TP Červen 2019 - maminky Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.1.19 08:14

Dobré ranko,jen se chci zeptat už cítíte některá pohyby???nebo je to brzo u vícerodičky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
3.1.19 09:49

@Veveruska 2019 já jsem je cítila od 16. týdne :-)

• Citovat
  • Upravit
3.1.19 10:06

@malone.v mě právě přišlo že min týden jsem něco cítila..ale od té doby nic,teď jsem začala 16tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
3.1.19 10:08

@Veveruska 2019 já jsem to cítila hodně slabě a teď už je to poznat dobře, dost se tam přetáčí :-D v neděli začínám 20. týden

• Citovat
  • Upravit
3.1.19 10:11

@malone.v tak asi ještě mám čas…tak nějak jsem z toho nervózní,aby byl malej v pořádku..vím že každá to máme jinak ale jak jsem starší tak víc vše řeším 😱 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
3.1.19 10:13

@Veveruska 2019 já jsem to zase řešila dřív víc, i když samozřejmě se taky bojím, ale snažím se si nic nepřipouštět. Já už jsem děti nechtěla, ale přítel žádné nemá, tak jsem se rozhodla takhle :-).

• Citovat
  • Upravit
3.1.19 10:17

@malone.v mě právě přijde že dřív jsem to tak nějak neřešila ale teď řeším každé píchnutí😁 taky jsem už dítě nechtěla,ale přítel nemá,to máme stejne😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
3.1.19 17:47

Ahoj holky v Novém roce. :kytka:
U prvního jsem taky cítila pohyby od 16 tydne a ted uz taky čekám, kdy malou ucitim, když jsem v půlce 16 týdne. Mám angel sound a když ji poslouchám, tak jde i krásně slyšet jak se tam hýbe. Myslela jsem si, že druhé těhotenství se už tak neproziva, ale je to stejné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
3.1.19 18:00

@ii-ivuska já prožívám to druhé mnohem víc :-D jako pocitove…

• Citovat
  • Upravit
548
3.1.19 18:28

@malone.v Hormony si s námi zahravaji :mrgreen: My zase to druhé prožíváme více co se strachu týká, vysla nám blbě genetika a to čekání na výsledky bylo nekonečné. Spadl nám kámen ze srdce, že je všechno o.k. a hodně nás to teď uklidnilo až se bojím těšit ať to nezakriknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.19 18:40

@ii-ivuska já se bojím úplně od začátku…a to nejsem prvorodička…tak nějak se pořád pozoruju…první 2mesice jsem pořád spinila tak jsem z toho byla vynervovana a jsem i na neschopence..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
3.1.19 19:14

Holky já jsem taky na neschopence a je to šílený-strašně se nudím od té doby co už je mi líp, furt utírám prach a peru :-D

• Citovat
  • Upravit
548
3.1.19 20:52

@malone.v :mrgreen: :mrgreen: Já byla u prvního na neschopence do 14 týdne a potom jsem šla zpátky do práce, jsem myslela, že se doma zblázním. :zed: Ted mi dělá zábavu aspoň první dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.19 20:55

@malone.v tak mě už je taky líp,akorát jsem teda pořád unavená…a dva kluci co přijdou ze školy mě zabaví…takže zas tak moc se nenudím…a půjdeš ještě do práce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
3.1.19 20:57

@Veveruska 2019 To je pravda, že i já ten první trimestr hrozne prožívala. V jedenáctém týdnu mi najednou zmizely všechny příznaky a já začala tak panikarit, že jsem letěla na ultrazvuk jestli je všechno v pořádku. A potom jsem si právě koupila raději ten angel sound a když mám blbý pocit, tak si malou poslechnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí