Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tiger-lily no já taky pořád uklízím, ale pak k něčemu sednu a najednou zjistím že jsem rozprostřená po celém bytě
a asi jsem se špatně vyjádřila
kupy látek a papíru nejsou bordel, jsou to potřebnosti ![]()
1. sklo, které není čiré, větší sklenářství mají velký výběr, event. se můžeš obrátit i na firmy, které vyrábějí okna a dveře-taky mají výběr ve sklech. skla-nejsou čirá, mohou mít i vzory, dovnitř člověk nevidí, ty ven ano, používá se hlavně v koupelně a na wc
2. pokud to má být proti umazání, tak polepit materiálem typu omyvatelná samonalepovací folie, různé rohože apod.
@Blackova.K píše:
@Tiger-lily no já taky pořád uklízím, ale pak k něčemu sednu a najednou zjistím že jsem rozprostřená po celém bytěa asi jsem se špatně vyjádřila
kupy látek a papíru nejsou bordel, jsou to potřebnosti
@tasa
okno už tam je
potřebuju ho jen zneprůhlednit, že by sem přišli sklenáři a měnili celé sklo, to by asi byla moc velká hurá akce
@B.O.K. Team píše:
@Tiger-lily http://www.ikeafamilylivemagazine.com/…rticle/42081
pěkné
akorát by to asi brzo bylo oťapané ![]()
Zdravím ženy. Poradíte kde koupit nejlevněji koberec? Chci obyčejný, béžový s krátkými vlákny a celkem malý kus. Co jsem si zatím dohledala, tak jsou to děsné pálky za kus koberce.
Navíc se v březnu chceme stěhovat a bude nám ten kousek k ničemu. Který obchod má podle vás nejlepší ceny? ![]()
@AnnaNuvoletta07 píše:
Zdravím ženy. Poradíte kde koupit nejlevněji koberec? Chci obyčejný, béžový s krátkými vlákny a celkem malý kus. Co jsem si zatím dohledala, tak jsou to děsné pálky za kus koberce.Navíc se v březnu chceme stěhovat a bude nám ten kousek k ničemu. Který obchod má podle vás nejlepší ceny?
Breno?
Já koupila v Baumaxu. Všude jinde ty ceny byly vysoké. Taky jsem chtěla béžový nebo světle hnědý takže bylo těžký skloubit cenu a vzhled ![]()
@AnnaNuvoletta07 Breno ve Zbytkách z metráže,jinak třeba kusovky koberečky,např.hornbsch,IKEA,anebo bazary nábytku