Tobogány Aquapalace Čestlice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tobogány Aquapalace Čestlice
Zajímá mě zkušenost z Aquapalace v Čestlicích s tobogány - byla jsem tam s dětmi, když byly ještě na většinu atrakcí moc malé a nevšímala jsem si tam konkrétních věkových omezení, proto se chci zeptat, jestli tam jsou na tobogánech věková omezení nebo jen doporučení (dětem je 9 a 10). Také jestli končí alespoň některé tobogány ve vodě, kdo dítě stačí, nebo všechny na hloubce a případně jestli můžou na tobogán s plavacím páskem (pro jistotu). Děti se udrží na hladině, něco uplavou, ale netroufnu si se na to stoprocentně spolehnout, zvlášť když budu sama na obě dvě a ony budou chtít po atrakcích běhat samy.
Případně budu ráda za jakékoliv aktuální postřehy (třeba jaký nával je tam teď o prázdninách ve všední dny, jestli jsou na antigenní testy před vstupem dlouhé fronty atp.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, my tam byli pred 14 dni. Dite 11 let. Kde tobogany koncily, tak tam nass stacila v pohode,157 cm.
Koupili jsme ji za 100 kc plivaci test hotovy za 2 minuty, na antigen zdarma byla fronta a jeste se ceka dalsich 20 minut na vysledky.
Lidi tam bylo normal, kolem 13-14 h prislo vic, ze se cekalo chvili ve fronte, ale dalo. Nam se tam moc libilo.
- Citovat
- Upravit
Tpbogany jsou věkově omezený, ale nikdo to moc neřeší. Na jednom byvala kamera, co hourglass, když tam bylo moc nízko dítě nebo dítě s kruhem nebo rukávky. Vysku šlo obejít tím, že dítě zvedlo ruce nad hlavu.
Testy stačilo zamavat cimkoli v mobilu, syn prosel na propozice atletickeho zavodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.