TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
10.10.20 12:48

Tak já jdu na kontrolu poprvé v úterý, nervy mám strašné, jelikož v dubnu (3 měsíc) jsem měla zamlklé těhotenství. Dneska jsem 6+4 a v úterý budu 7+0 (8tt) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
10.10.20 12:51
@Denni2020 píše:
Ten test není uvnitř, je nalepený ze spodní strany.

Jej, to mě taky mělo napadnout :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
10.10.20 13:00
@Vveronika90 píše:
Tak já jdu na kontrolu poprvé v úterý, nervy mám strašné, jelikož v dubnu (3 měsíc) jsem měla zamlklé těhotenství. Dneska jsem 6+4 a v úterý budu 7+0 (8tt) :zed:

Já jdu poprvé ve středu a taky budu 7+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
10.10.20 13:23

Ja jdu taky v úterý na kontrolu budu 6+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
10.10.20 14:15

@Jorkima @Monka00 super holky ;) v kolik jdete? Můžeme si dát potom vědět co a jak. Jsem hrozně nedočkavá, ale mám děsný strach. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
10.10.20 14:39

A jak se cítíte dámy nějaké těhotenské příznaky? Nevolnost 🤣 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
10.10.20 14:43

@Vveronika90 jdu až na 17:40 mám strach zda je všechno v pořádku.
Z příznaků mám už jenom únavu. Bolest prsou už zmizela 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
10.10.20 14:45

@Monka00 to já mám jen bolest prsou jinak nic 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
10.10.20 14:46

Kolegyně mi říkali, že taky neměli příznaky a bylo všechno v pořádku. Taky to všechno může ještě přijít 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
10.10.20 14:48

@Monka00 známá neměla nevolnosti do 3.mesice a pak se jí drželi až do porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.10.20 15:57
@Svedommi píše:
Ahoj holky, ráda bych se přidala do téhle diskuze S dotazem ;) Máte některá zkušenost s léky duphaston? Jaka byla u vás snasenlivost?

Ahoj :mavam: já brala duphaston asi 3 měsíce a úplně v pohodě, žádné vedlejší účinky jsem nepociťovala ale já ho brala na srovnání cyklu, na mě moc neucinkoval tak jsem pak dostala utrogestan ;) a ten mám doteď. Dnes bych měla být 5+1 a doktorka říkala že ho budu mít do 14tt. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
10.10.20 17:39

@sportyM psala jsem níže už asi 2×… Tak znovu pro tebe :lol: před ms jsem týden spinila měla jsem ten problém i v srpnu kdy mi dr dal léky a tak jsem myslela že to budu muset řešit znovu tak jsem byla objednaná to byla středa min týden. Ten den jsem si dělala test a byl pozitivní slabý duch. Brali mi hcg to bylo 29 a dostala ascorutin a utrogestan. Po vyšetření jsem začala krvácet a to trvalo ještě celý čtvrtek. V pátek znovu na krev a hcg 90 takže 3× vyssi a to už jsem od rána nekrvacela. Dr mi řekla že ve středu další týden mám přijít že by mohlo jít něco vidět a i na kontrolu. To vidět nic nešlo, tak jsem si pro jistotu dělala test a byl krasne pozitivní. Takže jdu na kontrolu zase teď ve středu a snad už něco uvidíme. To krvácení začalo i v den kdy měla přijít ms takže buď to bylo vyšetřením že něco posramotila dr nebo hormony neurovnane a ms při tehu nebo jen zahnizdeni. Takže se těším až se drobeček ukáže pac ten začátek jsem byla hodně ve stresu jen jsem ležela a modlila ať je vše cajk… Od té doby žádné problémy nemám jen klasika pobolova podbrisek a trisla a občas hlava plus teď už 4 dny nespavost v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.10.20 18:29

@Leninas1 ja to mam zatim na 10 dni jsem na zacatku 5tt tak uvidim co mi povi v patek. Snad bude vse v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.20 20:18

Ahoj holky, přidávám se k vám, zatím anonymně, nikdo nic neví, dokud si nebudu jistá, že je vše ok :) Čekám první, je mi 30, a jsem ze všeho strašně vyplašená 😂
Dnes jsem 4+6, prsa mě bolí jako čert a jsem nafouklá jako balónek :D
Ještě mě teda trochu bolí pravá strana, asi vaječník, z toho praveho jsem ovulovala. Je to normální?
Na kontrolu jdu až 20., furt se sleduju, už bych to chtěla mít za sebou a vědět, že je zatím vše ok :srdce:

• Citovat
  • Upravit
635
10.10.20 20:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky, přidávám se k vám, zatím anonymně, nikdo nic neví, dokud si nebudu jistá, že je vše ok :) Čekám první, je mi 30, a jsem ze všeho strašně vyplašená 😂
Dnes jsem 4+6, prsa mě bolí jako čert a jsem nafouklá jako balónek :D
Ještě mě teda trochu bolí pravá strana, asi vaječník, z toho praveho jsem ovulovala. Je to normální?
Na kontrolu jdu až 20., furt se sleduju, už bych to chtěla mít za sebou a vědět, že je zatím vše ok :srdce:

Ahoj a gratuluji ❤️️ já jsem 5+9 a ještě mě občas bolí levý vaječník s toho jsem ovulovala já plus prsa ty mě bolí cca pár dní od oplodnění určitě všechno vyjde jak má a držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí