Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jessiie píše:
@Marciii presne to si rikam takyja jsem to mela se synem uplne stejne, prvni kontrola byla brzo a jeste nebylo srdicko a byla jsem z toho par strasne nervni
a jak mas starou dceru?
Už velkou slecnu. 8 let ![]()
@Marciii tak to je parada. To bude aspon pomocnice
muj maly dablik bude mit v prosinci 2 roky ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky… tak se k Vám ráda přidávámpo skoro roce snažení, Ms měla být včera, ale už od úterý jsou vidět na testech //. TP vychází na 9.6.
Gratulace
![]()
@Anonymní píše:
Ahojky… tak se k Vám ráda přidávámpo skoro roce snažení, Ms měla být včera, ale už od úterý jsou vidět na testech //. TP vychází na 9.6.
Gratulace, krasna carka. ![]()
Uz jste to holky nekomu rekli? Ja drzim v tajnosti, ale asi to doma dlouho neututlam.. Jsem desne unavena, coz neni normalni u me vecer… no a pak prichazi taky ta potiz s vecernimi vinecky 🤣 😅
@Carolline1 ty jooo… Já bych to nevydržela… navíc v práci jsem musela hned na dovolenou, tak by to bylo divné
takže to ví přítel i vsichni v práci ![]()
Ahojky, chtěla bych se k Vám připojit
TP podle MS mám 8.6., k doktorovi jdu 9.10.
Bude to mé už třetí dítě
, ale do diskuze jsem se připojila poprvé. Vždy jsem jen chodila šmírovat ![]()
@Carolline1 píše:
Uz jste to holky nekomu rekli? Ja drzim v tajnosti, ale asi to doma dlouho neututlam.. Jsem desne unavena, coz neni normalni u me vecer… no a pak prichazi taky ta potiz s vecernimi vinecky 🤣 😅
Já tě řekla jen manželovi, jinak to nikdo neví, ani v práci. Ale dělá mi to sakra potíž to udržet
nejradši bych to všem řekla.
@Leninas1 píše:
Já tě řekla jen manželovi, jinak to nikdo neví, ani v práci. Ale dělá mi to sakra potíž to udržetnejradši bych to všem řekla.
Také jsem to řekla jen manželovi. Jak to budu mít potvrzené od doktora, řeknu to rodině a nejbližším přátelům. Už aby to bylo ![]()
@wena8621 píše:
@Carolline1 ty jooo… Já bych to nevydržela… navíc v práci jsem musela hned na dovolenou, tak by to bylo divnétakže to ví přítel i vsichni v práci
To chapu, nejsi nahodou sestricka? Ja to totiz porad nejak rozdychavam.. uz jsem se nejak nastavila na to, ze mam konecne samostatne temer 8 lete dite
No a taky mi je uz 36.. a ja jako porodni asistentka jsem si vzdycky rikala, jak desne nechci byt takova ta stara matka
Proste se to ve me dost pralo, jestli chci mimco jeste nebo ne.. vnitrne ano, ale spis takove ty obavy, jak to clovek zvladne, co vsechno se zmeni… hodne cestujeme.. takze ted miminko a plany se musi asi krapet upravit
I kdy je pravda, ze pri te covid komedii je vlastne materska idealni program ![]()
@Leninas1 píše:
Já tě řekla jen manželovi, jinak to nikdo neví, ani v práci. Ale dělá mi to sakra potíž to udržetnejradši bych to všem řekla.
To naprosto chapu.. no ja to zjistila 1.10. teprve, i kdyz jsem tusila teda… uz tu bolest v podbrisku a nalita prsa poznam 🤣 A rekla jsi to nejak originalne? Porad premyslim o tom jak to reknu…
Predpokladam ze to je posledni moznost o nejaky origo sdeleni tehotenstvi.. Dalsi dite uz nechceme ![]()
@Carolline1 píše:
To chapu, nejsi nahodou sestricka? Ja to totiz porad nejak rozdychavam.. uz jsem se nejak nastavila na to, ze mam konecne samostatne temer 8 lete diteNo a taky mi je uz 36.. a ja jako porodni asistentka jsem si vzdycky rikala, jak desne nechci byt takova ta stara matka
![]()
Proste se to ve me dost pralo, jestli chci mimco jeste nebo ne.. vnitrne ano, ale spis takove ty obavy, jak to clovek zvladne, co vsechno se zmeni… hodne cestujeme.. takze ted miminko a plany se musi asi krapet upravit
I kdy je pravda, ze pri te covid komedii je vlastne materska idealni program
Jj, jsem…anesteziologicka
a jsem na tom podobně je mi 34 a děti mám 12(adoptovany) a 6… takže si fungování s miminkem zatím nedovedu představit
ale těším se moc
jak jako porodní asistentka zvládáš všechen ten stres okolo vlastního těhotenství? Já když si vezmu, co vše vidím občas na sále…tak si chvilkama přijdu jak šílená strachem.. ![]()
@wena8621 píše:
Jj, jsem…anesteziologickaa jsem na tom podobně je mi 34 a děti mám 12(adoptovany) a 6… takže si fungování s miminkem zatím nedovedu představit
ale těším se moc
jak jako porodní asistentka zvládáš všechen ten stres okolo vlastního těhotenství? Já když si vezmu, co vše vidím občas na sále…tak si chvilkama přijdu jak šílená strachem..
Jee super, kolegyne. No ja ted ve zdravotnictvi nedelam.. na porodnim sale jsem byla 3 roky. Na me to ma vsechno naopak pozitivni vliv, ty vsechny zkusenosti a zazitky. Vsechno je o hlave a porod a tehotenstvi tuplem.. Moje prvni tehotenstvi taky byl jeden velky prusvih ve vysledku… tezka srdecni vada odhalena az v 31.tt… nasledne ve 34.tt ukonceni tehotenstvi s tim, ze nechci se divat jak mi umira dite a jen se treba prodluzuje nevyhnutelne… vzala jsem to racionalne, proste jsem si byla jista v nazoru a postoji.. a diky tomu mam zdraveho Adamka ted. Otehotnela jsem po porodu hned znovu. Takze se vsechno spatne otocilo v to nej nej 😊 Vse nejak dopadne a je dulezite to tak prijmout a brat pozitivne
Tentokrat si asi vzhledem k veku necham udelat ty placene geneticke testy.. protoze jedina vec co opravdu nechci, je mit doma geneticky tezce postizene dite.. a kdyz se tomu da predejit…
Ahojky… tak se k Vám ráda přidávám
po skoro roce snažení, Ms měla být včera, ale už od úterý jsou vidět na testech //. TP vychází na 9.6. 
Příspěvek upraven 03.10.20 v 15:39