Ztracená náušnice - kde sehnat?

4497
26.10.15 18:07

Ztracená náušnice - kde sehnat?

Ahpj holky, koupila jsem si v neděli nové náušnice a dcera mi jednu někam zašantročila. Nevěděla byste některá kde takové sehnat? Moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
26.10.15 18:09
@LenkaN26 píše:
Ahpj holky, koupila jsem si v neděli nové náušnice a dcera mi jednu někam zašantročila. Nevěděla byste některá kde takové sehnat? Moc díky :-)

Asi tam, kde jsi je koupila…ne? Ve stejném obchodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
26.10.15 18:10

Co zkusit fler? pokud nenajdete tam, můžete poprosit prodejce u kterého jste koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
26.10.15 18:21

@SIMONA1234 to bylo ve stánku na výlovu tak asi težko, tak tupá opravdu nejsem, že by mě nenapadlo jít do stejného obchodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.10.15 18:40

@LenkaN26 A prodejce si nepamatuješ, že bys je mohla kontaktovat?

• Citovat
  • Upravit
3241
26.10.15 19:02

Neměla jsem co dělat, tak jsem projela Fler - je tam spousta podobných kočičích náušnic, ale úplně stejné vůbec. Mě napadlo počíhat na další výlov (nebo jinou akci, kde jsou prodejní stánky) v okolí, pokud někde něco bude a zkusit se tam mrknout, ti prodejci to většinou objíždějí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
26.10.15 20:22

@LenkaN26 já mám teda jen radu hledat a hledat. Pokud ji teda zašantročila doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
26.10.15 20:27
@LenkaN26 píše:
@SIMONA1234 to bylo ve stánku na výlovu tak asi težko, tak tupá opravdu nejsem, že by mě nenapadlo jít do stejného obchodu ;)

Sorry, ale taky mě jako první napadlo, že asi tam, kde jsi je koupila. Prostě první myšlenka :nevim:
Jinak zkusit na Fleru kontaktovat někoho, kdo dělá podobné, jestli by Ti jednu nevyrobil… A nebo objíždět akce v okolí a očumovat stánky, jak už někdo radil :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
26.10.15 22:26

Zkus se zeptat organizátora výlovu - někoho, kdo ty stánkaře pozval a pronajal jim místo, tipuji majitele rybníka.
Mohl by na ně mít kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
27.10.15 13:15
@LenkaN26 píše:
@SIMONA1234 to bylo ve stánku na výlovu tak asi težko, tak tupá opravdu nejsem, že by mě nenapadlo jít do stejného obchodu ;)

No tak to stačilo v úvodním příspěvku napsat…sorry…ale tak to holt vyznělo, no… :mrgreen: Samozřejmě si to o tobě nemyslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák