Tipy na nakopávací hudbu k úklidu/pro dobrou náladu.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16248
13.9.21 20:38
@Aladinka píše: :mrgreen: A to jsou pak fofry, co? Ale s Osudovou je to jedna báseň. :lol: :lol: :lol:

Jasně, třeba v kuchyni na první „ta ta ta tááááá“ naházím co se vejde do myčky. Když to nestačí, tak na druhé „ta ta ta táááááá“ naházím zbytek do trouby :lol: :mrgreen: Pak se ta hudba v hlavě rozehraje a to už hopsám chodbou směr záchod, kde melodicky přejedu štětkou mísu, otřu prkýnko a umyvadlo a jdu otevřít dveře (je to k nám dost schodů bez výtahu, tak mi to akorát tak vyjde) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2443
13.9.21 22:42

Já jsem spíš na alternativu, ale když si chci trochu zahopsat a poslouchat melodický pop, tak jsem si udělala playlist z různých k-popových písniček. Ale zrovna k úklidu poslouchám z bezdrátových sluchátek hlavně audioknihy. Líp se pak soustředím na poslech a docela mi ten úklid uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
13.9.21 22:50
@LadyDelRey píše: …chtěl tady někdo nakopávač? :lol: :lol: :lol: :lol:při úklidu raději poslouchám nějaké zajímavé podcasty nebo dokumenty, abych si udržela pozornost :)

Já si teď teprve pustila ten váš nakopávač :lol: :lol: :lol: Tak to je přesně takovej úlet, kterej si příště pustim u drhnutí schodů. Dík. :lol: Hlavně to nesmí nikdo slyšet, jinak si budou ťukat na čelo.

• Citovat
  • Upravit
Psylocke
13.9.21 23:00

To už překoná asi jenom Marie Pojkarová s písní Pejskové se koušou. :lol: No možná jsem diskuzi mohla nazvat „bizar českého showbyznysu“.

• Citovat
  • Upravit
159
14.9.21 16:09

Two Steps From Hell

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat