Tlukot srdíčka a TT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3032
28.10.22 12:24
@DandátkoP píše:
Asi jak kde. U nás byl 1. screening dlouhej a zjistoval taky vse mozny. 20 minut jsme tam byli urcite. :mavam:

Souhkasim, ja byla taky déle.. skoro třičtvrtě hodiny, až jsem koukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
28.10.22 12:30
@EvieK píše:
Souhkasim, ja byla taky déle.. skoro třičtvrtě hodiny, až jsem koukala.

Jooo, ja uz si to noc nepamatuju casove, ale bylo to dlouhy prave, urcite ne petiminutovka. A to nam mimco spolupracovalo. Ale nez napocital vsude vsechny prstiky, zkontroloval co mel, za me je hodne dulezitej prave ten 1. screening.

Zakladatelko, je taky asi dobry vedet, kam chces na screening jit. Ja byla v Praze u vyhlasenyho doktora a takhle na posledni chvili by volno urcite nebylo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
28.10.22 12:36

@DandátkoP no já bych chtěla do Brna…tak nevim jak to mají tam s termíny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
28.10.22 12:45
@DandátkoP píše:
Jooo, ja uz si to noc nepamatuju casove, ale bylo to dlouhy prave, urcite ne petiminutovka. A to nam mimco spolupracovalo. Ale nez napocital vsude vsechny prstiky, zkontroloval co mel, za me je hodne dulezitej prave ten 1. screening.Zakladatelko, je taky asi dobry vedet, kam chces na screening jit. Ja byla v Praze u vyhlasenyho doktora a takhle na posledni chvili by volno urcite nebylo. :palec:

Me u toho ještě rozesmival manžel, sem tam dostala záchvat i doktorka, takže to bylo parádní. Ale jak píšeš, vše kontrolovala důkladně, to by za 5min nestihla s těmi mými záchvaty😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
28.10.22 12:49

Je možné se objednat předem, žádanku při telefonické objednávce nepotřebují. Ale klidně bych cinkla tam, kam bys chtěla jít, jak to tam chodí, zda stačí se objednat v 11.tt. Třeba tam, kde jsem byla, byly snad dvouměsíční lhůty. Ale někde to určitě stačí, prostě bych se poptala. A jinak pořádně provedený prvotrimestrální screening opravdu není záležitostí pěti minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
29.10.22 10:40

Úplně ti rozumím.
Já byla u gynekologa taky docela brzy, cca necelý 5tt. Vyšlo mi to tak na preventivku. Viděl jen gestacni váček a objednal mě znovu za 2tydny. Během té doby jsem se samozřejmě bala, jestli se embryo vubec objeví. Od začátku jsem totiž docela spinila a i doktor me poučil, co dělat v případě samovolnému potratu.
Takže těch 14dni jsem byla jak na trni. Taky jsem zkoušela ty těhotenské testy a vždy vyšly krásně. A za 14 dní mi potvrdil tlukot srdíčka, během těch 14 dní sem začala mít i těhotenské nevolnosti, takže to asi byla i známka toho, že jsem vše zatím v pořádku.
Další návštěvu mám za cca 3 týdny (to už budu v 10tt) a teprve tehdy mi doktor slíbil, že se udělá prukazka atp. Přišlo mi divné, že se do té doby nic neřeší :mrgreen:
Takže si myslím, že i u tebe to dopadne dobře. Nicméně ten strach, že dítěti přestane být srdíčko, bude asi celé tehotenstvi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
29.10.22 11:03
@DandátkoP píše:
Asi jak kde. U nás byl 1. screening dlouhej a zjistoval taky vse mozny. 20 minut jsme tam byli urcite. :mavam:

Ja taky, podival se poradne na vsechny organy, koncetiny apod. Vysvetlil mi vysledky. Nekam, kde jsou s tak dulezitym vysetrenim, hotovi za 5 min, bych nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí