TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
11.10.20 10:18
@Rebeka bebe píše:
A jak se cítíte dámy nějaké těhotenské příznaky? Nevolnost 🤣 😊

Já mám obrovská a citlivá prsa, nevejdu se do žádné podprsenky a prsa mě tedy i v noci budí bolestí, třeba když se otáčím z boku na bok. Dál chodím 2× do hodiny čůrat a poslední (co mě teda i trochu štve) - budím se pravidelně ve 4 ráno a už nemohu zabrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
11.10.20 10:27
@Denni2020 píše:
Dnes už je test jasný a teplota na ročním rekordu. Myslela jsem, že počkám až na prohlídku a pak to řeknu příteli, ale dárek, kterým jsem to chtěla říct asi přijde pozdě a dva týdny to maskovat nedokáži a navíc dnešní datum je tak krásné, že to prásknu dnes. Jak jste to doma partnerovi oznámily? Já mám strašně moc nápadů, ale asi to nakonec bude dezert s překvapením a v záloze je dudlík :)

Nakonec jsme včera přijeli domů z kina docela pozdě večer, tak jsem si řekla, že by si toho testu nemusel všimnout a zapíchla jsem nahoru do dezertu dudlík a to se ukázalo jako nejlepší varianta, přítel byl dojatý (i já tedy) a dudlík má jako talisman ;) Jsem ráda, že jsem to řekla, teď s nim mohu aspoň všechno probírat, nemusím se vymlouvat u určitých sportovních aktivit a jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.10.20 10:44

@Houbis ahoj..rada bych se zeptala stejné potíže bolesti k nevydržení mam podezdření že bych byla tehu, slo by uz neco videt kdybych měla priblizne byt asi 2 tydny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
11.10.20 11:09

Mě taky bolí prsa párkrát za den v podbřišku a záda mě bolí v krizi. jinak se mi přes den zveda zaludek hlavně po ránu to mě nevolnost prepada hned po probuzení, taky nechutenství nemám moc na nic chuť. A velká únava a zimovrivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
11.10.20 11:11

@Marun4987 spíš ne než jestli jsi 14 dní od ovulace tak to je hodně brzo. a pokud máš velké bolesti radsi si dojdi k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
11.10.20 11:18
@Marun4987 píše:
@Houbis ahoj..rada bych se zeptala stejné potíže bolesti k nevydržení mam podezdření že bych byla tehu, slo by uz neco videt kdybych měla priblizne byt asi 2 tydny?

Já jsem dva týdny od ovulace už měla pozitivní test, testovala jsem potom obden a čárka sílila :) jestli myslíš vidět na břiše, tak to určitě ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.10.20 11:47

@Marciii me budu bolesti prsou kazdy vecer citim nechut na vsechno co vidim a co citim z toho je mi na bliti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.10.20 11:47

@Houbis nene ja myslela, jestli by šlo něco vidět na UV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
11.10.20 11:51
@Marun4987 píše:
@Houbis nene ja myslela, jestli by šlo něco vidět na UV

No to určitě ne :) stahni si aplikaci Těhotenství+, ta ti udělá trochu představu o tom, co se teď děje a kdy má význam jít k doktorovi na UZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
11.10.20 18:05
@Marciii píše:
Mě taky bolí prsa párkrát za den v podbřišku a záda mě bolí v krizi. jinak se mi přes den zveda zaludek hlavně po ránu to mě nevolnost prepada hned po probuzení, taky nechutenství nemám moc na nic chuť. A velká únava a zimovrivost

To jsem ráda, že to slyším s tou zimou. Mně je zima běžně, tak jsem čekala, že mi teď bude teplo, všude možně se píše o návalech tepla a já pořád mrznu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
11.10.20 18:31

Holky tak jedu z nemocnice… byli jsme s dětmi nakoupit a sednu do auta a krev… tak jsme jeli do nemocnice, miminko tam je, srdíčko ale zatím nebylo, je moc brzy, dali mi inijekci na podporu tehu a léky a do týdne na kontrolu. Teď už nekrvacim, cca po svou hodinách nic. Ale… hcg v pondělí jsem měla 1002, čtvrtek 3078 a dnes 5070… asi se zvedá po 72 hod ale není to málo?:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
11.10.20 19:17

@sportyM hlavně se drž zlato ❤️️ u každého se zvedá HCG jinak já si myslím že se zvedá pěkně neboj se dokud se zvedá o tisíce super :srdce: myslím na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
11.10.20 19:24

@Rebeka bebe psala jsem své gyndarce a napsala ze je vše Ok a ze se mám objednat na čtvrtek tak uvidím pak víc… pekne mě to vyděsilo:/ krvacela jsem málo ale i tak… u dcery jsem takhle přišla o dvojčátko:/ snad je vše v pořádku. Řekla mi ze jsem ale ovulaci musela mít déle protože prcek je menší. Co ty, vše v pořádku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
11.10.20 19:31

Já to hcg blbě napsala, dnes bylo 5970

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.10.20 19:52

@sportyM To mě mrzí. Držím palce, ať je vše v pořádku. Hlavně se snaž odpočívat a nohy nahoru. Tak mi to vždy říkali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí