Tlak v těhotenství-je to normální ?

35
2.5.24 08:48

tlak v těhotenství-je to normální ?

Ahoj holky, dnes jsem byla v poradne a naměřili mi tlak 140/70, bylo to poprvé predtim byl nižší. Doktor nic neříkal, že je všechno v pořádku, a stačí když přijdu za měsíc na kontrolu. Jsem v 16tt. Prosím je to normální? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.5.24 09:12

Jako mohlo to být jednorázový. Mivala jsme na každé kontrole 140 až 145 a už se jim to nelíbilo

• Citovat
  • Upravit
37144
2.5.24 09:19

Nebyla jsi třeba víc vystresovana než dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.5.24 09:23

@Kriss Tina no jsem vystresovaná při každé kontrole čím dál víc, i když zatím je vše v pořádku, jenže teď mě zase vyděsil ten tlak, i když doktor nic neříkal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
2.5.24 09:26

@Anonym534 tak ten tlak mas ještě v normě, stačí byt nervózní a bude trochu vyšší. Si sezen tlakoměr a měr se sama doma, až budeš v klidu a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.5.24 10:11

@Kriss Tina teď jsem si našla nějakou tabulku, měl by to být normální akorát trochu zvýšený tlak. Moč jsem měla v pořádku, tak snad to bude dobré, čtení na internetu o špatných koncích mi taky asi moc nepomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
2.5.24 12:12

Je to ještě v normě. Přestaň se vším stresovat a na kontrolu choď o chvilku dřiv, aby sis sedla. Doktor by to jinak řešil.
Jsou věci, které prostě neovlivníme a stres muze naopak uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.24 12:19

Mam syndrom bileho plaste, takovy tlak jsem mela u doktora temer vzdy, parkrat se nad tim pozastavili, ale merila jsem si ho i doma a tam vzdy vse v pohode, to jako argument stacilo.

• Citovat
  • Upravit
35
2.5.24 12:35

@ALIPELI no taky si říkám, že kdyby se mu to nezdálo tak mi něco řekne a nezve si mě k sobě do poradny až za měsíc 😀 asi se opravdu vším moc stresuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
2.5.24 12:54

U doktora mám vždy 140/85, +-, jednou i 170/115, to už měřila hned znova, vyplašená 😂 no a když změřím doma mám vždy tak 110/70… takže před každým měřením jí říkám, že bude vysoký, ale že doma je ok 🙈 prostě asi stres z doktora i když si ve středu vůbec neprijduz :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí