Tibetská kefírová houba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
653
9.8.10 19:50

Tibetská houba

Prosím,moc sháním tibetskou houbu-kefír.Je výborná,už jsem ji kdysi měla a teď v těhu mám na ni zase obrovskou chuť,je dobrá snad na všechno.Nemáte někdo kousek doma,ráda ji koupím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
9.8.10 20:05

V zivote jsem o tom neslysela, tak jsem si neco precetla a taky bych mela zajem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
9.8.10 20:14

Nedávno tu byl diskuse https://www.emimino.cz/…houba-46678/. Je tam i pár odkazů na stránky o této houbičce, třeba by tam někdo měl přebytečnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
9.8.10 20:21

Je to úžasná věc,zaleješ ji večer mlékem a další večer máš skvělý kefírek.Musíš ji,ale před dalším zalitím pořádně propláchnout mezi prsty a přes cedník,atˇse nevytvoří sliz.http://jaklj.sweb.cz/Houba/Houba.htm Navíc je vhodná pít v těhotenství a při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
9.8.10 20:36

Ahoj holky,
tak já ji doma mám a můžu darovat :wink:, množí se jak potvora. Pošlu Vám to za náklady na poštovné. Písněte SZ a domluvíme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
9.8.10 21:15

Taky jsem ji mívali a ani nevím jak jsme o ní přišli. Bylo to dobré mlíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.8.10 21:27

Před týdnem jsem založila stejnou diskuzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.8.10 21:28

a taky mám přemnoženou:-)
V aukci bejvá za korunu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
12.8.10 17:31

Děvčátka,prosím Vás,to jde dát do obyč krabicového mléka,nebo to musí být nějaké tučnější,např.„domácí“ z automatů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
13.8.10 15:42

Samozrejme je lepsi cerstve mleko :-) , ale pac se denne do obchodu nedostanu, tak pouzivam sem tam i trvanlive.
A urcite minimalne polotucne, houba se temi tuky zivi, takze odtucnene mleko urcite nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
13.8.10 18:52

Jo aha,děkuju moooc!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tib. houba
17.8.10 09:41

daruji zdarma

pouze osobní odběr Brno-Královo pole, piste na tibhouba@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
7.3.11 13:45

Tibetska houba

delši dobu tuto houbu uživam, ale ted jsem mnela 10denni pauzu ,tak jsem houbu omyla ve studenny vode dala spatky do hrnku a druhej den jsem zjistila, že jsem ji zapomnela zalit mlekem, tak nevim jestli ji nic neni dekuji za vaše rady .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
7.3.11 14:21

Nic by jí být nemělo. Tibetská houba se skladuje sušená a zamražená. Takže ji zase klidně zalij mlékem. Ale první várku bych možná vylila, může být nažloutlá. Ale kdo ví, po tak krátké době možná ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
11.3.11 16:25

Nic jí nebude, já se občas divím jak je vytrvalá při mé „péči“ :lol: Já když jedu na delší dobu pryč, tak ji propláchnu vodou a strčím do mrazáku. Když přijedem tak ji rozmrazíme a zase funguje :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková