Tip, jak učit na nočník?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, malá má 28 měsíců. Už měsíc je přes den bez plín. Krom spaní a cesty v autě. Ale to se ještě vypiluje.
A jak to bylo. V 11 měs. vysazení na nočník - řev.
14-15měs - vysazení na nočník, vyčůrání, i boban, myslela jsem, že do měsíce je bez plen, protože si i říkala. Výsledek- po týdnu z ničehož nic blok, nočník rovnal se řev. nechala jsem být - opět.
Po nějaké době jsem vysazovala jen ráno, protože na nočníku vydržela - dívala se na pohádky - přes den nic. Nočník = řekla: nechceš a úprk. Celou dobu jsem se na to vykvajzla a udělala jsem dobře.
V 27 měs ze dne na den nechtěla plínu a rovnou si začala říkat a chodit na velký záchod. Od té doby celkem cca 5 nehod.
Dala jsem na radu doktorky. Několikrát jsem se s ní o tom bavila a řekla mi, ať ji nechám, že to přijde samo, ze dne na den. Nechtěla jsem věřit, ale pak jsem čučela jak puk. ![]()
Toť vše ode mně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem malou začala dávat na nočník hned jak si sedla, v roce jsme na tom byli tak, že měla jen jednu plínu na den. Ve 14M jí začalo období vzdoru a teď má 20M a není možné aby na nočník chodila. Jde jen dopoledne co jsme v ložnici a jakmile ji opustíme tak konec a nevim jak ji motivovat. Zkoušela jsem látkovky, ale to že je v mokru ji vůbec netankuje. nejvíc mě štve, že chápe co se na tom nočníku dělá, umí si říct a stejně NE ![]()
Mě to přijde, že to dítě k tomu musí dospět samo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já naši Kamku dávala od cca 10-ti měsíců, naprostá pohoda, sedla, vždycky začala tlačit a něco udělala, málokdy se stala, že nevytlačila ani kapku, kakala do nočnku, paráda. Teď poslední dva měsíce nebylo v nočníku nic ani jednou, donese si ho, to ona ráda, už při posazování je nvrlá, na nočníku řve, taky to vůbec nechápu a neplatí na ní nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MuffinkaM starší odborná generace, teď jsem se fakt zasmála
ale máš naprostou pravdu, kdybys slyšela naší starší odbornou generaci, jak prudí a jak je to moje chyba, že už ten nočník krásně používala a jí málo vysazovala, až jsem to zhatila a že co to je, 16 měsíců a je na plenách, a to ještě považ, že nemluví, tak je to moje vina. páš jsem ji naučila znakovat, prostě být to na starší odborné generaci, asi mi ji seberou, i v děcáku by dělala větší pokroky. A to ještě nezažili její vztekání, to známe jen doma, tohle až jednou uvidí, co smrádě dokáže, tak mě jako neschopnou rovnou zastřelí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 Taky jsem v tomhle ohledu na mušce.
Malej u tchánovců zlatíčko největší, on přece zlobit neumí. Minule tam předvedl jedno svoje představení při oblíkání a oni byli uplně dotčený, kde to jako viděl, že to nikdy nedělal. K tomu přidali neustálé dotazy na nočník, už mezi dveřma do něj hučí, aby koukal pozdravit a něco říct a mám chuť zastřelit já je. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to si představ, co já jsem za blbou matku, že čistím zuby a malá nechce, dost s ní bojuju, že to neviděla, k čemu to je, ona dětem nikdy nečistila, začali až sami, když se chtěli líbit holkám a jaké měli zdravé zuby, nejzdravější ze školy, a já cáluju a cáluju manželovi zubaře, už nás to stálo jak luxusní dovolená, tak to je prý moje chyb, že bůh ví, co mu vařím, že když vařila ona, tak čistit nemuseli a jak měli zdravý chrup a malé, že mám dávazt místo čištění jablko, že je to lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 Tak zuby nemají chybu.
Taky jsem se tenkrát dozvěděla, proč mu ty zuby čistíme, že to určitě ještě není nutné a že mu stejně vypadají, bude mít přeci ještě jedny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabi.design píše:
@terinka4444 Tak zuby nemají chybu.Taky jsem se tenkrát dozvěděla, proč mu ty zuby čistíme, že to určitě ještě není nutné a že mu stejně vypadají, bude mít přeci ještě jedny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit