Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahpj holky, koupila jsem si v neděli nové náušnice a dcera mi jednu někam zašantročila. Nevěděla byste některá kde takové sehnat? Moc díky ![]()
@LenkaN26 píše:
Ahpj holky, koupila jsem si v neděli nové náušnice a dcera mi jednu někam zašantročila. Nevěděla byste některá kde takové sehnat? Moc díky
Asi tam, kde jsi je koupila…ne? Ve stejném obchodě…
Co zkusit fler? pokud nenajdete tam, můžete poprosit prodejce u kterého jste koupila
@SIMONA1234 to bylo ve stánku na výlovu tak asi težko, tak tupá opravdu nejsem, že by mě nenapadlo jít do stejného obchodu ![]()
Neměla jsem co dělat, tak jsem projela Fler - je tam spousta podobných kočičích náušnic, ale úplně stejné vůbec. Mě napadlo počíhat na další výlov (nebo jinou akci, kde jsou prodejní stánky) v okolí, pokud někde něco bude a zkusit se tam mrknout, ti prodejci to většinou objíždějí… ![]()
@LenkaN26 já mám teda jen radu hledat a hledat. Pokud ji teda zašantročila doma ![]()
@LenkaN26 píše:
@SIMONA1234 to bylo ve stánku na výlovu tak asi težko, tak tupá opravdu nejsem, že by mě nenapadlo jít do stejného obchodu
Sorry, ale taky mě jako první napadlo, že asi tam, kde jsi je koupila. Prostě první myšlenka ![]()
Jinak zkusit na Fleru kontaktovat někoho, kdo dělá podobné, jestli by Ti jednu nevyrobil… A nebo objíždět akce v okolí a očumovat stánky, jak už někdo radil ![]()
Zkus se zeptat organizátora výlovu - někoho, kdo ty stánkaře pozval a pronajal jim místo, tipuji majitele rybníka.
Mohl by na ně mít kontakt.
@LenkaN26 píše:
@SIMONA1234 to bylo ve stánku na výlovu tak asi težko, tak tupá opravdu nejsem, že by mě nenapadlo jít do stejného obchodu
No tak to stačilo v úvodním příspěvku napsat…sorry…ale tak to holt vyznělo, no…
Samozřejmě si to o tobě nemyslím…