Parfums.cz - jste spokojeni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
29.10.15 18:09

Souhlas s @SIMONA1234. Nakupuju převážně na netu. Ted jsem se teda spálila a nevim, co se mi přihodilo, ale objednala jsem si zboží u drMaxe přes net. Před týdnem. A balík pořád nikde. Komunikuju s nima, oni naštěstí taky. Ale už jsem zvyklá, že objednám a nejdýl za 2 dny mám balík doma. Tohle mě rozhodilo. A to jsem kolem lékárny od tý doby jela x krát. Takže se vždy akorát naštvu znova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3100
29.10.15 18:43
@SIMONA1234 píše:
@Quinn7 Zaplatíš jako v obchodě… :mrgreen: PPL mají buď platební terminál…tedy to co má pokladní u pokladny na kartu nebo můžeš zaplatit hotově. ;) Nemusíš platit kartou přes net…
:D no já objednávám jen přes českou poštu :D. Nemáme tu žádný výdejní místo a PLL nevím co je :D. Prostě na mě je to moc složitý, to radši dojdu do krámu. Ale jako s tim Parfums jsem spokojená, to jsem kupodivu zvládla i já.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
29.10.15 18:48

@Quinn7 PPL je „soukromá“ doprava…Je každého věc, co mu vyhovuje, to je jasné… :mrgreen: Já jsem defakto líná „oblejzat“ obchody a hledat…
 https://www.ppl.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3810
30.10.15 14:04

@Šárka91

ahoj, na tu vlasovou kosmetiku bych ti ještě doporučila obchod www.pro-vlasy.cz - je to první a opravdu největší internetový obchod s vlasovkou v ČR - odtud jsem se poprvé odhodlala si něco objednat (poštou), ale to zboží posílají na spoustu těch Uloženek či jak se to nazývá a tam to lze vyzvednout. Píšu to proto, že tam mají LEVNĚJŠÍ ceny než na tom parfums.cz - kupříkladu ten drahý lak Alterna Caviar maxi balení vyjde o 150 levněji než na parfums.cz - když nepočítám poštovný a nechám si to poslat na tu Uloženku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
30.10.15 16:05

@Gerberka Děkuji, podívám se tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.15 14:05

Ahoj v tomto e-shopu jsem nejaky cas pracovala i obednavala a tento e-shop bych doporucila nejen ze tam maji docela prijatelne ceny ale i komunikace se zakaznikem i doruceni baliku tak jak reknou je naprosto bez vytek nemam co dodat co se tyce vyberu samponu musim souhlasit se Simonou 1234

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.1.16 07:57

Nemáte někdo prosím slevový kód na Parfums? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
7.1.16 07:58

Bohužel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.1.16 09:47

Ja teda musim pridat chvalu na Parfums.cz. Objednavala jsem pred vanocema v nedeli 20. prosince v pul jedenacty dopoledne a druhy den v pondeli 21.12. dopoledne jsem balicek mela u sebe. Chtela jsem si objednat neco do prodejny Florentinum, ale tam byly pred svatky desne fronty. A PPL bylo zdarma - jestli to bylo cenou balicku, nevim.

• Citovat
  • Upravit
3810
7.1.16 09:54

@Cubakka

ten slevový kupon - to jako přijde mailem spolu s potvrzením objednávky?? přiznám se, že ty slevové kupony vůbec nesleduju, jestli nějaké mám nebo ne…ale nárok bych asi měla, objednávala jsem už mockrát a i větší objednávky (nad 500 Kč)…já nevím, kde to jako hledat?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.1.16 09:57

@Gerberka
diky za info. Skutecne tam maji nejlevnejsi vyrobky, takze Alternu priste objednam tam.

• Citovat
  • Upravit
3810
7.1.16 10:48

@Hanka1

ahoj, můžu se zeptat, co konkrétně od Alterny objednáváš? s čím máš dobrou zkušenost? DÍK :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.1.16 11:11

@Gerberka
Mam dobrou zkusenost s Bamboo sampony a kondicionery, pak od Bamboo spray na objem a od Alterny suchy sampon.

• Citovat
  • Upravit
3810
7.1.16 11:14

@Hanka1

díky moc, já neskutečně „ulítávám“ na tom Alterna Caviar laku (fialový) ;)…nic jiného jsem od Alterny neměla, je to ten nejlepší lak na vlasy, co znám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3810
25.1.16 13:29

@thejanula

já asi ano, ale neumím to nějak využít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...