Tip na levný dvoudeňák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
615
6.8.14 19:50

My i naši známý jezdíme po Čechách dost a ubytování sháníme jen na slevových portálech. Nikdy jsme neměli problém.
Dá se sehnat na 3 dny/2 noci ubytování s polopenzí pro dva za 1500 v pohodě. Jen se musí trošku hledat. (jo a to si hodně vybíráme, přítel by nešel do pokoje bez vlastní koupelny,..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
6.8.14 19:50

@slavuska1 Děkuju.To fakt vypadá dobře! Jenže u nás to zařizuje chlap a už asi má něco zařízený a nevím co…Jen mě hrozí představa, že utratíme za dva dny 5tis. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
6.8.14 19:53
@ŠestýSmysl píše:
@slavuska1 Děkuju.To fakt vypadá dobře! Jenže u nás to zařizuje chlap a už asi má něco zařízený a nevím co…Jen mě hrozí představa, že utratíme za dva dny 5tis. :roll:

Za dva dny s ubytováním, vstupama, jídlem… pro dva? To je ještě celkem málo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
989
6.8.14 19:55
@Krasavicaa píše:
Za dva dny s ubytováním, vstupama, jídlem… pro dva? To je ještě celkem málo :mrgreen:

Pro mě je to strašnej majlant :mrgreen:.Ale vím, že je to asi normální. Jen bych si představovala ubytování pro jednoho na noc tak za 300Kč a vstup pro jednoho (kamkoliv) tak za 50Kč… :mrgreen: :mrgreen:.Tudíž tak 2000Kč za víkend se vším :mrgreen: :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
6.8.14 19:59
@ŠestýSmysl píše:
Pro mě je to strašnej majlant :mrgreen:.Ale vím, že je to asi normální. Jen bych si představovala ubytování pro jednoho na noc tak za 300Kč a vstup pro jednoho (kamkoliv) tak za 50Kč… :mrgreen: :mrgreen:.Tudíž tak 2000Kč za víkend se vším :mrgreen: :mrgreen: :oops:

:think: :think: :think: :think: Nó… tak to asi zůstaň doma :mrgreen: To asi fakt neklapne. :mrgreen: Ale líbilo by se mi to taky :-D

• Citovat
  • Upravit
989
6.8.14 20:00
@Krasavicaa píše: :think: :think: :think: :think: Nó… tak to asi zůstaň doma :mrgreen: To asi fakt neklapne. :mrgreen: Ale líbilo by se mi to taky :-D

Však já vím :mrgreen: :lol:!Ale bylo by to fajn.Ale tak, mám to jako dárek, tak to nebudu řešit! Ale stejně, udělám nám raději svačinu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
6.8.14 20:02
@ŠestýSmysl píše:
Však já vím :mrgreen: :lol:!Ale bylo by to fajn.Ale tak, mám to jako dárek, tak to nebudu řešit! Ale stejně, udělám nám raději svačinu :mrgreen: :mrgreen:

Tak na svačině není nic špatného ;) já jsem ale lenoch :mrgreen: A když už relax, tak se vším všudy :mrgreen: Nic nechystám, ani nevařím, ať se starají druzí, já to radši zaplatím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
989
6.8.14 20:05
@Krasavicaa píše:
Tak na svačině není nic špatného ;) já jsem ale lenoch :mrgreen: A když už relax, tak se vším všudy :mrgreen: Nic nechystám, ani nevařím, ať se starají druzí, já to radši zaplatím :mrgreen:

Máš pravdu, asi bych si to měla užít, když to mám jako dárek a celou dobu o tom tak sním…Vlastně ani popravdě nevím co chlap vymyslel! Já si tu maluju drahý hotel a třeba objednal místo v kempu, někde u Prahy. Všude budeme chodit pěšky a svačinu obstará on :mrgreen: :mrgreen: Jen mi řekl, že příští víkend jedeme do Prahy. Odjezd v sobotu ráno, příjezd někdy v neděli. Mě dal za úkol obstarat nosítko, které nemáme a nikdy jsme ho nepotřebovali…a žádná známá ho nemá :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
6.8.14 20:07
@ŠestýSmysl píše:
Máš pravdu, asi bych si to měla užít, když to mám jako dárek a celou dobu o tom tak sním…Vlastně ani popravdě nevím co chlap vymyslel! Já si tu maluju drahý hotel a třeba objednal místo v kempu, někde u Prahy. Všude budeme chodit pěšky a svačinu obstará on :mrgreen: :mrgreen: Jen mi řekl, že příští víkend jedeme do Prahy. Odjezd v sobotu ráno, příjezd někdy v neděli. Mě dal za úkol obstarat nosítko, které nemáme a nikdy jsme ho nepotřebovali…a žádná známá ho nemá :think:.

Užij si to a peníze jednou neřeš :-) :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10680
6.8.14 20:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
6.8.14 20:19
@Krasavicaa píše:
Užij si to a peníze jednou neřeš :-) :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
6.8.14 21:27
@ŠestýSmysl píše:
@Linettea Ale 1300Kč myslíš jako za ubytování pro dva i se snídaní???Tak to, holka, asi ne…To tak možná jedna noc a pro jednoho bez snídaně :mrgreen: :mrgreen:.Alespoň dle toho, co jsem našla na netu…Většinou se ubytování pohybovalo kolem 800Kč za noc/jeden…a nebyl to zrovna nóbl hotel 8o

Na slevomatu se vejde -my jedeme za tu samou cenu na dve noci do krkonos, se dvema detma a s polopenzi

• Citovat
  • Upravit
50186
6.8.14 21:47
@ŠestýSmysl píše:
Pro mě je to strašnej majlant :mrgreen:.Ale vím, že je to asi normální. Jen bych si představovala ubytování pro jednoho na noc tak za 300Kč a vstup pro jednoho (kamkoliv) tak za 50Kč… :mrgreen: :mrgreen:.Tudíž tak 2000Kč za víkend se vším :mrgreen: :mrgreen: :oops:

Tak to bylo možná před 20 lety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
6.8.14 21:50

@ŠestýSmysl Na jídle se dá ušetřit, záleží kam půjdeme na jídlo. Svačiny a večeře si můžete koupit v supermarketu, tam jsou ceny stejné jako jinde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.8.14 15:18

@Tarinka skvělý, přesně tohle jsem myslela, děkujuu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie