Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Souhlas s @SIMONA1234. Nakupuju převážně na netu. Ted jsem se teda spálila a nevim, co se mi přihodilo, ale objednala jsem si zboží u drMaxe přes net. Před týdnem. A balík pořád nikde. Komunikuju s nima, oni naštěstí taky. Ale už jsem zvyklá, že objednám a nejdýl za 2 dny mám balík doma. Tohle mě rozhodilo. A to jsem kolem lékárny od tý doby jela x krát. Takže se vždy akorát naštvu znova ![]()
@SIMONA1234 píše:
@Quinn7 Zaplatíš jako v obchodě…PPL mají buď platební terminál…tedy to co má pokladní u pokladny na kartu nebo můžeš zaplatit hotově.
Nemusíš platit kartou přes net…
@Quinn7 PPL je „soukromá“ doprava…Je každého věc, co mu vyhovuje, to je jasné…
Já jsem defakto líná „oblejzat“ obchody a hledat…
https://www.ppl.cz/
ahoj, na tu vlasovou kosmetiku bych ti ještě doporučila obchod www.pro-vlasy.cz - je to první a opravdu největší internetový obchod s vlasovkou v ČR - odtud jsem se poprvé odhodlala si něco objednat (poštou), ale to zboží posílají na spoustu těch Uloženek či jak se to nazývá a tam to lze vyzvednout. Píšu to proto, že tam mají LEVNĚJŠÍ ceny než na tom parfums.cz - kupříkladu ten drahý lak Alterna Caviar maxi balení vyjde o 150 levněji než na parfums.cz - když nepočítám poštovný a nechám si to poslat na tu Uloženku
Ahoj v tomto e-shopu jsem nejaky cas pracovala i obednavala a tento e-shop bych doporucila nejen ze tam maji docela prijatelne ceny ale i komunikace se zakaznikem i doruceni baliku tak jak reknou je naprosto bez vytek nemam co dodat co se tyce vyberu samponu musim souhlasit se Simonou 1234
Ja teda musim pridat chvalu na Parfums.cz. Objednavala jsem pred vanocema v nedeli 20. prosince v pul jedenacty dopoledne a druhy den v pondeli 21.12. dopoledne jsem balicek mela u sebe. Chtela jsem si objednat neco do prodejny Florentinum, ale tam byly pred svatky desne fronty. A PPL bylo zdarma - jestli to bylo cenou balicku, nevim.
ten slevový kupon - to jako přijde mailem spolu s potvrzením objednávky?? přiznám se, že ty slevové kupony vůbec nesleduju, jestli nějaké mám nebo ne…ale nárok bych asi měla, objednávala jsem už mockrát a i větší objednávky (nad 500 Kč)…já nevím, kde to jako hledat?? ![]()
@Gerberka
diky za info. Skutecne tam maji nejlevnejsi vyrobky, takze Alternu priste objednam tam.
ahoj, můžu se zeptat, co konkrétně od Alterny objednáváš? s čím máš dobrou zkušenost? DÍK ![]()
@Gerberka
Mam dobrou zkusenost s Bamboo sampony a kondicionery, pak od Bamboo spray na objem a od Alterny suchy sampon.
díky moc, já neskutečně „ulítávám“ na tom Alterna Caviar laku (fialový)
…nic jiného jsem od Alterny neměla, je to ten nejlepší lak na vlasy, co znám