Tleskáte svým dětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2204
1.9.15 20:46

Já občas zatleskám i své ženě, když se jí něco mimořádného povede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
1.9.15 20:49
@dalimil píše:
Já občas zatleskám i své ženě, když se jí něco mimořádného povede…
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
verulicek
1.9.15 20:49

Jinak my jsme s manželem umělci a na potlesk jsme tak nějak zvyklí :oops:

• Citovat
  • Upravit
85544
1.9.15 20:58
@RadkaCh píše:
Mně to všechno přijde taky jako ne úplně lehce ovlivnitelná věc. S příchodem dítěte v sobě člověk objeví věci, který o sobě vůbec nevěděl a i takové, které předtím odsuzoval. Tohle prostě naskočí nějak samo :nevim: Nebo přeskočí :think: :lol: A jo, u nás se tleská u nočníku :lol:

Taky obcas zasnu, co ted delam :lol: veci, ktere jsem driv nechapala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2700
1.9.15 21:00

Momentálně učim dítě na nočník, takže tleskam několikrát denně, v patnácti jí tleskat asi nebudu, maximálně, když bude mít nějaké vystoupení apod. Zakladatelko, ty máš děti? :)Tipuju, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.9.15 21:03

Tleskám a dneska jsem jí líbala na zadek :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.9.15 21:12

Ze začátku jsme děckám za výkon do nočníku/wc tleskali.
Pak ukázali palec nahoru a teď už nejmladšímu řeknu jen super, když vidím, že odchází od nočníku, že cural :-D.
Někdy za pěkný obrázek zatleskam. Je to prostě taková odměna, která decka povzbudi, že příště zas se budou snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
1.9.15 21:18

Tleskat musim. Dcera si zatleska sama a ocekava, ze se pridam. A kdyz ne, tak do me dloube tak dlouho, az zatleskam :mrgreen:
Jo, tleskame s muzem a babickama za nove slovo, za nocnik, za dobre provedenou gestikulaci na rikanku brambora atd. A blbe si nepripadame. Dcera ma z toho uprimnou radost. To bych si stejne blbe musela pripadat, kdyz na ni delam kuk, nebo dalsi blbinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
1.9.15 21:28

Dcerka se učí na nočník, tleskám, jásám nebo nově si na to plácnem (to je amerika, co?), protože to je přece legen (wait for it) dary!!!

Proboha, co je na tleskání divného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
1.9.15 22:02

S miminem tleskame spolu. Je to hezky koukat na rozzareny dětský oblicej radujici se z nějaký blbostí a tleskajici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
1.9.15 22:37

Já nejsem tak afektovaná a „americká“, ale když se synovi opravdu něco povede, nebo řekne, že si zatleskáme, tak klidně tleskám. Ale ani nad povedeným vyčůráním se do nočníku jsem moc netleskala a to byl spíš ten z těch pomalejších - možná, kdybych tančila šamanské tance, byl by bez plen dřív :lol:. Ale nic divného na tom nevidím, ať si každý radost vyjádří, jak chce…i když sousedi mají u našich chatu asi 50 m daleko, a to jejich jásání a tleskání nad nočníkem mi už trochu na nervy nezlo :D. Ale naštěstí to bylo slyšet, jen když byli venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.15 07:47
@blumen píše:
Presne tak, tleskam a smeju se, aby pochopila, ze to dela spravne. A nechapu, ze se nas tim nekdo pozastavuje, respektive, ze resi takovou blbost…

Mozno ide o to, ako staremu decku tlieskas. Medzi rokom a dvoma mi to pride normalne, a roztomile. Tlieskat mojej cerstvo trojrocnej by mi uz prislo na hlavu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.15 07:55
@jenika1 píše:
Nechápu, co je trapné na tom, že zatleskám komukoli za pěkný výkon. Někdo psal, že je to americké, trapné. Ano, Češi raději sedí jak pařezy, jen aby nedali najevo, že mají radost, že se jim něco líbí. Ano, tleskám (kromě toho letadla) všem, co něco umí a nestydím se za to.

Nie ze aby ste nevideli, ze mam radost. Ale ked vidim v telke ako sa vytesuju americke pubertacky, na sposob dvojrocneho decka, tak mam pocit, ze nieco spatne :think: A potom niekto vyhra nejaku priblblu sutaz, dostane listok do kina, a besnie ako americka roztlieskavacka az si z toho ucurne… tak mam pocit, ze sa to okukavanie americkeho sposobu posuva spatnou cestou :think:

Ako, je fajn uchovat si v sebe kus dietata. Ale je trapne prejavovat sa detinsky… podla mna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
2.9.15 10:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
2.9.15 11:35
@Bábi Zlopočasná píše:
Mozno ide o to, ako staremu decku tlieskas. Medzi rokom a dvoma mi to pride normalne, a roztomile. Tlieskat mojej cerstvo trojrocnej by mi uz prislo na hlavu :think:

Jo tak ja tleskam 7 mesicni ;) se starsi i detmi zkusenost zadnou nemam, tak si to ani nemuzu predstavit u triletaka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí