Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No tak je to nakrcena kuze tak je tam stin..co na tom prosimte vidis divnyho? Chorobu temneho pupku? Neboj, nic takovyho neni. Mozna je tam trochu jiny cevni zasobovani a prutok krve nez okolo tak to vypada tmavsi. Ale to je fakt normos, se podivej na svuj pupek.
Příspěvek upraven 24.07.19 v 15:31
@Tarjei stín to není…ve skutečnosti je to tmavší než na té fotce…jinak moc dík za konstruktivní odpověď.
@Lorellin doplnila jsem to. Je to normalni pupek, zadnej problem, nejsi trochu uzkostna?
Taky vidím normální pupík. Jestli se ti něco nezdá tak to ukaž dr až k ní půjdete. Ale my z tehle fotky nic nevykoumame.
@Tarjei myslim si ze nejsem
se starsi dcerou mam problem ze casto bagatelizuju problemy…jsem zdravotni sestra takze uz musi byt abychom jely k doktorovi…proto se radsi ptam…ptala jsem se na podobne zkusenosti…pokud je ti to protivne, nemusela jsi odpovidat
Nemuze to mit jen spinave? Zrovna dnes jsem dceri cistila jeji pupik se zazranou spinou. Namazu mastnou mastickou a pak to jemne setru.
Holky, mala ma 3,5 mesice a mame tsky takovyto podivny tmavy pupik.. Zadna z oredchozich dcer ho takovyto nemela.. Detska na kontrolach nic nerikala
Dobrý den, dnes jsem si u své 2 měs. holčičky všimla tmavého pupíčku. Nemůžu si vybavit kestli to měla už dřív ale dnes mě to opravdu „uhodilo“ do očí…měly jste to u dětí taky?