Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jezkovy oci, to je pitomost ![]()
Co to je za doktorku????
Jinak se priklanim k nazoru, krm jak jsi zvykla a jak se dcera hlasi… v noci bych ji nechala spat tak dlouho jak vydrzi - ostatne i ty se aspon vyspis
a to nerikam, ze byste jako v noci meli teda hubnout, ale protoze obecne nejsem zastance buzeni miminek na krmeni/kojeni pokud v pohode prospivaji ![]()
Moje dcera měla v 6 týdnek 5,6 kg
Můj synovec měl ve 4 týdnech 5,8 kg..
Tvá doktorka je normálně blbá či co..To asi moc velký rozhled nemá..Děti se tak liší a ona mluví o dietě novorozence??? Nechápu.
teda nevim,ale asi bych přemýšlela o změně lékaře.pokud má malá hlad, tak ji samozřejmě dej tlustá rozhodne neni. Míša měl v 6 týdnech 4180g a to pozor byl nedonošenej o měsíc a měl 2500g. doktor , je n řek , že pěkně papá, nic víc. nemyslím si že je to moc. krmění po 3 hodinach je u tak maličkých miminek úplně nejlepší,kord dyž hezky spinká v noci.nic si z toho nedělej ![]()
Tak mi ta váha přijde teda úplně normální, taky to máme podobně a naše doktorka chválí, že malá pěkně prospívá,hlavně když po narození hodně shodila kvůli žloutence. Krmení přes den po třech hodinách máme taky, někdy i po dvou, protože vypije nanejvýš 90ml a hlásí se tedy o jídlo častěji. Bych teda chtěla vidět jak si paní Dr představuje tu dietu, to jako máš to dítě nechat brečet hlady?
tterka píše:Anonymní píše:
Ahoj, my jsme krmily každé tři hodiny, ale přinesly jsme si z porodnice miminko které vážilo 2 kg, (dcera je nedononošená 30.týden) a každý tři hodiny jsem krmila, byla na UM, dostávala 90mll. Nechápu proč krmíš každé tři hodiny, neříkám, že nasadit dietu, ale tohle se mi zdá vážně přehnaný..můj názorFakt miluju tyhle názory. Obzvlášť, když se autorka schová za anonymitu… Zdá se, že jsi profík ve stravě miminek…
![]()
![]()
Zakladatelko
asi by mi ruply nervy a doktorku bych poslala až tam, kam slunko nesvítíTvoje mimčo prospívá úplně nádherně a rozhodně neposlouchej řeči o dietách.
Já tedy nemám zkušenosti s UM, obě děti jsem kojila, ale myslím, že ve váze nebude rozdíl.
Syn se narodil s váhou 3480 g, v osmi týdnech už měl 6700 g. Doktorka to neřešila. Mimča nemají žádný pohyb, tak se oplácají. Později se to srovná.
Dneska je z něj krásný sedmiletý klučina, váží sice skoro 30 kg, ale má těžkou kostru. Není to vychrtlík, co má kosti potažené kůží, ale má „vypracovanou“ postavu a rozhodně není tlustý.Dcerka měla po narození 2700 gramů a v osmi týdnech 5500gramů. Dneska jsou jí necelé 4 roky, váží 18 kg, je maličko oplácaná, ale žádný buřtík. A určitě se ještě vytáhne.
Neřeš doktorku, je to slepice
[/citace)
![]()
nase porodni vaha 3600g a ve 4,5 mesicich 9200g a mudr nas chvali, jak jsme sikovni:)
doktorku neres, jak takovemu mimcu mas nasadit dietu?
Blbost, doktorka kecá, nenech se vystresovat!!! Synovec měl v 6 týdnech 5,5 kg a měl stejnou porodní váhu jako tvoje miminko a to byl kojenej!!!
Prosím tě,vůbec si to nějak neber k srdci.Moje malá měla porodní váhu 2780g.V 7.týdnech měla 4860g.A doktorka mi na to řekla,že je dobře,že takhle hezky prospívá.Já tedy kojím,ale stejně jako ty po 3 hodinách a v noci po 5.
Ahoj, malá byla kojená. Por. váha 3,5kg.
A v 6měsících vážila 5,58kg a měřila 55cm.
Měla papulku, že málem neviděla přes tváře. Jak začala běhat, tak to krásně vyběhala.