Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jaenavl Moc gratuluji!
Ano, to je docela caste, je to tim, jaky mame cyklus.. Muj pritel je stejne na den se svoji segrou, jen o 4 roky… Ja vzdy chtela mimco na leto, doma mam rijnacka, tak ted by se to mohlo vydarit ![]()
@Anonymní píše:
@Carolline1 to máš opravdu mylné představy, ale v pohodě to nejsi sama. Hodně chodíme na výlety, bydlíme kousek od Šumavy, kde máme nejvyšší kopce prolezlé skrz na skrz. Jezdíme na kolech, lyžích, bruslích. Chodíme po hradech, známých i méně známých místech. Letos v létě jsem zrovna vzala všechny tři kluky na přespání pod širákem na polednik. Starší už se věnuje závodně hokeji, tak jezdíme přes zimu hodně po stadionech. Jezdím převážně bez manžela, buď sama nebo s kamarádkou, ale není výjimečné že vezmu děti sama na několika kilometrovou tůru a vrátíme se až v noci. V jeden den jsem schopná s nimi stihnout bruslení na zimaku, výlet do bazénu a večerní lyžování. Opravdu to není problém, když se chce tak to jde, ale znám i lidi co mají jen jedno dítě a nestíhají vůbec nic a jsou jen zalezlí doma.
A určitě nestojíš u plotny víc času když máš víc dětí. Vařím pořád jedno jídlo, jen ve větším množství 🙂 ale je Teda pravda že do restaurací někde po výletech nechodime, většinou připravím jídlo na cestu doma a sníme si to někde cestou, protože z mojí zkušenosti v restauraci nebo cukrárně strávíme hodně času a pak nic nestihnemeMoje kamarádka, která navštěvuje s dětmi hlavně nákupní centra se mě letos zeptala jak probíhají naše výlety do přírody a jestli jako na konci toho našeho výletu je nějaká cukrárna. Tak ji říkám že ne… A ona se na to zeptala a co tam tedy je?… Říkám ji ze příroda… A ona se mi na to zeptá a to tam ty děti jako dobrovolně jdou jo, když tam vlastně nic není? 😃 Ale to jen tak pro odlehčení. Je jedno kolik člověk má dětí. Pokud člověk nechce, tak si nezorganizuje čas ani s jedním dítětem.Elena
To jsi paradni, to je skvele!! No mame to stejne, taky prave musime porad neco delat, poznavat, cestovat… Jezdime i po srazech aut, amerik - chytilo me to s malym, do te doby o auta nezajem.. ted to miluju a na jare jak.byla karantena jsem se nastvala a poridila si Mustanga
Je to ctyrmistnak, tak nas nemuze byt vic jak 4
![]()
@Carolline1 jojo je to asi tak. Letní miminko je super. Akorát už teď je sranda se synem jelikož jsme oba blíženci tak nekdy je to jak hlavou
a k tomu 3 bude legrace
![]()
Tak se přidávám. Zatím anonymě, jako Jana ![]()
Včera měla dojít MS a místo toho byl na testu veeeelmi slabý proužek, ale dělala jsem ho odpoledne že. Tak jsem dneska ráno testla znovu a je tam, silnější, ale furt žádná sláva. Tak se k tomu zatím moc neupínám, ale bylo by to super ![]()
První syn je taky narozený v červnu, tak by bylo fajn, kdyby druhé dítě vyšlo taky na červen.
@Jorkima kluci jsou všichni v rozmezí pár dnů v září / říjnu (tak teď bude aspoň změna) a je jim 9 7 a 3. Na nejmladšího narozeniny jsem vlastně zjistila že jsem těhotná. Ano je to tak že stereotyp jsou dvě děti a kdo má víc je divnej, ale mě je to i celkem jedno, ať si myslí lidi co chtějí, pokud to nejsou lidé z mého bližšího okolo, tak je mi to jedno. Mrzí mě to akorát od tchyně, protože co máme třetí dítě tak na naše děti kašle a chodí raději k druhému synovi, ten má děti dvě… Jednu holčičku Teda… A ty jsou hodný a klidný… Moji kluci jsou nevychovaný a zlobí 😃
Jinak mě letos bylo 30 a čekáme tedy čtvrté
@Carolline1 no hele hned jak se nám narodil syn, tak jsme koupili osmi místne auto… Jezdili jsme s ním s kamarády na dovolené a na výlety, ale pomalu se do něj už nikdo jinej než naše rodina nevejde, tak sem doma navrhla malej autobus, ale zatím to neprošlo. Manžel má Teda taky jedno nepraktické dvoumistne autíčko a pořád mu rikam proč jako 😃 tak občas sveze jedno z dětí, ale na romantické vyjížďky ve dvou si budeme muset pár let počkat. Já si zase na jaře koupila na zahradu Avii, protože mě nebavilo tam všechno převážet ručně
včera jsme zrovna bourali starou stodolu, tak se konečně hodila víc.
Elena
@Anonymní píše:
Tak se přidávám. Zatím anonymě, jako Jana
Včera měla dojít MS a místo toho byl na testu veeeelmi slabý proužek, ale dělala jsem ho odpoledne že. Tak jsem dneska ráno testla znovu a je tam, silnější, ale furt žádná sláva. Tak se k tomu zatím moc neupínám, ale bylo by to super
První syn je taky narozený v červnu, tak by bylo fajn, kdyby druhé dítě vyšlo taky na červen.
Ahoj, ja 27. den cyklu měla test negativní a až o tři dny později slaby proužek a další den taky docela slabý na dvou různých testech a o dva dny později mi Clearblue ukazal +2-3tydny, takže třeba ti hladina hcg jen pomaleji roste ![]()
@Vianka Doufám, že to tak je
Vyšlo by nám to totiž zase úplně nastejno s kamarádkou a je prostě fajn mít někoho blízkého s kým to můžu sdílet. Člověku je hned líp.
Akorát je vždycky nejhorší vydržet do té první kontroly u lékaře, který potvrdí, že je všechno ok
Pak už se člověk jenom modlí, aby to vydrželo. Díky za podporu ![]()
Jinak já mám syna zatím 15měsíců, takže v době předpokládaného porodu mu bude těsně před 2 rokem. Bylo by to boží, když by k sobě byli tak blízko. Alespoň by si mohli hrát spolu.
Jana
Gratuluji všem nově příchozím. ![]()
Je mi 37 a čekám 6té
![]()
Prvních pět kluků mám s bývalým manželem a teď čekáme miminko s přítelem. Byli by jsme rádi, kdyby to byla holčička.
Nejmladší syn bude mít 8 a nejstarší má 19.
@5Janka tedy tak to máš můj obdiv…
Já čekám třetí a v mem okolí se dost lidí diví, že jsme do toho šli dobrovolně ![]()
@wena8621 píše:
@5Janka tedy tak to máš můj obdiv…Já čekám třetí a v mem okolí se dost lidí diví, že jsme do toho šli dobrovolně
@Anonymní píše:
@5Janka tak tomu říkám kopa dětíto jsem ještě troškař
Elena
No, je to trošku víc, než standart. ![]()
Kdybych nepotkala fajn bezdětného chlapa, už bych asi další dítko neměla. ![]()
Mě je 30 a čekáme druhé miminko a to máme doma devítiměsíční holčičku ☺️
Dámy já vím že to sem nepatří ale jsem v rannem stádiu těhotenství hlídají si mě v nemocnici v pátek ve 23:00 mi brali krev hodnota byla něco kolem 220 a neděli v 6 ráno byla podle doktora hodnota něco kolem 300 uzu mít malou hodnotu zapricinenou například tím že mezi odberama nebylo 48 hodin? Aspoň nějakou naději si hledám o třetí dítě už přijít nechci děkuji za odpovědi