Tleskáte svým dětem?

Majulis
1.9.15 18:55

Tleskáte svým dětem?

.

Příspěvek upraven 24.09.15 v 18:13

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
1.9.15 18:56
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě, jestli tleskáte svým dětem, když se jim něco povede nebo udělají správně. Přijde mi to totiž trochu padlé na hlavu.

Ano hrdinny anonyme. Tleskam i ted tobe. Trosku ale ironicky:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
1.9.15 18:58

Taky mi to přijde hrozné. Ale děti nemám a vím, že mi teď všechny napíšou, že pak budu tleskat o sto šest. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
1.9.15 18:58

Ano, tleskame, oslavujeme, povzbuzujeme a trapne se necitime… A mame odvahu stat za svymi detmi a nazory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
1.9.15 18:59

Připadám si padlá na hlavu když to dělám já, ale je mi jedno jestli to dělají jiné maminky nebo ne ;)

• Citovat
  • Upravit
1133
1.9.15 18:59

Ano, mám radost, když se malé cokoli povede, tleskám ji a ráda. A ona si taky často za odměnu zatleská :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
1.9.15 19:00
@Litta píše:
Taky mi to přijde hrozné. Ale děti nemám a vím, že mi teď všechny napíšou, že pak budu tleskat o sto šest. :lol:

to si nemyslím, taky nejsem tleskačka :D zaraduju se, pochválím, dám pusu, ale netleskám…

• Citovat
  • Upravit
619
1.9.15 19:01

Ano, tleskam a chvalimNe za vse a porad, ale moc rada zatleskam. A nwvidim duvod, proc bych se mela citit trapne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
1.9.15 19:02

Musela jsem se zamyslet a ne, netleskám, vlastně ani nevím proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
1.9.15 19:03

Nejsem člověk co tleská v letadle, ale svým dětem ráda zatleskám když se jim něco povede. Je to pro mě normální emocionální ventil radosti a dělám to spontanně. Dokonce tleskám i sama sobě když se mi něco podaří (v soukromí) a i moje děti mi tleskají když se mi něco podaří :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552

Tleskáme pořád a vůbec nechápu, co je na tom divného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
@Nafrněná píše:
to si nemyslím, taky nejsem tleskačka :D zaraduju se, pochválím, dám pusu, ale netleskám…

Díky za naději. Přijde mi to takové americké a vlastně si ani neumím představit jak to dělá moje máma. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
1.9.15 19:04

@donaga já to chci věděééét :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
1.9.15 19:09

Mě matka netleskala a vždy mě odbyla slovy „no vidíš to“ a abych pravdu řekla, dost mě to trápí ještě dnes a nechalo mi to šrámy na srdci. Nemusíš asi vyloženě tleskat, ale pochvala je důležitá. Já svým dětem rozhodně tleskat budu a bude mi absolutně fuk jak blbě to bude vypadat - právě proto, že vím, co se může stát, když bych to neudělala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.15 19:10

Na mistrovství republiky ze všech sil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat