TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
753
3.10.20 19:19

@Carolline1 ty jooo, tak ty sis tedy musela uzit :,( ale je skvele, jak to máš v sobě nastavené… :andel: nemáš radu, jak toho docílit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
3.10.20 19:49

@wena8621 Ja vubec nevim, tezko rict.. Proste uz jsi taky ledacos videla a tak musis mit na urcite veci svuj nazor… Ja to mam tak.. kdyz bych nedejboze potratila - vzdy to ma duvod, nejcasteji geneticky, takze lepsi hned, nez kdyz se pak pozdeji v tehotenstvi resi vrozene vady… Priroda vi co dela ;) No a z ceho jineho se stresovat.. Predcasny porod se z mych zkusenosti taky ovlivnit neda, muzu byt 9 mesicu zavesena za nohy ke stropu a stejne porodim… to stejne ja minule tehotenstvi do porodu jezdila desitky kilaku na kole v podstate denne a stejne jsem sla na vyvolani, i kdyz jsem byla od 37.tt na 4 centaky otevrena… Proste verme svemu telu, miminku a prirode, ze to zaridi nejlepe jak umi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
3.10.20 19:52

Ahoj holky, taky se k Vám přidám. Objednala jsem se na gyndu na preventivku, snaží jsme se už něco málo přes rok a chtěla jsem to začít řešit, a den před preventivkou mi vyšel pozitivní test, na UZ doktor druhý den ještě nic neviděl, ale upozorňoval mě, že tam ještě nemusí nic vidět. Jsem objednaná na 13.10., tak snad už se zadaří. Jinak mě doktor upozornil, že v těhotenství není vhodné, aby se sperma dostávalo do dělohy, že to může způsobit potrat především v začátku těhotenstvíbkvůli prostaglandinum obsaženým ve spermatu… třeba to víte, ale pro mě to byla novinka, tak se o ni dělím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
3.10.20 20:05

@Carolline1 krásně napsáno… pravdu máš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
3.10.20 20:38

@wena8621 Dekuji ti moc, jsi hodna :srdce: Hlavne klidecek, vsechno bude v poradku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
3.10.20 20:39

Ahoj holky :mavam: o únavě mi vůbec nemluvte já jsem přišla z práce mám pracovní víkend 6 smen po sobě a jsem úplně vystavena. jinak ví akorát přítel že jsem těhotná a pomalu přemýšlím jak to pak časem vyřešit v práci kdy jim to řekni protože mám pocit že to vstávání ve 2 v noci a celou směnu stát na nohach bez možnosti si sednout nebo odpocinout asi dlouho nedam. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
3.10.20 20:40

Vítám další nove příchozí :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
3.10.20 20:41

@Vianka Gratuluji! No jasne, ono tam nemusi jeste nic byt videt… zalezi na ovulaci 😊 Ja teprve na gyndu budu volat… tak jsem zvedava.. no zitra to asi teprve reknu priteli :lol: To jsem nevedela, ale logiku to ma.. sperma pomaha vyvolat porod.. resp. kontrakce, funguje to… kontrakce mi to vzdy vyvolalo, ale stejne se nic nekonalo, jen jsem se nevyspala… takze byl rechle konec experimentu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
3.10.20 20:43

@Marciii Jee, koukam, ze mas 8 letou slecnu, ja syna - za tyden 8 let 😃 A rikam si, jak moc od sebe jsou, jestli k sobe najdou vubec cestu jeste… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
3.10.20 20:48

@Carolline1 jo jo už mám velkou slečnu. Taky jsem nad tím rozdílem přemýšlela ale dceru mám s bývalým manželem a dřív prostě k tomu nebyl chlap no na další mimco.
Alw ja myslim ze dcera bude nadsena že bude pomáhat s miminkem i když je to taková zarlivka moje. a když si cestu nenajdou tak hold budem muset si udělat ještě 3 s menším rozdilem :mrgreen: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
3.10.20 21:09

@Carolline1 Díky, tak snad nám to vyjde. Následující týden bude dlouhý, dost mi dělá problémy to vydržet nerict a manžel už měl taky nutkání to prokecnout doma :D jinak taky pracuji ve zdravotnictví, jako zubařka, a zvažuji rizikové, protože je to dost infekční obor, ale doma se zblázním takovou dobu. Chtěla bych vydržet aspoň do konce roku, tak uvidím, jestli mi to mimčo dovolí :lol: Vyvolam hroznou paniku mezi pacienty, až se to rozkřikne a nerada bych jim pak vysvětlovala, že to byl planý poplach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
3.10.20 21:35

@Vianka To chapu.. no ale v rukavicich a s rouskou, pokud cloveku nebude vylozene blbe, tak by to mohlo jit… A to mas svoji ordinaci? To si zase muzes upravit pracovni dobu na zvladnutelnou uroven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.20 21:47

Tak já se k vám taky přidám jestli můžu. Než založíte soukromou skupinu, tak zatím anonym, protože to zatím neví vůbec nikdo… Ani manžel.
Budu se podepisovat Elena, ať v tom nemáte bordel 😄

Dneska 2 dny zpoždění a nádherné dvě čárky. O mimčo se snažíme už od prosince. V únoru se zadarilo, ale za pár dní odešlo samo. Od té doby nic. Už mě to docela začalo znepokojovat, protože doma mame už tři kluky a u všech to bylo na první dobrou a teď takovou dobu nic.
Takže čtvrté :dance: podle kalkulačky jsem 4+3, takže na gyndu se budu objednávat nejdřív na 7tt ale spíš 8tt jestli to vydržím… Do té doby bych to chtěla utajit i před manželem, ale nevím jestli to zvládnu :mrgreen:
Zatím kromě prsou nic nepocituji, se spánkem taky problém nemám.
No ale už máme pro rodinu alespoň pěkný dárek k vánocům, i když pochybuji že tím někoho potesime 😃

• Citovat
  • Upravit
1171
3.10.20 22:00

@Marciii Jo taak, to chapu.. no vetsinou to tak je, kdyz je vetsi rozdil.. No u nas to bylo tim, ze jsem byla po 2 tehotenstvich za sebou, tak jsem chtela dat telu oddych.. navic pak zacal byt maly silene zive dite, ale jako ze extrem.. tak jsem si to neumela predstavit.. no a pak zase krize doma..pak to nevychazelo.. no a ted to tak nejak klaplo aniz bychom o tom mluvili :lol: Tak to tak asi ma byt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
3.10.20 22:05

Eleno, vitam te! Ty brdoo, 3 kluky a zijes :potlesk: 8o :lol: Ja mam jednoho a obcas jsem jednou nohou v blazinci a druhou v kriminale :lol: :lol: To mas obdiv teda… Ja jsem si vzdycky prala moc holcicku, ale ted uz to vubec neresim, kdyz bude kluk druhy, tak taky fajn.. I kdyz holcicka by bylo zase neco uplne jineho :) Ja to taky zatim nerekla nikomu… Ale asi zitra reknu chlapovi, no jeste uvidim dle nalady a situace 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí