TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
635
2.10.20 11:47

No mě prsa boleli týden pak přestali na dva dny a od včerejška zase 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
2.10.20 11:48

@5Janka já to mám úplně stejně s tím spaním 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
2.10.20 12:29
@5Janka píše:
Děkuji :kytka:, doufám, v květnu jsem měla biochemické, tak snad to tentokrát vyjde. :)

Taky jsem zazila. Tak už máme smůlu vybranou a teď už bude vše v pořádku :kytka: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
2.10.20 12:46

@5Janka držím palce ať nepřijde 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
2.10.20 17:19

Ahoj ženy, tak ja se k vam taky pridavam ☺️️ K dr jdu az 27.10, to snad ani nevydrzim 🙈 😀 jinak me vychazi tp 6.6. Zatim me teda boli prsa jako cert a cely den je mi pekne blbe 🥴

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
2.10.20 20:28

Gratuluji vsem nove prichozim 🤗 Ja jsem chvilema desne unavena, ze bych odpadla… No ale ted resim jednu vec - chlap to jeste netusi, jsme zvykli si davat vecer jednu dve male sklenky vinka.. no dnes jsem dala malinkou, at nejsem napadna, ale netusim na co se mam vymluvit 😅 Nemate nekdo napad? 😁 Rict mu to chci az uvidim srdicko na UZ.. treba s fotkou… jeste uvidim co vymyslim 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
2.10.20 20:34

@Carolline1 ja teda vzdycky v prvnim tehotenstvi, kdyz nastala takova situace, ze treba do me tchyne chtela dostat vino (a jeste nevedela o tehotenstvi) jsem se vymluvila, ze me rozbolel zub/ mam migrenu a mam v sobe prasky od bolesti a nechci to michat s alkoholem :D tak treba neco takoveho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
2.10.20 21:02

@Jessiie tak to máme úplně stejny termín porodu 😁a jakto ze jdeš až tak dlouho? Já chci volat dr příští týden a myslela jsem že me objedna tak na půlku října

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
2.10.20 23:46

@Marciii jee :srdce: tak to je super :) no to prave nevim, popravde me ani nenapadlo se zeptat, az jsem polozila telefon, tak mi doslo za jak dlouho to je 🙈 Ale tak aspon uz snad bude videt srdicko 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
3.10.20 05:56

Gratuluji nově příchozím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.10.20 07:15

Ahoj holky můžu se taky přidat? Po roce a čtvrt po třetím IUI konečně // :srdce:. Zjistila jsem to v úterý (13dpo) a hned jsem volala na gyndu- na kontroku jdu už 14.10. protože si denně píchám injekce clexane a zavádím utrogestan, ale co bych pro toho prcka neudělala hlavně ať je vše v pořádku :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
3.10.20 08:58

@Leninas1 ahoj vítej a gratulace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
3.10.20 09:00

@Jessiie to uz bude vidět určitě. zase si myslim ze je lepší jít dyl a mít jasno než brzo a pak být nervózní do dalších kontrol jestli už se něco objeví. Pamatuji si s první dcerou jsem šla nějak na konci 6 tydne a viděl akorát zloutkovy vacek nebo co to tenkrát bylo a byla jsem pak celek týden jak na trni do další kontroly jestli bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
3.10.20 09:57

@Marciii presne to si rikam taky :) ja jsem to mela se synem uplne stejne, prvni kontrola byla brzo a jeste nebylo srdicko a byla jsem z toho par strasne nervni :lol: a jak mas starou dceru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.10.20 10:08

Ahoj holky, tak jsem taky včera našla pozitivní testík :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie