Tipy, jak zařídit koupelnu, kuchyň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
334
12.1.11 15:19

My máme vanu Rosu, 180 cm. Je super, neměnila bych. Máme k ní i zástěnu, což je max. super, když je malý ve vaně - není všude nacákáno.. pořizovací cena je teda vyšší, ale u nás se to teda vyplatilo.
Když budete pořizovat vanu, pořiďte si i odpovídající velikost bojleru (pokud je třeba).. protože u nás, když si manžel napustí plnou vanu, tak vysaje teplou vodu celou a já se můžu jít max.klouzat :-) Ale ravak je fakt super !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
12.1.11 16:40

Ahoj,
troubu ve vysce pasu a nad ni MW doporucuji, je to parada. Potom ma veskere dolni skrinky ve forme supliku, i rohova je se 3 suplikama, takze bomba.
Horni skrinky, 2 jsou vyjizdeci nahoru - otvirani jine zavrene s pruhem mlecneho skla. Proste neni do nich videt, coz je super. Horni skrinku rohovou moc nevyuzivam, neni pro me dost dobra, uvnitr je mista habadej, ale ten otvor tam dat veci je mrnavej.

Dolni skrinky jsou tmave ( hneda , napodobenina dreva ) a horni skrinky jsou svetle ( jakoby briza ), mezi skrinkama mam ten sami material ze svetlich skrinek, za plotynkou je tmavy.

Plotynku mam indukcni a je jedinecna. Usetrim spoustu energie a hlavne se vari rychle! Voda v hrnci se ti uvari behem par minut!

Nez jsem si zvykla, tak jsem nestihala :lol: ted vim, ze si vse musim pripravit predem, at je to po ruce a pak dat varit vodu.. :wink:

Koupelna - rozhodne dve umyvadla, supliky pod ne a pokud mozno zrcadlo se skrinkou nad umyvadlem.

To jsou me zkusenosti.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
12.1.11 20:43

Ahoj, taky zkusím přispět, zatím teda jen naplnujeme svý sny. V koupelně bude podlahový topení, v bytě jsme měli taky Rosu se zástěnou a ted budeme taky dávat ROSU, ale už bez zástěny. Ne že by nám nevyhovovala, ale budeme mít ještě sprchový kout, takže je zbytečná a děti už necákají. Umyvadlo bude dvojitý.

Kuchyn bude do U, pračku ani sušičku tam mít nebudeme, trouba bude vestavěná. Měli jsme v bytě a nevidím v tom jediný problém a to jsem prcek - 161cm, naopak to bylo příjemnější než se ohýbat k zemi.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
12.1.11 20:45

Jo a ještě spotřebie… nerezový se mi líbí moc, ale už je nechci, budeme mít s mléčným sklem a bílý keramický dřez.

• Citovat
  • Upravit
5527
13.1.11 07:06
terdule píše:
ještě chci pračku do kuchyně,máte náka zkušenost?

Já bych raději dala pračku do koupelny (pokud je ta možnost) a to z toho důvodu, že když se jednou rozhodněš pořídit si sušičku, tak je nejpraktičtější postavit ji na pračku, což v kuchyni nejde. Na tohle určitě pamatuj! Sušička je super věc a i když třebmomentálně nad ní neuvažuješ, nikdy neříkej nikdy - třeba se pro ni jednou rozhodneš a budeš muset lítat s prádlem přes celý byt (či dům) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.5.13 09:51

Oživuji diskuzi :mavam: :mavam:

Kde seženu wc předložky?? Sháním jen 2ks - potah na wc víko a předložku na zem na stojící wc? Nic víc nechci a kupovat 3 kusy se mi nechce. Mám na mysli přesně tohle, ale jen v jiných barvách
 http://www.otto-shop.cz/…-zelena.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
8.5.13 10:14

@SarkaLo Máme nově zrekonstruováno, kupovala jsem dvě zelené předložky v Mobelixu. Samozřejmě měli víc barev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.5.13 10:21

Ale to nemáš jednu na stojící WC a druhou na wc víko…já potřebuju právě tyhle dvě, nic víc… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
8.5.13 10:28

@Anabellkaa
teda chválím máte krásnou koupelnu
my ted necháváme dělat návrhy, máme podobné barvy jako u té vaší
kde koupím ten sušák na ručníky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
8.5.13 10:30
@luckaa85 píše:
@Anabellkaa
teda chválím máte krásnou koupelnu
my ted necháváme dělat návrhy, máme podobné barvy jako u té vaší
kde koupím ten sušák na ručníky?

Kika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
8.5.13 10:32
@SarkaLo píše:
Ale to nemáš jednu na stojící WC a druhou na wc víko…já potřebuju právě tyhle dvě, nic víc… :nevim: :nevim:

Měli velký výběr, je fakt, že jsme hledali přímo tohle, ale třeba to tam taky budou mít. Nevím kde všude jsi už hledala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný