Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Prosim o tipy na krestni jmeno k prijmeni Forman, Formanova… Doma se nemuzeme dohodnout, casu mame jeste dost a dost, ale zatim zadna diskuse nad jmeny neskoncila shodou. Jmena radeji bez diakritiky, premyslime o prestehovani do zahranici. Dekuji vsem za napady a inspiraci
Mě hned napadla Natálie Formanová a nevím proč ![]()
Jinak teda Stela, Sabina, Ella, Alice, Laura, Kamila, Sára, Agáta..a Marek, Kristián, Jáchym, Šimon, Oliver.
Měě se moc líbí i přes FF Filip Forman
a holka třeba Leona Formanová. Je to moc krásné příjmení takže se dle mě není čeho bát ![]()
@Jogrr my máme oba s bráchou třídní profesorky stejného příjmení a jedna Formanová se jmenuje Monika a druhá Formanová Klára ![]()
Martin Forman mi připadá tak uceleně.
Když už se tu nabízí ta krátce znějící jména. Jinak bych k tomu příjmení klidně přilepila něco na vyvážení, třeba na konci s -án, ve stylu Kristián Forman.
Ale jsem v práci, tak si to tu nemohu zkoušet nahlas, třeba je to blbost. ![]()
@Jogrr píše:
Prosim o tipy na krestni jmeno k prijmeni Forman, Formanova… Doma se nemuzeme dohodnout, casu mame jeste dost a dost, ale zatim zadna diskuse nad jmeny neskoncila shodou. Jmena radeji bez diakritiky, premyslime o prestehovani do zahranici. Dekuji vsem za napady a inspiraci
Máme Víta a Václava, manžel je Vojtěch. U holčičích variant jsme měli vybráno Eliška, Marie, Ludmila, Lídie. Ovšem ani jedno není moc bez diakritiky.
@jana ja2611 píše:
Filip
Taky jsme měli ve výběru, ovšem přišlo nám to takový uprskaný, když se to řekne dohromady