Tlustá a koupaliště

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
28.6.19 20:01

Minulý rok jsme jeli do hotelu, i na naše poměry náročných cestovatelů (raději méně a pohodlněji), luxusního. A, hm, řeknu to takhle, já byla ta nejtlustší a to mám velikost 38. Tam už nejedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
28.6.19 20:02

A proto chodím na nudy, to se mi nikde nic nezařezává :-D a hlavně tam nikdo postavu neřeší, 80% jsou starší lidi a většinou v páru, mladý tam moc nechoděj, natož nějaký modelky, protože to jsou většinou textilačky, a tak tam člověk ani nemá žádný mindraky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15331
28.6.19 20:03

Češi jsou všeobecně tlustej národ, na koupalisti je s nadváhou snad víc než těch s normální postavou.. Takže zakladatelko nekaz si léto a směle do plavek, vždyť co jiného v tom vedru taky dělat než se koupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77055
28.6.19 20:04

@Bábrdl ježiš, a kde to bylo? ať tam nikdy nejedu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
28.6.19 20:04

Ja treba na koupalisti nebyla 10 let. Koupu se zasadne jen u more ( dokracim v satech az k vode, rychle svliknu a supnu do vody), ta predstava ze by me v plavkach videl nekdo znamy 8o :roll: ale ted po diteti odmitam byt v pradle i sama pred sebou… :lol: ale chci rict jedno- je mi absolutne sumak, jak ostatni vypadaji. Ja zasadne resim jen sebe. Tudiz jde jen o to prenastaveni mozku. Ja tenhle boj vzdala a doufam, ze s malou bude chodit tatka 8) a ty, pokud nemas problem sama se sebou si uzivej leto u vody. Je to opravdu skoda se o to ochuzovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77055
28.6.19 20:07

@Xmichaelah tak když u moře tak blbneš s šatama, tak jsi víc nápadná, než kdybys normálně šla od lehátka v plavkách, to by si tě nikdo nevšiml, a tak určitě každý hledí, co to tam děláš za „prostocviky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
28.6.19 20:07
@terien píše:
Sim tě, přece kvůli tomu nebudete sedět celé léto doma. Že nejsi modelka se pozná i v riflích, tak se to holt pozná i v plavkách no. Rozhodně tam nebudeš jediná a hlavně je to každýmu úplně jedno, jaký ty máš zadek ;)

Podepisuji, lidi tam nechodi koukat na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
28.6.19 20:08

@stinga samozrejme mi to je uplne jasny a smeju se tomu :lol: :lol: jsem fakt pacient 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
28.6.19 20:09

Já třeba na koupaliště nechodila ani když jsem na 171cm vážila 46 kilo. Prostě jsem se styděla za špeky.
Vlastně celkově nerada ukazuju svoje tělo (moje normální váha je 56-58 kilo) a teď před porodem kdy vážím nejvíc se stydím i doma na zahradě. Do bazénu vždycky lezu v ručníku aby nikdo neviděl pupek a zařízlý vrchní dík plavek a sundám ho až na schodech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
28.6.19 20:12

Taky jsem takové „blbosti“ řešívala. A to dokonce v době, kdy bych (zpětně viděno) hodnotila své tělo jako štíhlé. :mrgreen: Tak si říkám, že nespokojených je se svou figurou 90% žen na koupališti, tak co bych z toho já šílela. Nakonec jsem si uvědomila, že vlastně veškerou soustředěnost tam věnuju tomu, aby se dítě neutopilo, a nemám vlastně čas řešit postavy okolo, natož tu svou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
28.6.19 20:13

Já včera byla na koupáku s kámoškou, oproti které mám dvojnásobnou váhu(za tři týdny sice rodím, ale stejně) a? Užily jsme si to, naše děti ještě víc a bylo nám fajn. Na lidi kašlu, musela bych se zbláznit. A musím říct, že kolikrát horší pohled je na ty nezdravě hubené než ženské krev a mlíko. Ale vím, že jak je pro některé těžké zhubnout, tak je pro některé problém přibrat…to mě spíš zaujala maminka, která jednou rukou držela cigáro a druhou přebalovala malinké miminko. A to fakt nevím, jak vypadala a co měla na sobě. Ale dala bych jí facana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
28.6.19 20:13

Já jsem jak mládě kosatky a na koupaliště jdu. Přece na tom dcera nebude bita. Naštěstí tam máme plavčici(!), která má snad dva metry kolem zadku, :mrgreen: takže se vůbec nestydím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
28.6.19 20:14

Nevěřila bych větám „neboj, nikdo tam na tebe nebude koukat“ :lol: :lol: jsme národ závistivců a posměváčků, takže věř, že dívat se budou, tlustí i hubení dokáží šeptem zkritizovat druhé…ale taky jsme tlustý národ, takže tam nebudeš jediná.
Hlavní je, nesnažit se nervozně schovát, ale raději si užít v klidu pěkný den, neřešit sebe ani druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
28.6.19 20:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky je tu některá při těle a nestydí se do plavek?? Mám problém s bříškem a s boky jakoby nad zadkem (madla), mám je obrovský :oops: Zkoušela jsem jednodílné plavky, tankiny, i kalhotky s vysokým pasem ale stejně v tom vypadám příšerně. Stydím se ale mám dítě a nejít s ním na koupaliště :pocitac: Komentáře jako cvicit atd si odpusťte.
Řešila jsem stejný problém, a konečně jsem našla vhodné plavky :dance: na Bonprix, koupací šaty, je pod nimi taková síťka ke kalhotkám, ta drží vše na svém místě :D a přesto jsou jakoby krátké šaty přes zadek, nikde nic není uplé, jen ta síťka, co není vidět a přes to volné šatky :) jsou super a nemusím hlídat co mi kde leze :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
28.6.19 20:28

No a co, nektera jsme takova, jina zase makova.. Ti s nadvahou resi v plavkach vylezajici spek, ti hubeni se zase stydi například za krivy nohy… Takove, co vypadají jak z obalky casopisu, jsou na koupališti dve ze sta, nejspis je tam ani nepotkas ;) Taky nejsem zadna miss world, nosim vysoke kalhotky, aby mi nevylejzalo bricho a cajk. Kdyz ma nejaka obezni soudnost a vhodny strih plavek, tak si toho sotva vsimnu a i jinak je mi to uplne fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková