TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
383
9.10.20 21:16

@paprcek_monimerka jeeee taky třetí a taky panika???😀 😀 😀 a já se bála ze budu sama 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.10.20 06:36
@Jaenavl píše:
@Hanča 111 ahojky tak tečka tam jde vidět, ne? Pokud mě zrak nesali… Kolik si teď resp. V době utz?

Vidíš dobře :) lJsem dnes 5 týden+4.U obou předchozích těhu jsem měla na začátku problémy, tak se bojím, aby bylo vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.10.20 07:54

Duphaston

Ahoj holky, ráda bych se přidala do téhle diskuze S dotazem ;) Máte některá zkušenost s léky duphaston? Jaka byla u vás snasenlivost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.10.20 08:02

@Stepili me se to stalo v patek. Letela jsem na gyndu. Dostala jsem prasky na “podporu udržení” a ascorutin. Nastesti druhy den uz bez slabeho krvaceni. Tak věřím, že bude vše v pořádku ;) prý to může být jak se miminko zahlodává a praskají žilky. Určitě vše bude v pohodě ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
10.10.20 08:42

@Hanča 111 no tak já půjdu teď ve středu 6+0 tak doufám že už něco uvidíme :) 5+0 nic vidět nebylo… A uvidíš všechno bude dobrý hlavně že je tam kde má být drobeček 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
10.10.20 10:01

@Hanča 111 Ahojky kolik mas děti?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
10.10.20 10:01

@Jaenavl jak to ze chodíš tak často na ultrazvuk?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
10.10.20 10:49

Dnes už je test jasný a teplota na ročním rekordu. Myslela jsem, že počkám až na prohlídku a pak to řeknu příteli, ale dárek, kterým jsem to chtěla říct asi přijde pozdě a dva týdny to maskovat nedokáži a navíc dnešní datum je tak krásné, že to prásknu dnes. Jak jste to doma partnerovi oznámily? Já mám strašně moc nápadů, ale asi to nakonec bude dezert s překvapením a v záloze je dudlík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.20 10:53

Tak u nás už manžel něco tuší. Prej mám nějaký velký břicho 😆 nevím jak je to možný, nepribrala jsem nic, ale břicho mám pomalu jak ve 4 měsíci. Tak mu to asi už budu muset oznámit. Pošlu mu asi tohle :lol:

Elena

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.20 10:58

@Denni2020
Já mu pošlu asi tohle :lol:
 Elena

• Citovat
  • Upravit
1031
10.10.20 11:06
@Denni2020 píše:
Dnes už je test jasný a teplota na ročním rekordu. Myslela jsem, že počkám až na prohlídku a pak to řeknu příteli, ale dárek, kterým jsem to chtěla říct asi přijde pozdě a dva týdny to maskovat nedokáži a navíc dnešní datum je tak krásné, že to prásknu dnes. Jak jste to doma partnerovi oznámily? Já mám strašně moc nápadů, ale asi to nakonec bude dezert s překvapením a v záloze je dudlík :)

Dobrý nápad :palec: Akorát bych dala dospod sáček..
Já jsem tentokrát koupila los s nápisem po setření čekáme miminko. Dávala jsem tady fotku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
10.10.20 11:14
@Jorkima píše:
Dobrý nápad :palec: Akorát bych dala dospod sáček..
Já jsem tentokrát koupila los s nápisem po setření čekáme miminko. Dávala jsem tady fotku..

Ten test není uvnitř, je nalepený ze spodní strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.20 11:22

Jak oznámit

Kup los kde to setre a natoc si ho skyte přitom. Podle mě je hezky to udělat nějak nápadite a třeba ještě chvíli počkat :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.20 11:23

Snad brzy

:) tak snad se do téhle skupiny taky brzy přidám. Mám za 3 dny termín MS a tenhle měsíc jsme se aktivně snažili každý den až do ovulace, tak jsem napjatá, oba jsme zdraví i manžel takže doufám že to vyjde. Termín by byl 27.6 kdyby vyšel styk z 3.9 z ovu. :D kéž y :palec: dám vědět

• Citovat
  • Upravit
383
10.10.20 11:31

Já mu to řekla na konci nákupního seznamu do telefonu😀 no co, se třetim nebudu dělat caviky už😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí