Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, chci se zeptat, objednáváte si z eshopu parfums.cz? Jde mi hlavně o vlasovou kosmetiku, máte zkušenost? A jakou značku by jste doporučili? Děkuji ![]()
@Šárka91 Neřeším obchod…hledám značku a pak vyhledám, kde ji mají nejlevněji…např. Matrix šampon na barevné vlasy 400ml a dám vyhledat…pak porovnám ceny za dovoz, případně pokud se mi vyplatí někde nakupit tak, abych měla poštu zdarma…apod. Jinak ti tu každý napíše jinou značku…logicky. Každý má jiné vlasy, jiné potřeby…suché, poškozené, barvené, mastné…a na každý problém je třeba dobrá JINÁ značka. ![]()
Napiš KONKRÉTNÍ problém…
Nakupuju tam pravidelně, za mě spokojenost
používám vlasovou kosmetiku L'Oréal Professionnel.
Já jsem tam vždy objednávala jen parfémy a ceny vždy vycházeli nejlépe od nich. Nikdy žádný problém.
Mně se teda jeětě nikdy nestalo, že by mi nějaký internetový obchod zboží neposlal…a to nakupuju převážně přes net. Krmení kočkám, parfémy, kosmetiku (vyzkoušenou), potraviny (Itesco), boty, oblečení (jsem konfekční velikost) matrace jsem objednávala přes net i nábytek, věci na motorku…všechno, no..
![]()
Do klasických obchodů (myslím nákupní střediska) už nechodím…nesnáším je.
@SIMONA1234 Tak to já právě moc po netu nekupuji, málokdy. Jinak konkrétní problém jsou suché vlasy
. A proč nesnasis obchody?
@Šárka91 píše:
@SIMONA1234 Tak to já právě moc po netu nekupuji, málokdy. Jinak konkrétní problém jsou suché vlasy. A proč nesnasis obchody?
Suché vlasy mám taky…vlnité jsou sušší, můj problém a jak je barvím, tak jim moc nepomáhám…
Mně teda plně vyhovuje šampon Shauma ten hnědý, tuším Q10 (?) je na suché vlasy, hodně krémový a za pár kaček…pak teda používám olej na vlasy a BB cream na vlasy. Olej tak jednu kapku, BB tak 5-6 zmáčknutí pumpičkou…rozetřu v dlaních společně a vetřu do ručníkem vysušených vlasů. Nefénuju!!! Nežehlím!!! To taky vysušuje. Nechám volně schnout.
Obchod. centra nesnáším…asi stárnu…hudba, hluk, lidi…bolí mě hlava…chodím, hledám, vracím se…bolí mě nohy, mám žízeň, hlad…chce se mi vzteky řvát a NIC jsem nekoupila!!!
Asi tak…Takhle sedím doma, večer…piju kafe…klid…a nakoupím co potřebuju. Nechám si to poslat do práce PPL a mám vystaráno…To poštovné bych vrazila do benzínu cestou do obchodu…takže, volba je jasná ![]()
A nejsem „zkoušecí a kabinkový“ typ…kouknu, vidím, koupím.
Ahoj, tak já jsem asi pravým opakem @SIMONA1234, protože všechno ostatní k životu – kromě právě té kvalitní vlasové kosmetiky - kupuju v kamenných obchodech
, na netu krom té vlasovky nic – já jsem asi divná, protože těm internetovým obchodům nějak nerozumím nebo co
…a přes kartu bezhotovostně bych si teda nekoupila vůbec nic, jediné, co jsem se naučila perfektně jsou ty „osobní odběry“ v místě bydliště – to je nejvýhodnější, a platit až při převzetí hotově…
S tím Parfums.cz a vlasovou kosmetikou jsi u mě uhodila hřebíček na hlavičku
– objednávám si tam jenom to, konkrétně: laky na vlasy Alterna Caviar – vyjde to cenově velice výhodně, i když pálka je to pořád jak blázen, ale tenhle lak je prostě bomba, nemůžu si pomoct, je vynikající….Měla jsem objednaný i Kérastese lak ten fialový, taky dobrý, ale na Alternu Caviar prostě nemá….Pak jsem měla jednou objednané Weleda Rozmarýnové vlasové tonikum – ale to se dá sehnat na BENU lékárně o 30 Kč levnější…naposled jsem si objednala Wella SP Luxeoil – ale to bylo minulý týden a ještě jsem ho nevyzkoušela….Jinak ano, Parfums.cz je dobrý a jsem spokojená – chodím si pro to osobně do OC Letmo v Brně…ještě něco jsem měla, musela bych si vzpomenout….já jsem hodně „ulítlá“ na co nejkvalitnější (a tím pádem tedy drahé) laky na vlasy – ale na tom Parfums se to ještě dá…
Já ty OC taky nenávidím, nikdy tam nechodím, vše potřebné si jinak koupím v kamenných obchodech ve městě…do OC nikdy!! to teda souhlas ![]()
@Gerberka Do malých obchodů chodím…
Myslela jsem právě OC…
Ty fakt nemusím…včera jsem tam teda byla, v Letňanech…ale v kině…Marťan 3D…
Tak mám zase na rok vybráno… ![]()
@Šárka91 vlasovou kosmetiku jsem kupovala o L'Orealu. Ale teď jsem přešla na bezvavlasy. Měli tam o trochu lepší ceny a hlavně balíček expedovali opravdu rychle. Co bys tam chtěla kupovat ty?
Ale parfémy tam budu kupovat dál.
Na suché vlasy doporučuji Kérastase zelenou řadu Bain Thérapiste pro poškozené vlasy. Mám vlnité, ty konce přesušené, taky barvím a toto snad nejlepší, co jsem měla. Mám celou řadu, ale vypozorovala jsem, že mně stačí takový ten bezoplachový kondicionér, asi tak 6 - 8 pumpnu do dlaně a rozetřu do délek. Teď mám nějaký drogérkový šampon a kondicionér a úplně mně to stačí s tímhle balzámem. A to žehlím i fénuju.
Jinak taky nakupuju jen po netu, ale zrovna z parfums.cz jsem objednávala snad jen jednou či dvakrát, mám jiné osvědčené, takže neměním. Ale žádný problém s nimi nebyl.
@SIMONA1234 Děkuji za tip. Tož já zase ráda procházím obchody. Ale třeba oblečení bych si ráda i objednávala, ale nemůžu, musím vše zkoušet ![]()
@Gerberka píše:
Ahoj, tak já jsem asi pravým opakem @SIMONA1234, protože všechno ostatní k životu – kromě právě té kvalitní vlasové kosmetiky - kupuju v kamenných obchodech, na netu krom té vlasovky nic – já jsem asi divná, protože těm internetovým obchodům nějak nerozumím nebo co
…a přes kartu bezhotovostně bych si teda nekoupila vůbec nic, jediné, co jsem se naučila perfektně jsou ty „osobní odběry“ v místě bydliště – to je nejvýhodnější, a platit až při převzetí hotově…
S tím Parfums.cz a vlasovou kosmetikou jsi u mě uhodila hřebíček na hlavičku
Já ty OC taky nenávidím, nikdy tam nechodím, vše potřebné si jinak koupím v kamenných obchodech ve městě…do OC nikdy!! to teda souhlas– objednávám si tam jenom to, konkrétně: laky na vlasy Alterna Caviar – vyjde to cenově velice výhodně, i když pálka je to pořád jak blázen, ale tenhle lak je prostě bomba, nemůžu si pomoct, je vynikající….Měla jsem objednaný i Kérastese lak ten fialový, taky dobrý, ale na Alternu Caviar prostě nemá….Pak jsem měla jednou objednané Weleda Rozmarýnové vlasové tonikum – ale to se dá sehnat na BENU lékárně o 30 Kč levnější…naposled jsem si objednala Wella SP Luxeoil – ale to bylo minulý týden a ještě jsem ho nevyzkoušela….Jinak ano, Parfums.cz je dobrý a jsem spokojená – chodím si pro to osobně do OC Letmo v Brně…ještě něco jsem měla, musela bych si vzpomenout….já jsem hodně „ulítlá“ na co nejkvalitnější (a tím pádem tedy drahé) laky na vlasy – ale na tom Parfums se to ještě dá…
jé souhlasím s těmi internetovými obchody. Jak jsem mladá tak jsem zaostalá
. Na netu nenakupuju, akorát právě na Parfums. Jinak nakupování na netu nechápu, nevyznám se v tom a platit nějak kartou přes internetový bankovnictví to jsem vůbec nepochopila, jak to jako funguje
. Takže na parfums, jsem objednala párkrát, vždycky to bylo v pohodě, všechno dorazilo v pořádku. Nakupuju tam ozkoušený krémy na obličej. Jinak miluju courání po obchodech, nejlepší sou právě velký nákupáky
.
@Quinn7 Zaplatíš jako v obchodě…
PPL mají buď platební terminál…tedy to co má pokladní u pokladny na kartu nebo můžeš zaplatit hotově.
Nemusíš platit kartou přes net…