Kde si necháváte vyvolat fotky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
77
28.2.26 19:47

Tisk fotografii

Ahojte
Kde si nechavate vyvolat fotky? Ja ted byla v DM a nechala jsem si pres ten jejich pristroj vytisknout fotky ale bohuzel je tam format jen 10×15cm (ted nevim presne), no a pote jsem si jeste ty same fotky nechala vytisknout on-line ale taky pres cewe jen v tom mensim formatu…no a musim rict, ze jsem zklamana, nevim, jestli jim dochazely barvy ale fotky jsou takove nevim jak to popsat, proste “bez barev”, vsechno strasne jednolite, to uz i ty fotky, co jsem tiskla v DM a byly vetsi format mely zivejsi barvy.
Proto bych se chtela poptat, pres jakou stranku si nechavate tisknout fotky? Klidne at je to drazsi, ale chci aby ty fotky opravdu vypadaly co nejvice presne jako z fotaku.
Predem dekuji za odpovedi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4121
28.2.26 20:52

Chodim do mistniho copycentra. Naposledy kdyz jsem byla v DM, tak fotky tragedie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
28.2.26 20:56

Kalendáře, fotoknihy a občas pár fotek tisknu u 24print.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
1.3.26 11:18

Na slevomatu mají často tuším lagoon a asi za 2,– fotka tuším, koukni se. Buď pak vyzvedneš, nebo zašlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
1.3.26 17:30

Tisknu v empikfoto už víc jak 3 roky pravidelně několik měsíců ročně (fotoobrazy, fotky, fotoknihy atd…) nikdy jsem neměla sebemenší problém, ceny super, dodání rychlé, a import fotek naprosto bez problému a už netisknu jinde. Tiskla jsem předtím u CeWe ale byl to boj a nebyla jsem vůbec spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
2.3.26 17:19

Tiknu si fotokalendáře a fotoknihy a vždy super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák