Kapsle do Nespressa - kde a jaké koupit?

1801
27.10.15 10:35

Kapsle do Nespressa kde a jaké koupit

Ahoj, vůbec se v kávě nevyznám, tak prosím o rady :-) Chci koupit manželovi k vánocům kapsle do kávovaru Nespressa…jednou k němu od někoho dostal balíček, kde snad byly všechny (nebo prostě hodně) druhy káv. Nemá žádnou oblíbenou, říkal že mu vyhovovalo je střídat, tak bych mu ráda sehnala podobný balíček, ale nikde ho nemůžu najít. Případně mu ho sama „namíchám“. Kde objednat? Přímo z Nespressa nebo vyjde výhodněji odjinud? A taky jsem někde viděla neoriginální kapsle…dá se nad nimi uvažovat nebo raději originál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37
27.10.15 10:41

Ahoj, tenhle balíček nebo jednotlivé kávy koupíš na eshopu nespresso.cz. Nebo pak osobně v prodejně v Praze na Pařížské…ale nejpohodlnější z domu z toho eshopu. ;) ty neoriginální jsem taky zkoušela, ale je to tak spíš nouze…když už máš dobrý kávovar je skoro hřích nedat do něj dobrou kávu! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
27.10.15 10:45

Díky, jsem si to myslela ;) jo, na ten jejich eshop jsem koukala, no asi blbě :mrgreen: kouknu důkladněji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.10.15 10:54

@bisonka minimální nákup je za 500,– odkaz tady
jinak kromě Pařížské se dají sehnat i na Černém Mostě v OC, je tam krásný nový butik, výběr perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
27.10.15 11:06

@neila Díky :-) na tohle jsem koukala, akorát jsem tam nenašla ty sady…a do Prahy to mám sice kousíček, ale objednat přes net bude určitě jednodušší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.10.15 11:09

@bisonka to jo, určitě, pokud ti teda nevadí poštovné, za které máš v podstatě další balení kapslí :lol: Já si na čerňák ráda zajdu, vždycky ochutnám nějaké nové kafe (udělají ti, když nakoupíš), je to tam velice příjemné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
27.10.15 11:14

@neila já piju akorát ledový kafe :oops: poštovný je naprd, ale než abych se tam táhla přes celou Prahu s dvěma prckama, tak to radši obětuju :mrgreen: ale díky za tip, třeba časem nebo když budem mít cestu kolem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
27.10.15 11:14

Ještě možnost- Lidl teď prodává kapsle (trvalý sortiment), které jsou určeny do Nespressa. Kvalita naprosto v pohodě, rozdíl je v ceně (zhruba poloviční) a v balení- u Lidla je každá kapsle balené v pytlíčku a je plastovo - hliníková = není tak reprezentativní, jako originál.
Ale jsou jen 3 druhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
27.10.15 11:22

A jaká je ta káva? Dá se to přirovnat třeba ke D. Gustu? Zvažuju koupi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.10.15 11:23
@Ivan PPZ píše:
Ještě možnost- Lidl teď prodává kapsle (trvalý sortiment), které jsou určeny do Nespressa. Kvalita naprosto v pohodě, rozdíl je v ceně (zhruba poloviční) a v balení- u Lidla je každá kapsle balené v pytlíčku a je plastovo - hliníková = není tak reprezentativní, jako originál.
Ale jsou jen 3 druhy…

jednou jsem koupila podobnou náhražku v Datartu, nutně jsem potřebovala a nebyl čas obíhat Čerňák, ale letěly do koše hned po prvním ochutnání. To byl neskutečný hnus :poblion: Za mě náhražky už ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.10.15 11:25
@Stune píše:
A jaká je ta káva? Dá se to přirovnat třeba ke D. Gustu? Zvažuju koupi :)

káva je chuťově dobrá, růžné vůně, intenzity… Není špatná, řekla bych, že lepší než Dolce (měla jsem 6 let DG). Ale na „pravou“ kávu (čerstvě namletou, zalitou vodou o správné teplotě atď) to prostě nemá. Já teď právě začínám šilhat po opravdovém kávovaru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.10.15 11:27
@Stune píše:

Nespresso je z těch kapslových káv nejlepší! :palec:
Kdybych někdy uvažovala o kapslovém kávovaru, koupím si jedině tohle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
27.10.15 11:29

Taky máme DG už hodně dlouho, ale ted spíš než v něm, děláme kafe ve french pressu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
27.10.15 12:25
@neila píše:
jednou jsem koupila podobnou náhražku v Datartu, nutně jsem potřebovala a nebyl čas obíhat Čerňák, ale letěly do koše hned po prvním ochutnání. To byl neskutečný hnus :poblion: Za mě náhražky už ani omylem.

Taky jsem koupila kdysi nějakou náhražku a pak vyhodila. Myslím Vergnano. Ale ty z Lidlu jsou lepší. Nejsou tak dobré jako Nespresso, jako dárek bych je taky nedávala, ale pít se to dá normálně. Cena 6 Kč za kus je velká úspora. A hlavně dostupnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
27.10.15 20:35
@Stune píše:

Originál Nespresso je z těch kapslových jedno z nejlepších. Panuje shoda, že lepší, než Dolce Gusto. A pro mě ty kapsle Lidl jsou s Nespressem srovnatelné. Resp. jde o to, že od Nespressa máme tu velikou sadu asi 20 různých druhů. Ve finále člověk zjistí, že smysl dávají tak 4 druhy. U Lidlu za mě 2 druhy.

@neila píše:

Tak Lidl tady hraje vyšší ligu. Stačí porovnat, je to po 10 ks tuším za 59,– to se přežije.

@neila píše:
káva je chuťově dobrá, růžné vůně, intenzity… Není špatná, řekla bych, že lepší než Dolce (měla jsem 6 let DG). Ale na „pravou“ kávu (čerstvě namletou, zalitou vodou o správné teplotě atď) to prostě nemá. Já teď právě začínám šilhat po opravdovém kávovaru :lol:

To je nekonečná diskuze- kávovar, french press, džezva, kapsle, turek… Jenže z hlediska jednoduchosti a opakovatelnosti výsledku ty kapslové od Nespressa u spousty lidí vyhrávají.
Stejně tak jsou lidé, co musí mít doma kávovar za 40+ tisíc. A jsou i lidé, kteří pijí rozpustnou (já v práci např.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák