Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?
Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3super kociar. Doporucujem!!!
Mam S3 2008 s brzdou, korbicku fashion, maxi cosi sedajdu.
Vyborne sa s nou jazdi v obchodaku aj v lese, je skladna, velmi stabilna
vyborny material.
Korbicku som uz odlozila - maly ma takmer 8m a vyzera uplne ako nova.
Sportak - ma spustu zaujimavych moznostyi, na ktore prichadzam az teraz. Fakt super!!!
Ahoj, jako čerstvá majitelka S3 mám několik dotazů:
1. Změnil ten potah, na kterém dítě sedí, po vyprání barvu či tvar?
2. V obchodě nás upozorňovali, že kolečka se nemají mazat kvůli ruční brzdě, ale v návodu se píše promazat každé 4 týdny?
3. Jakým způsobem dostat do košíku objemnější předmět (konkrétně prázdný jídlonosič)?
Budu ráda, když se podělíte o zkušenosti ![]()
Ahoj, tak s tím potahem nevím, potah v korbičce jsem zatím neprala, doposud to nebylo nutné. Troufnu si ale tvrdit, že pokud se to bude prát při normálních teplotách, tak by to mělo zůstat stejné.
Kolečka mažu, v obchodě mi to doporučili. V zimě jsem je mazala v podstatě každé 4 týdny a to hlavně kvůli soli, ale teď to tak často dělat nebudu.
No a s tím košíkem je trochu problém. Já jsem tam cpala objemnější předměty před tím, než jsme tam na:,–(ila korbičku a nebo autosedačku. Dost nepraktické, ale když víš, že to tam budeš dávat… Naštěstí to sundavání a nandavání není žádný problém.
Tak koukám, že jsem ti v podstatě moc neporadila, co? ![]()
Ahoj, hodně mě zaujal kočárek Teutonia spirit s3, ale nejdřív bych ho chtěla vidět „naživo“. Nemůžu se dopátrat obchodu v Brně, kde by jej měli. Nevíte o nejakém? Díky Markéta
Markéto, vidět tenhle kočárek naživo je docela problém. Já jsem kvůli tomu jela do Liberce /zastoupení Teutonie v ČR/ a potkali jsme tam lidi až z Českých Budějovic. Tak to by si měla z Brna ještě dál ![]()
Ale jukni na tyhle stránky a zavolej do vybrané prodejny, jestli ho mají. Většinou se totiž objednává na zakázku.
http://www.kocarky-teutonia.cz/obchodnici.php?…
Zdravím mamky,
potřebuju trošku poradit s kočárkem a tak jdu k vám na radu. Čekáme naše druhé mimi a já bych si ráda udělala radost novým kočárkem. Snažila jsem se najít co nejvíce info o mém vysněném Spiritkovi a ohlasy jsou na 99 procent pozitivní a tak jsem se rozhodla ho objednat. Bohužel kvůli rizikovému těhu ho nemůžu nikde vidět na živo (nejbližší prodejna od nás Praha a cca 3 hodiny).
Holky prosím, kdo jste viděl tu novou kolekci 2009 u těch jednobarevných sporťáčků jak hodně velký jsou ty nezakrytý okýnka v boudě? Nebo se dají zakrýt?
Přemýšlela jsem koupit i starší použitou korbičku fashion. Máte někdo zkušenosti? Nebo raději objednat vše nové. Vím, že to sem nepatří ,ale kdybyste třeba některá chtěla korbičku prodat…
Díky moc za vaše postřehy.
Kamila
Ahoj Kamilo, zmíněný sporťák máme. Okýnko lze zčásti zastínit zezhora stříškou, ale z boku ne. Naštěstí už letos sluníčko dceři nevadí a navíc má boudičku téměř sklopenou, aby dobře viděla.
Být na tvém místě, tak bych si koupila spirita s hlubokou korbou a se sportovní nástavbou počkám na kolekci 2010, třeba to nějak vychytaj
Jinak kočárek je to vážně skvělej!
Jo, čekali jsme na něj 10 týdnů, tak s tím kdyžtak počítej ![]()
Díky Maxak za zprávu.
No z obchodu mi napsali, že je to jakési ztmavené tuším s nějakým filtrem, ale nevím… Tak ať si prý raději vyberu z ostatních. Jenomže mě se právě líbí jednobarevné .
S tím dokoupením další rok to není špatný nápad, ale mám strach, že spirita jen s korbičkou neseženu… By to nebyla najednou taková pálka.
Musím to už rozseknout.
Ještě jednou díky a doufám, že taky budu spokojenou majitelkou jako vy ostatní.
Kamila
Ahoj Kamčo, v okýnku je taková černá „síťka“ s dírkami 1×1 mm a sluníčko to zacloní jen trochu. Ale kdysi jsem tady v diskusi viděla odkaz na MMB na paní, která šije kryty na okýnko na boudičky Jané Slalom, třeba by něco podobného spíchla i na Spirita
Dobrý večer, někde jsem na internetovém obchodě četla, že nánožník na korbičku Alvi set je kompatibilní se sporťákem. Můžete mi to prosím potvrdit? Ráda bych ten rozepínací nánožník i na sedící dítě a to předpokládám tento není… Díky Zuzka
Jestli se ještě můžu zeptat na kola - dělají typ 50 a 60 - jaký je mezi nimi rozdíl? Jsou ty 60 lepší na terén? Díky
Zuzzi,my máme typ 50 a musím říct, že do terénu jsou v pohodě. V zimě jsme jezdili na zmrazkách, v lese, nedávno jsme museli přes vlhkou horskou louku a nikdy nebyl problém. Ten typ 60 nemám vyzkoušený, tak to samozřejmě nemůžu porovnat,ale myslím, že ty padesátky jsou dostačující.
S tím nánožníkem ti neporadím, raději bych zavolala přímo prodejci. Já jsem kočárek kupovala v Liberci a byli velmi ochotní a se vším poradili.
Tady jsou tel.čísla
tel.: +420 482 710 731
mob.: +420 775 910 095
fax.: +420 482 710 731
Maminy díky moc - dneska jsem měla štěstí a koupili jsme úúúúplně náhodou Teutonku S3 za 13 tis. - chvíli vystavená, kolekce 2008, ruční brzda, kola 60 - takže jízdní vlastnosti brzy zjistím ![]()
Máme teď Peg Perego GT3, tak pak můžu krásně porovnat - myslím, že se to tady taky hodně řeší.....
zuzzi, gratulka k nakupu, myslim ze budes spokojena ![]()
jako doplnek na sportak doporucuju dokoupit slunecni clonu ![]()