TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
5.10.20 20:34
@Marun4987 píše:
Jen tak dotaz, nechci znít blbě
Před 7 dny styk nechr.
Začli mě bolet nepřijemně prsa
Jestli můžu být těhu MS má přijít až píše: Více

@3mamamina
Děkuji moc.. Sem z toho docela na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
5.10.20 22:09

@Marciii anesteziologicka sestra… každý den rentgen a uspávací plyny, které jsou pro plod hodně nebezpečné…takze u nás každá těhotná odchází hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.10.20 22:49

@3mamamina kdy tak přibližně bych měla zkusit test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.10.20 23:12

Ahoj, v pátek jsem zjistila že jsem těhu :) podle aplikace mi termín vychází na 10.6. A když jsem dnes volala doktorce tak mě objednala na 3.11. Tak si ještě počkám s vyšetřením. Jinak bolavá prsa mám neskutečně a tlaky v podbříšku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
6.10.20 06:54
@Vveronika90 píše:
Ahoj holky :mavam: já zítra začínám 7tt (6+0) bolí mě děsně prsa a furt mě bolí podbříšek. Snad bude všechno ok. :roll: Na kontrolu půjdu 13.10 poprvé, to budu 7+1. Kdybych nebyla nedočkavá a v dubnu jsem neprodělala v 3 měsíci zamlklé těhotenství tak počkám ještě týden s kontrolovat, ale mám hrozný strach a nemůžu se dočkat. :zed: Po ránu se mi motá děsně hlava a mám žaludek na vodě, ale to všechno do hodiny přejde. Doufám, že se to nerozjede úplně.. u prvního těhotenství jsem neměla vůbec žádný problém. :dance:

Já jsem dnes 5+6, možná 6+0.Tak to jsme nastejno :D Na první kontrolu mám jít ve středu 14.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
6.10.20 07:12
@wena8621 píše:
@Marciii anesteziologicka sestra… každý den rentgen a uspávací plyny, které jsou pro plod hodně nebezpečné…takze u nás každá těhotná odchází hned…

Aha tak to je jasny.ja až půjdu k dr se musím sni domluvit jestli můžu v práci být nebo ne protože vůbec nevím. delam s dobytkem což je každodenní riziko kopnuti, jsem v kontaktu s kyselinama a telim krávy což mi dělá největší problém z toho mě pak bolí břicho tak se sni snad domluvím alespoň na nějakém omezeni protože zatím nechci aby to v práci věděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
6.10.20 11:20

Taky se chystám k doktorovi až tak kolem 8 týdne. Zatím mi špatně není a doufám, že to tak ještě nějakou dobu bude. :D Jen se mi motá hlava.
Sex zatím normálně provozujeme, i když chuť je teď trošku menší. :oops:
Gratuluji dalším co našli dvě čárky. :kytka:
Taky nemám ideální práci, ale ráda bych, aby to věděli až po prvním screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
6.10.20 11:25
@06lenax píše:
@5Janka :lol: :lol: :lol: no u mě jsem se spíš setkala s reakci jinou. Otázky zda jsem normální mít v dnešní době tři děti, a mám si raději užívat života a podobně. Tak teď až se dozví, že čekám čtvrté :D :D :D

Každý má v životě ty priority jiné, moc nechápu co lidi vede k tomu, kecat do života druhým. :nevim: Taky nikomu nevnucuju, že jejich život by měl být jiný. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.10.20 19:52

První IVF

Ahoj všem, všem gratuluji k najíti dvou čárek na testu ❤️️
Já jsem po prvním ivf dneska jsem byla na krev HCG 8700 a krásný váček za týden znova snad už uvidíme i srdíčko. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.10.20 20:12

@kacka.sl ahoj. Mě vychází termín dle aplikace taky na 10.6. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.10.20 20:14

@5Janka no bohužel, mám stejný názor. Je to každého věc kolik dětí má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
7.10.20 06:59

@Pavla121p Gratulace!! :potlesk: To musi byt krasny pocit, kdyz se dlouho nedari a pak konecne // :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
7.10.20 07:31

@Carolline1 jo bylo to boží :srdce: manžel měl zrovna svátek tak měl krásný dárek, snad bude aj příští týden vše v pořádku :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
7.10.20 08:40

Gratuluji všem k //… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
7.10.20 11:17

Ahoj holky tak dnes kontrola měla bych být 5+0 ale ještě nic nešlo vidět. Tak zase příští týden. Doufám, že už se to potvrdí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí