teutonia S3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?

Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2547
10.4.09 10:24

super kociar. Doporucujem!!!
Mam S3 2008 s brzdou, korbicku fashion, maxi cosi sedajdu.
Vyborne sa s nou jazdi v obchodaku aj v lese, je skladna, velmi stabilna
vyborny material.
Korbicku som uz odlozila - maly ma takmer 8m a vyzera uplne ako nova.
Sportak - ma spustu zaujimavych moznostyi, na ktore prichadzam az teraz. Fakt super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
20.4.09 20:05

Ahoj, jako čerstvá majitelka S3 mám několik dotazů:

1. Změnil ten potah, na kterém dítě sedí, po vyprání barvu či tvar?
2. V obchodě nás upozorňovali, že kolečka se nemají mazat kvůli ruční brzdě, ale v návodu se píše promazat každé 4 týdny?
3. Jakým způsobem dostat do košíku objemnější předmět (konkrétně prázdný jídlonosič)?

Budu ráda, když se podělíte o zkušenosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
21.4.09 08:54

Ahoj, tak s tím potahem nevím, potah v korbičce jsem zatím neprala, doposud to nebylo nutné. Troufnu si ale tvrdit, že pokud se to bude prát při normálních teplotách, tak by to mělo zůstat stejné.
Kolečka mažu, v obchodě mi to doporučili. V zimě jsem je mazala v podstatě každé 4 týdny a to hlavně kvůli soli, ale teď to tak často dělat nebudu.
No a s tím košíkem je trochu problém. Já jsem tam cpala objemnější předměty před tím, než jsme tam na:,–(ila korbičku a nebo autosedačku. Dost nepraktické, ale když víš, že to tam budeš dávat… Naštěstí to sundavání a nandavání není žádný problém.
Tak koukám, že jsem ti v podstatě moc neporadila, co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.5.09 20:37

Ahoj, hodně mě zaujal kočárek Teutonia spirit s3, ale nejdřív bych ho chtěla vidět „naživo“. Nemůžu se dopátrat obchodu v Brně, kde by jej měli. Nevíte o nejakém? Díky Markéta

• Citovat
  • Upravit
2248
16.5.09 17:36

Markéto, vidět tenhle kočárek naživo je docela problém. Já jsem kvůli tomu jela do Liberce /zastoupení Teutonie v ČR/ a potkali jsme tam lidi až z Českých Budějovic. Tak to by si měla z Brna ještě dál :roll:
Ale jukni na tyhle stránky a zavolej do vybrané prodejny, jestli ho mají. Většinou se totiž objednává na zakázku.
 http://www.kocarky-teutonia.cz/obchodnici.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
17.5.09 09:56

prodavaj ho v retezci KIKA :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.5.09 22:12

Zdravím mamky,

potřebuju trošku poradit s kočárkem a tak jdu k vám na radu. Čekáme naše druhé mimi a já bych si ráda udělala radost novým kočárkem. Snažila jsem se najít co nejvíce info o mém vysněném Spiritkovi a ohlasy jsou na 99 procent pozitivní a tak jsem se rozhodla ho objednat. Bohužel kvůli rizikovému těhu ho nemůžu nikde vidět na živo (nejbližší prodejna od nás Praha a cca 3 hodiny).
Holky prosím, kdo jste viděl tu novou kolekci 2009 u těch jednobarevných sporťáčků jak hodně velký jsou ty nezakrytý okýnka v boudě? Nebo se dají zakrýt?
Přemýšlela jsem koupit i starší použitou korbičku fashion. Máte někdo zkušenosti? Nebo raději objednat vše nové. Vím, že to sem nepatří ,ale kdybyste třeba některá chtěla korbičku prodat…
Díky moc za vaše postřehy.
 Kamila

• Citovat
  • Upravit
1209
20.5.09 19:51

Ahoj Kamilo, zmíněný sporťák máme. Okýnko lze zčásti zastínit zezhora stříškou, ale z boku ne. Naštěstí už letos sluníčko dceři nevadí a navíc má boudičku téměř sklopenou, aby dobře viděla. :P Být na tvém místě, tak bych si koupila spirita s hlubokou korbou a se sportovní nástavbou počkám na kolekci 2010, třeba to nějak vychytaj :wink: Jinak kočárek je to vážně skvělej!

Jo, čekali jsme na něj 10 týdnů, tak s tím kdyžtak počítej :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.5.09 14:46

Díky Maxak za zprávu.
No z obchodu mi napsali, že je to jakési ztmavené tuším s nějakým filtrem, ale nevím… Tak ať si prý raději vyberu z ostatních. Jenomže mě se právě líbí jednobarevné .
S tím dokoupením další rok to není špatný nápad, ale mám strach, že spirita jen s korbičkou neseženu… By to nebyla najednou taková pálka.
Musím to už rozseknout.
Ještě jednou díky a doufám, že taky budu spokojenou majitelkou jako vy ostatní.
 Kamila

• Citovat
  • Upravit
1209
22.5.09 15:53

Ahoj Kamčo, v okýnku je taková černá „síťka“ s dírkami 1×1 mm a sluníčko to zacloní jen trochu. Ale kdysi jsem tady v diskusi viděla odkaz na MMB na paní, která šije kryty na okýnko na boudičky Jané Slalom, třeba by něco podobného spíchla i na Spirita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.5.09 20:05

Korbička Alvi set - nánožník

Dobrý večer, někde jsem na internetovém obchodě četla, že nánožník na korbičku Alvi set je kompatibilní se sporťákem. Můžete mi to prosím potvrdit? Ráda bych ten rozepínací nánožník i na sedící dítě a to předpokládám tento není… Díky Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.5.09 22:04

Teutonia - kola

Jestli se ještě můžu zeptat na kola - dělají typ 50 a 60 - jaký je mezi nimi rozdíl? Jsou ty 60 lepší na terén? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
30.5.09 21:47

Zuzzi,my máme typ 50 a musím říct, že do terénu jsou v pohodě. V zimě jsme jezdili na zmrazkách, v lese, nedávno jsme museli přes vlhkou horskou louku a nikdy nebyl problém. Ten typ 60 nemám vyzkoušený, tak to samozřejmě nemůžu porovnat,ale myslím, že ty padesátky jsou dostačující.
S tím nánožníkem ti neporadím, raději bych zavolala přímo prodejci. Já jsem kočárek kupovala v Liberci a byli velmi ochotní a se vším poradili.
Tady jsou tel.čísla
tel.: +420 482 710 731
mob.: +420 775 910 095
fax.: +420 482 710 731

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.5.09 21:49

Maminy díky moc - dneska jsem měla štěstí a koupili jsme úúúúplně náhodou Teutonku S3 za 13 tis. - chvíli vystavená, kolekce 2008, ruční brzda, kola 60 - takže jízdní vlastnosti brzy zjistím :-)
Máme teď Peg Perego GT3, tak pak můžu krásně porovnat - myslím, že se to tady taky hodně řeší.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
31.5.09 09:36

zuzzi, gratulka k nakupu, myslim ze budes spokojena :lol:
jako doplnek na sportak doporucuju dokoupit slunecni clonu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...