Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?
Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3Ahoj Kač
Kočárek používám 9 měsíců a mechanismus funguje. Korbu i teď sporťák sundavám pořád - do auta, na nákupy pak nasazuju autosedačku. Zatím nebyl problém, tak snad to vydrží i dál ![]()
Ahoj, já jsem taky nikdy u nasazovacích mechanismů neměla sebemenší problém. A taky jsem pořád sundavala korbu, autosedačku, teď sporťák a fakt není nikde ani chybička.
Ještě se podělím s jednou zkušeností.
Dceři je 9. měsíců a je dost veliká (o narvanym košíku se nezmiňuju
), a ještě jsem jí vozila pozadu abych na ní viděla. Poslední dobou jsem měla čím dál větší problémy s otáčením kočárku, musela jsem ho přizvedávat aby šel dobře otočit. Začla jsem se hrozit nějaké závady nebo konstrukční chyby a je to jen těžištěm… Otočila jsem sporťák čelem dopředu a je po problému. Jen se musím smířit s tím, že nebude koukat na mně ale ven
![]()
Ahoj maminy…prosím vás,praly jste boudičku od sporťáku?? Vyndali jsme dva dráty, ale ještě je tam jeden a není ho jak vyndat, nevíte jeslti to tak můžem dát do pračky?? Nezkoušely jste to některá??
Moc děkuji za reakce ![]()
Keit píše:
AhojMám originální nánožník, ale fusak jsem koupila emitex combi exlusiv. Je neskutečně promakanej. Dá se z něj vyndat flísová vložka a zůstane vám tenčí fusak podšitý jen bavlnou. Užila jsem ho i na jaře a teď na podzim už jsem ho zase vytáhla, dcera se z něj nevykope jako z deky
Stojí sice hodně, ale opravdu ho využíváme, takže můžu vřele doporučit. A nemyslím, že je oboje zbytečné. Mám mimčo lednové, takže letos ještě celou zimu projezdí, moc toho nenahodí, jestli vůbec něco.
Tak hodně štěstí s výběrem!
Odkaz na ten fusak:
http://www.mimi-kocarky.cz/…-100467.html
Keit, je fakt, že když mám narvanej košík, tak mám sporťák otočený a Tadeášek kouká dopředu. Jinak se s tím blbě manipuluje, je to o dost těžší.
A k tomu fusaku. Máme koupený originální Teutonia - umělý beránek z nové kolekce a je super. Pravda, stojí přes dva tisíce,ale nedalo mi to a prostě jsem ho musela mít
A taky jsem zatím sporťák neprala,takže neporadím.
Ahoj holky, taky uvazuju o koupi Teutonky, kocarek me uchvatil. Mam moznost ve vyprodeji koupit sportak s nanoznikem zdarma nebo o 1500 draz sportak s mekkou vloznou taskou zdarma (teda bez nanozniku). Tak premyslim do ceho jit (hlubokej mame starej a jakmile si zvyknu na tento, obavam se, ze ze pripadne i na dalsi deti vyuziju a starej prodam). Chtela jsem se zeptat, zda je nanoznik opravdu potreba, pripadne jakou mate zkusenost s mekkou vloznou taskou - nahrazuje opravdu hluboky kocarek? A pisou tam, ze lze pouzit i jako fusak, to ma diry na pasy a da vyuzit v zime misto fusaku?
Za radu budu vdecna, diky moc ![]()
Alik
Ahoj,nánožník je fajn, v podstatě zakryje a upevní deku, fusak atd. a taky je z nepromokavého materiálu, takže zvládne drobnější přeháňky. S vloženou taškou zkušenost nemám, měli jsme Fashion korbu a neměnila bych. Spíš to ale bylo o pocitu a o tom, že se mi to víc líbilo. Nevím jestli by třeba bylo i cenově srovnatelné koupit tu korbu, protože k té tašce ten nánožník stejně asi bude potřeba a jestli by si ho musela dokupovat, tak by to třeba i nakonec nemuselo být zase až tak výhodné. Ale chce si to spočítat.
Jinak ta korbička je dostatečně velká, Tadeášek se narodil loni v prosinci a ve velkých mrazech měl v korbě dva fusaky a byl v ní až do osmi měsíců.
Jo a řekla bych, že ten starej stejně prodáš
![]()
Diky moc za info o nanozniku, ze je fakt dobrej. Ja prave uvazuju o tom, jestli se nahodou nevyplati koupit to s vloznou taskou plus dokoupit nanoznik - bylo by to drazsi o 1500 plus 700 za nanoznik, takze ta taska by me takto v akci vysla na 2200 Kc. No ja vim, ze ted je to skoro zbytecna investice (starej hllubokej mame) a prave bych take rada zjistila, zda je ta vlozna taska dobra misto hlubokeho kocarku aj jako fusak na zimu nebo ne?? Kdybyste ji nekdo mel, prosim podelte se o zkusenost ![]()
Alik
Ahojte,
rádi bychom koupili starší Teutonii Mistral (příp. i Mistral P neboli Primus). Nemáte někdo na prodej?
Matěj a Ája, tel 608536124
Dobrý den,
rozhoduji se mezi kočárkem Teutonia S3 a Jané Slalom. Na Teutonii sporťáku mi přijde malý prostor na nožičky s fusakem, tak kde je ta opěrka.Nemáte s tím někdo zkušenosti? Děkuji moc za odpoovědi.
Ahoj Fidelko.
Vozím dcerku ve fusaku bez madla, takže mi to neva. Vím, že si na to mamky stěžovaly, ale zatím je mi to fuk. Je připoutaná pětibodovým pásem. Nevím co za rok, asi to budu zase řešit uplně jinak, protože přes fusak nezapnu popruh mezi sedákem a madlem, takže by dcerka klouzala dolů ![]()
Ahoj Fidelko, používám originální fusak od Teutonie /umělý beránek/ a je docela silný a fakt jsem si nikdy nevšimla, že by tam bylo nějak málo místa. Když byl velký mráz, tak jsem syna ještě přikryla dekou uvnitř ve fusaku a i tak jsem opěrku normálně zacvakla zpátky. A jestli můžu malou poznámečku ke kočárku Jane. Někde jsem četla, že opěrka zad u sporťáku je moc nahnutá dopředu a kulatí tak dítěti záda. Nevím, neviděla jsem to.
Každopádně hodně zdaru při výběru ![]()
Ahoj, my meli presne stejne dilema, v uzsim vyberu byly Teutonka Spirit, Jane Slalom a Quinny Speedy. No manzel si je zkusit ridit po prodejne a jasnym favoritem byla Teutonka, rekl ze proste jasne berem tenhle kocarek
Bylo to hlavne kvuli snadnosti rizeni a Jane bylo o trochu mensi, my jsme hodne vysoci a Jane nam nesedlo ![]()