Topná sezóna - začátek a konec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2917
24.9.18 21:03
@cucik14 píše:
Holky, už někdo zatopil? :mrgreen:

nene,ještě ne máme zateplený dům,tak ještě chvilkama větrám naplno :) ale zima teda je,dnes mi mrzly už ruce na rukavice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
24.9.18 21:03

Neee, pristi tyden nakluse kominik a pak hura tocit koleckem. Sprcha vecer je za trest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.9.18 21:21

Co se venku ochladilo, tak topime. U dětí v pokoji by jinak byla šílená zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
24.9.18 21:30

My jsme zatím topili jen na vodu…ale co je barák zateplený tak tipime až jak je venku k nule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
24.9.18 21:32

Ano, žijeme v domě, mám malé dítě a cely den je na zemi a já jak se rychle ochladilo ještě jsem si nezvykla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
24.9.18 21:34

Ano, už jsme museli začít topit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
24.9.18 21:55

My od včera. Děti jsou zarýmovaný. Nám na jaře začal zlobit plynový kotel, nevím co s ním bylo. Ale prudce se oteplilo, tak jsme to neřešili a netopili. No, chlap má na všechno čas, tak jsem si na to vzpomněla minulý týden, tak volám kvůli revizi kotle a případný opravě, no páni mají čas až za měsíc. TAk jim říkám, že asi máme problém, tak mi řekli, že máme dopustit vodu, vyměnit baterky v termostatu, a kdyby to dál nefungovalo, tak volat. Snad by přijeli dřív. No, tak jsem hned nahnala chlapa na doplnění vody a kotel jsme zapnuli a on topil :dance: Tak snad to vydrží, než přijde za měsíc revizák a zkontroluje to. Zatím tedy od včerejšího večera topíme a tedy byl to dneska šok, vylézt do tý klendry a větru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35447
24.9.18 22:43

Ja nezapinam topeni skoro celou zimu, topime jen kdyz venku opravdu mrzne. Jinak mame zapnuty jen zebricek v koupelne ( zatim je vypnuty) Ale v praci, kde jsou jednoducha stara okna a sedim, jsem dneska mrzla ve dvou mikinach a dvojich ponozkach… A to fakt nejsem zimomriva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
25.9.18 08:16

@Sleepy.Monkey Ještě ne, ale termostat doma ukazuje kolem 21 st., takže to asi taky brzo spustime :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
25.9.18 10:51

Ne topit ještě nebudu,ani mě to nenapadlo..v pokoji mám teď 23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
25.9.18 11:13

My si to zapiname sami, vetsinou zaciname nekdy v pulce rijna a koncime v pulce dubna… nemam rada vedro a celou zimu to mame jen na stupen 2 z 9. Pokud jedeme na vikend pryc, vypiname uplne. Pretopeny mistnosti jsou zlo… rodice topi od zari do kvetna na 28 asi a je to des :jazyk:
Ale my mame maly byt a kdyz clovek zapne varic a troubu tak je teplo hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
25.9.18 21:05

Ja dnes zapla termostat na 23C a kotel se zapl jen po ranu, tohle je super vec.
Nastavim teplotu na den 23C na noc 18C a uz nestaram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
25.9.18 21:33

@cucik14 Tak dneska jsme to už museli zapnout. Ale zatím jen večer, zapneme to v koupelně a v ložnici kde spí prcek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
25.9.18 21:35

@lucynka25 V noci jen 18 st? My musíme mít aspoň 21 st :mrgreen: Bychom jinak zmrzli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
25.9.18 21:39

@Sleepy.Monkey přesně pokud je u nás pres noc pod 20 stupňů do druhého dne mám zánět dutin :cert: ale já jsem teplomil takže u nás je standardně přes den minimálně 25 stupňů a kdZ ne tak mám dvoje ponožky a svetr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný