TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
13.10.20 10:47

@Rebeka bebe tak mě zatím dorazila večerní, ale kupodivu rychle byla pryč 😁 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
13.10.20 10:50

@Svedommi já zatím nevolnosti nemám 🤣 jen bolí prsa a chodím častěji čůrat a co mě nejvíc štve nikdy jsem netrpela na pupínky na obličeji a teď je tam mám 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
13.10.20 11:49

Já hlásím první den nevolnosti 🤦🏼‍♀️ Přepadlo mě to při nákupu v Albertu a lidi se mě až báli jak jsem zhluboka dychala přes tu roušku 😂 naštěstí to trvalo jen 2 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
13.10.20 11:52
@sportyM píše:
Já hlásím první den nevolnosti 🤦🏼‍♀️ Přepadlo mě to při nákupu v Albertu a lidi se mě až báli jak jsem zhluboka dychala přes tu roušku 😂 naštěstí to trvalo jen 2 hodiny

Jo, teď od nás každý uteče, když sebou někde flákneme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.20 12:00

Moje story

Holky, já se snažím o tehu 3 měsíce, manžel spermiogram OK.
Je mi 27.
Prvni dva jsme to zkoušeli mimi plodné dny ale pak jsem třetí měsíc měřením věděla že by byla vždy až 16 DC.
Mám tedy ovulaci 16 DC a cyklus dlouhý 25 dnu.
Tedy dnes jsem jakoby 26 den (1.den nvoeho cyklu) protože jsem dostala ráno měsíčky.
Ale! Tento měsíc poprvé se mi už od 7 DPO chce šílené zvracet, mám to někdy celé dny. Dnes opět. Cítím se jak těhotná.
Ale test negativní dnes ráno a krev nejde k těhotenství. Jenže jsem jen 10 Dnů DPO. Tedy pořád je šance že budu těhotná prokazatelně až po MS? Byla jsem ráno radši na odběru krve. 8o

• Citovat
  • Upravit
1063
13.10.20 12:02

Ahoj holky. :mavam: Tak dneska kontrola: :srdce: tam je, ale plod je opět mladší, prej o týden má asi 3mm. Dostala jsem utrogestan a ještě něco a za 10 dní 23.10 kontrola! :zed: Tak budu doufat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
13.10.20 12:23
@Anonymní píše:
Holky, já se snažím o tehu 3 měsíce, manžel spermiogram OK.
Je mi 27.
Prvni dva jsme to zkoušeli mimi plodné dny ale pak jsem třetí měsíc měřením věděla že by byla vždy až 16 DC.
Mám tedy ovulaci 16 DC a cyklus dlouhý 25 dnu.
Tedy dnes jsem jakoby 26 den (1.den nvoeho cyklu) protože jsem dostala ráno měsíčky.
Ale! Tento měsíc poprvé se mi už od 7 DPO chce šílené zvracet, mám to někdy celé dny. Dnes opět. Cítím se jak těhotná.
Ale test negativní dnes ráno a krev nejde k těhotenství. Jenže jsem jen 10 Dnů DPO. Tedy pořád je šance že budu těhotná prokazatelně až po MS? Byla jsem ráno radši na odběru krve. 8o

Ahojky, důvod kdy je nám zle je zvyšující se hcg, takže pokud test je negativní tak to bude spis stres nebo střevní chřipka 😔 počkej ještě par dni, stejne nic neuchvatas. Je to daný, buď ano nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
13.10.20 13:10

@Pavla121p Ahojky, moc děkuju. Neměj strach, určitě bude vše v pořádku. Už máš po kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
13.10.20 13:13

@Rebeka bebe Ahojky. Děkuju :hug:. To už by taky mohlo být :srdce:. Držím palce a těším se na fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
13.10.20 13:14

@5Janka Moc děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
13.10.20 13:15

@Ek89 Paráda, skvělá zpráva. Moc gratuluju. Já jdu na další kontrolu až 12.11. To je ještě doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
13.10.20 13:18

@trustin no já se strašně těším už jen přečkat dnešek 🤣 konečně první fotecka 🤣 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.20 13:20
@sportyM píše:
Ahojky, důvod kdy je nám zle je zvyšující se hcg, takže pokud test je negativní tak to bude spis stres nebo střevní chřipka 😔 počkej ještě par dni, stejne nic neuchvatas. Je to daný, buď ano nebo ne…

Jj jenže většina testů je negativní 10 DPO. Proto si říkám že když mám tak krátký cyklus tam bych vždy měla v běžný testovací den 14 DPO MS. Jelikoz. Uhnizdeni trvá až 6 dnů a pak 6 roste hcg takže si říkám že to mám těžké celkově v tom že do té doby už mam MS. :zed: jelikož od ovulace k MS je to 9 dnů

Příspěvek upraven 13.10.20 v 13:23

• Citovat
  • Upravit
635
13.10.20 13:22
@Anonymní píše:
Jj jenže většina testů je negativní 10 DPO. Proto si říká že když mám tak krátký cyklus tam bych vždy měla v běžný testovací den 14 DPO MS. Jelikoz. Uhnizdeni trvá až 6 dnů a pak 6 roste hcg takže si říkám že to mám těžké celkově v tom že do té doby už mam MS. :zed:

Uhnizdeni trvá až 12 dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
13.10.20 13:24
@Rebeka bebe píše:
Uhnizdeni trvá až 12 dnu

Nevím co s tím. Lékař říká že to je ok, když mám hormonální profil ok, sperma taky, a já prostě od 7 dpo cítím denně žaludek na vodě, jinak jsem ok jen ten pocit na zvracení je šílený. Mám to poprvé. Jenže mám od ovulace k MS krátký čas. Nemohu mít před MS pozitivní test. Jelikož je to jen 9 dnů od ovulace :pocitac: :zed: :zed: nevím co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí