taková tmavá cihlová, kolekce 2008.
Pak pověsím nad vanu a nechám vykapat, snad nic nepokazím.
 Kamila

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
31.7.09 09:18

hluboká korba Teutonia fashion 2009

Ahoj, pokud by měl někdo zájem prodávám hlubokou korbu béžová barva vně i uvnitř kolekce 2009. Kupovaná v únoru 2009 v obchodě ve Zlíně. Dovoluji si tvrdit jako nová-čistá, super stav, vnitřek bez žmolečků.Kdo by měl zájem písněte mi na email. simona.harcova@email.cz

• Citovat
  • Upravit
70
4.8.09 15:22

Ahoj mám také Spirita a kupovala jsem ho v Liberci v Babyrenka. Nedávno jsme jeli okolo toho obchodu a on tam už není. Nevíte náhodou kam se zase přesunuli nebo je to už uplně zrušené? Zajímá mě to protože bych tam chtěla kočár odvézt na „garančku“ a už ho ukidit popřípadě na další dítko. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
4.8.09 22:53

Zdravím Vás milé uživatelky Teutonie. Mám Spirit S3. Dceři bylo půl roku a přišel čas odložit hlubokou korbičku (Máme Fashio korbu a jsem moc spokojená, možná by byl Alvi set praktičtější, ale líbilo se mi, že mám miminko pěkně vysoko :) ). Sporťák je fajn, ale vadí mi dvě věci - pětibodový pás nejde výškově nastavit, takže má ty ramenní popruhy nad hlavou. To jsem vyřešila tím, že jsem je zatím schovala a má jen tři pásy kolem zadečku. A druhá věc a to mi vadí víc - když leží a není úplně dopředu sklopená boudička leží jí na hlavě. Už teď jako miminku, to se bude s věkem jak poroste zhoršovat. Tak se chci zeptat jak jste to řešily…
Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
5.8.09 14:11

ahoj,
pasy ak das mimco uplne hore tak by mali byt ok. Boudicka - ak maly lezi tak mam vzdy boudicku uplne sklopenou…aj kvoli slniecku…v podstate som nikdy nepotrebovala ju mat inak ak dieta lezi. Ak je moc vedro, tak sundavam cast boudicky dolu - je to na zip..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí