Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@amalie114 s tímhle ti asi neporadím čekat a testovat nic jiného si nezbývá a hlavně se nestresovat držím ti palečky já mám nepravidelnou menstruaci ovulaci si ne hlídám protoze s partnerem máme aktivní sexuální život 🤣 🤣 🤣 Tak sme to teď dali 🤣 🤣 🤣 jediný co vím že už 6 dní před zvisenym HCG jsem začala cítit bolest bradavek a teď jsem 6+2
@amalie114 a hlavně tyhle,, těhotenské stavy,, si žena může psychicky,, pořídit,, když po dítěti moc touží a moc se hlídá… Vím je to těžké ale nejlépe pomáhá nemyslet na to tolika ❤️️ono se zadari testuj čekám že se k nám co nejdříve přidáš ❤️️
@amalie114 píše:
Nevím co s tím. Lékař říká že to je ok, když mám hormonální profil ok, sperma taky, a já prostě od 7 dpo cítím denně žaludek na vodě, jinak jsem ok jen ten pocit na zvracení je šílený. Mám to poprvé. Jenže mám od ovulace k MS krátký čas. Nemohu mít před MS pozitivní test. Jelikož je to jen 9 dnů od ovulace![]()
![]()
nevím co s tím.
Ono jakmile se ti začne prcek zahnízďovat, tak to tělo menstruaci s největší pravděpodobností nespustí, ale slyšela jsem o tom, že někdo ještě menstruoval a už byla těhotná. Já mám naopak dlouhý a nepravidelný cykly, takže já měla problém, jestli vůbec ovuluji. Pak jsme připustili naší fenku, měli štěňata, já se nezastavila a najednou jsem byla v tom. Opravdu je to z 80% v hlavě. Držím palce, ať to co nejdříve vyjde, je to stres ![]()
@Vveronika90 Držím moc pěsti, ať je to už konečně OK. Mimi určitě doroste, jen si dává na čas.
@Rebeka bebe a v kolik jdeš? Já byla objednaná až na 14:30 a vzala mě až ve 14:50. Myslela jsem, že mi srdce vyskočí z hrudníku, klepala jsem se od hlavy až k patě. Bude krásná fotečka ![]()
@trustin zítra v 10:20 jsem objednaná ❤️️ nemůžu dopsat 🤣 🤣
@Rebeka bebe Tak na tebe budu myslet a dej pak vědět a pošli fotku.
@trustin píše:
Ahoj holky. Hlásím se z dnešní kontroly a posílám naše štěstíčko na fotce. Dnes jsem 6+4 a srdíčko krásně tluče. Jsem neskutečně šťastná. Další kontrola až 12.11.
To je krásné, moc gratuluji!
@trustin děkuji rozhodně dám vědět a pošlu fotku snad bude vše v pořádku nestresuju se ale jsem nohama na zemi aby mě když to nebude v pořádku moc nebolelo a netrapilo
@Rebeka bebe píše:
@trustin děkuji rozhodně dám vědět a pošlu fotku snad bude vše v pořádku nestresuju se ale jsem nohama na zemi aby mě když to nebude v pořádku moc nebolelo a netrapilo
To je rozumný, taky jsem tak byla nastavená. Začala jsem vyšilovat, až když jsem čekala v čekárně a pořád mě nevolali a to byla ordinace prázdná ![]()
@trustin to jo, měsíc čekání je hrozně dlouho, ale zase už pak dostanu průkazku ![]()
@Ek89 Přesně, ale je to zvláštní, protože u prvního těhu jsem chodila co 14 dní. Pořád jsem nosila moč a pokaždé mi brali krev, což nesnáším, protože mám špatně nahmatatelné žíly, takže jsem vždy rozpíchaná jako blázen. Takž takhle mi to vlastně vyhovuje, ale už se těším, až naší kachničku, až jí zase uvidím.
@Rebeka bebe píše:
@trustin tak to chápu 🤣 si potřebovali dát kávu asi 🤣