Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ne tohle Melena fakt není…mmch smrdí to šíleně…po železe a hnilobně a když to rozmaznes je to do tmaveruda…tohle je spíš do zelená..co stě měli včera a prevcirem k jídlu?
Uplne normalni barva hov*na. Nejedla neco zeleneho? Spenat, proste neco, co barvi do zelena?
Občas dcera nyní 14 měsíců taky takovou má, podle mě je to dle toho, co zrovna jedla. Nejzajímavější barvu asi měla po borůvkách. To byla teprve barva! Nijak to neřeším, myslím, že to je normální, ale třeba někdo upozorní, že ne.
Děkuji holky už jsem klidnější, je to moje první dítě, tak se o ni bojím.
Nechci nic zanedbat. ![]()
Sama píšeš, že jí nic není. Tak co bys chtěla dělat na pohotovosti? Tu si nechej na dobu úrazů.
Moje dcera mívá na jedno vykakání třeba i dvoubarevnou stolici. Jedna půlka světlá, jedna tmavá. Má 21m a většinou to zvládne do nočníku, takže mám přehled. Je to prostě z jiného jídla. Taky to bylo ve střevech jinak dlouho.
@Anonymní píše:
Dobrý den,
mám roční holčičku a dnes měla 2× tmavou viz foto(snad to nikoho nepohorší)
Baští všechno, mléko máme babylove 3 a teď má dm výpadek, tak jsme vzali před týdnem na zkoušku dmBio. Myslíte, že by to mohla mít ze změny mléka?
Mám o ni strach…už jsem se dívala, jak vypadá natrávená krev(barvou dehtovitá) a nemyslím se, že to je ono.
Jestli se to bude opakovat, tak zajedu raději na pohotovost, doktorka jak na potvoru má tento týden dovolenou
Jinak je čilá, žádné jiné příznaky, že by ji něco bolelo nebo tak nemá.
Stalo se vám něco podobného? Třeba, že byla stolice takhle tmavá po určitém jídle?
A měl někdo zkušenost, že ve stolici byla přece jenom krev, má to nějaký typický zápach?
Moc děkuji
Neobsahuje mléko více železa? ☺️ syn má takovou stolici když mu dam kapky železa ☺️ je až černá. Ale muže to byt i z jídla ☺️
Dobrý den,
mám roční holčičku a dnes měla 2× tmavou viz foto(snad to nikoho nepohorší)
Baští všechno, mléko máme babylove 3 a teď má dm výpadek, tak jsme vzali před týdnem na zkoušku dmBio. Myslíte, že by to mohla mít ze změny mléka?
Mám o ni strach…už jsem se dívala, jak vypadá natrávená krev(barvou dehtovitá) a nemyslím se, že to je ono.
Jestli se to bude opakovat, tak zajedu raději na pohotovost, doktorka jak na potvoru má tento týden dovolenou
Jinak je čilá, žádné jiné příznaky, že by ji něco bolelo nebo tak nemá.
Stalo se vám něco podobného? Třeba, že byla stolice takhle tmavá po určitém jídle?
A měl někdo zkušenost, že ve stolici byla přece jenom krev, má to nějaký typický zápach?
Moc děkuji