Top kočárky.com- jde o podvod?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
1.11.15 20:17

top kočárky.com

Ahoj holky, máte někdo zkušenost s e-shopem Top kočárky. com? Tady na diskuzích jsem našla jen varování před Top kočárky. cz, ale tenhle obchod už neexistuje. Problém je v tom, že neposílají kočárky na dobírku a sídlo společnosti je v Barceloně (!). Na internetu jsem žádné recenze na tenhle obchod nenašla tak mi to přijde celé podezřelé a nechci někomu naletět. Prosím o vaše zkušenosti a názory. Děkuji

Příspěvek upraven 01.11.15 v 20:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1220
1.11.15 20:30

Koukala jsem na jejich stranky a jejich ceny se mi zdaji az nerealne nizke :think: Nevim nevim, moc duvery to ve mne nevzbuzuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.11.15 20:38

Údajně vyprodávají sklady (proto ty slevy), ale to se vždycky tak povídá, aby nalákali důvěřivce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
1.11.15 20:50

Aa další akce jako s těma autosedačkama? dodnes je nechytli a nikdo nedostal peníze zpět.

reklamace budeš oplatňovat v Baeceloně… no celé mi to velmi připomíná ty autosedačky, taky měli jen značkové zboží a vše se 40% slevou.
ještě mrknu kdy byla registrovaná česká doména.!!! domena registovaná 6.10.2015!!! z holandské IP adresy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.11.15 21:10

Takže na to máte stejný názor jako já… Napsala jsem jim email, že přes internet nakupuji zásadně na dobírku, s dotazem jestli by nešlo udělat výjímku. Předpokládám, že odpověď nepřijde a pokud ano, tak budou chtít peníze předem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.15 14:28

Zdravím,

jednoznačně jde o podvod - bohužel jsem se nechala nachytat. Velmi nízká cena sedačky mi „zatemnila mysl“ a okamžitě jsem objednala a hned platila.
E-shop samozřejmě již neexistuje a neexistuje ani emailová adresa.

Takže jednoznačně POZOR!! TOPKOCARKY.COM JE PODVOD!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.11.15 16:21

Děkuji za reakci, naštěstí jsem nic neobjednala, po předchozích zkušenostech jsem obezřetná. Ale třeba to někomu zachrání peníze ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.15 21:48

Je to jako házení hrachu na zeď, ale stejně to nevydržím.

Na netu je milion ověřených a solidních obchodů, jejichž ceny jsou +/- stejné. Mají ty výhody, že zboží od nich skutečně dostanete, je na ně záruka, můžete ho vrátit adt.

Pro ostatní e-blbce, kteří chtějí „ušetřit“ hromadu peněz jsou tu e-shopy jejichž strategie je vždy stejná. Peníze předem, žádné osobní převzetí, žádné reference, super slevy, dárek zdarma atd.

Na druhou stranu říkám jedno, blbcům peníze do rukou nepatří. Takže až příště zase budete zvažovat nějakou „výhodnou“ nabídku, tak věřte, že si ti podvodníci vaše peníze zaslouží, když jsou chytřejší než vy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.15 21:58

E-BLBKA děkuje za naprosto zbytečný komentář někoho, kdo se zaregistruje extra kvůli komentáři něčeho, co se nemusí ani obtěžovat číst.

Předpokládám, že tento geniální jedinec absolutně netuší, jakým způsobem se hospodaří s rodinným rozpočtem. Ale budiž…

Doporučuji se „realizovat“ někde, kde je na to někdo zvědavý. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.15 00:09

Tento geniální jedinec má svěřené ve výchově dvě holky. Chodí do práce, díky tomu, že s výchovou pomůže děda s babičkou. Dávky žádné nepobírá a tak prostě nechápe lidi, kteří mají tolik peněz, že je po tisících posílají naprosto evidentním podvodníkům.

Ale budiž… jsou to vaše peníze. A jen tak mezi námi, rozhodně jsem to nemyslel ve zlém. Nejste první ani poslední. Je to taková iluze dneška něco „zdarma“, „v akci“ „sleva“ apod.

Prostě „vygůglit“ si případný eshop, prodejce na bazoši, aukru apod. je pro mě stejně samozřejmé, jako se rozhlédnout před vstupem do vozovky. Právě proto, že si svých peněz sakra vážím, tak by se mi toto nikdy nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.11.15 12:14

@e-varovač
Ten první příspěvěk opravdu nevyznívá jako výsměch někoho kdo má pocit, že má patent na rozum… :nevim:
Jen pro vaši informaci: firma Top kočárky. cz působila na českém trhu pár let, aniž by s ní byly jakékoliv problémy - měla spoustu spokojených zákazníků, tím pádem spoustu výborných recenzí. Pak změnila majitele a zmizela ochota jednání, spolehlivost a nakonec i doručování předem zaplaceného a objednaného zboží. Tak by mě zajímalo kde má člověk „vygůglit“ informace o tom, jak aktuálně firma hospodaří aniž by musel číst rádoby poučné komentáře od lidí, kterým „by se toto nikdy nestalo“ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.15 21:00

Neposílejte proboha peníze předem

Některé znaky serózního e-shopu:

1. dlouhodobost, známost na trhu(Alza, Kasa, Eva, Mall a milon dalších)
2. kamenná prodejna, nebo aspoň výdejní místo tj. možnost osobního převzetí
3. posílají uloženkou, zásilkovnou apod.
4. a především nemají jako jedinou podmínku platbu předem

Platba předem je pro zákazníka extrémně nevýhodná-riziková. Ve vší úctě a dobře myšleno, poučte mě, co vede někoho k tomu, že to zaplatí předem.

Jak říká můj kamarád z místního oddělení policie Prosek: Každýmu koho potkám říkám: neplať předem, neplať předem, ale je to marný, je to marný, je to…

Není vždy pravda, že je zkušenost nepřenositelná. Chytrý člověk se učí z chyb druhých, ostatní z chyb vlastních.

Nikomu nic nevnucuji. Můj názor není zajisté jediný ten správný, lidi mám rád. Nemám zapotřebí se na někom realizovat, posmívat se apod. Třeba vás to někam posune…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.15 18:47

Tak to neni fajn, ale já (e-blbka 2) jsem se chytla taky… Nahlas to prosím na policii, aspoň z toho už bude trestnej čin a ne jen přestupek.. Stalo se mi něco takového poprvé, název Top kočárky mi byl povědomý a tak jsme moc neváhali, druhý den zaplatili a… za pár hodin e-shop nebyl :zed: Drahá cena za nepozornost, zvlášť před Vánoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.11.15 22:33

Ahoj, taky se mi stalo bohužel to stejné. Záludné to bylo v tom, že ten e-schop byl provozovaný přes mimibazar.cz a já jej považovala za prověřený. Taky se mi to stalo poprvé a při komunikaci se zmíněným mimibazarem jsem zjistila, že to byl podvod a tento e-schop topkocarky přes ně nebyl vůbec provozován a že poškozoval i jejich jméno. Možná si myslíte že jsem také blbka, ale tentokrát to měli promyšlené. Měla jsem asi více hledat. Každopádně chybami se člověk učí. Možná by jsme měli uvažovat o podání hromadného trestního oznámení, pokud se nás přihlásí více. Každopádně na policiji zajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.11.15 22:37

Ještě bych se chtěla zeptat e-varovače, když má známého na policiji. Jestli by nám neporadil, co teď s tím, jestli se dá něco dělat, když by nás bylo víc. Moc se v těchto věcech neorientuji. Myslím nějaké hromadné trestné oznámení nebo tak něco. Díky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák