Tip na výlet pro slečnu - Moravskoslezký kraj
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@martina.se co zkusit Štramberk? je tam trůba, muzeum, jeskyňka…je to docela do kopce takže dost výšlap, kousek od tama je vyhlídková věž, spousta restaurací a hotelů(v jednom jsou i pivní lázně, solná jeskyně apod.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaminkaMartinka neměla to přímo v té škole ale v restauraci naproti tomu ale většinu svatebních fotek má z té školy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cizova píše:štramberk známe, můj syn tam jezdí co měsíc se svým tátou
@martina.se co zkusit Štramberk? je tam trůba, muzeum, jeskyňka…je to docela do kopce takže dost výšlap, kousek od tama je vyhlídková věž, spousta restaurací a hotelů(v jednom jsou i pivní lázně, solná jeskyně apod.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaminkaMartinka ta škola je projitá hned není moc velká(víceméně jde o jednu místnost…což je škoda) a ta restaurace
fakt dobře vaří
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě jsem zapomněla, že cyklostezka okolo Ostravice je sjízdná z Vratimova až do Frýdku (klidně i na inliny), pak dál až do Frýdlantu nebo okolo Morávky do Dobré k Zanzibaru, koupání v nechlorované vodě po trati možné.
A na Olešné je krom aquáče i cyklo resp. inline okruh s několika příjemnými hospůdkami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Ahoj, napadá mě Landek - hornické muzeum, když jsem tam byla naposled, tak to bylo spojené s lanovým centrem, ale to bylo před 10-ti lety ![]()
- Citovat
- Upravit
@BaraF tý jo a já jezdím jen kolem té olešky
tam mi trochu vadí, že je to chvílema fakt davovka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve Štramberku se mi líbí ta minizoo na náměstí, tam bych mohla být každý týden…
A dobré pivo, ale to asi až trochu povyroste
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet tam jsem kdysi vzala ségru s jejím přítelem. Dali si to kvašené pivo a týden lítali jak alíci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hrad Starý Jičín? V Kopřivnici je rozhledna, pokud jste nebyli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.