Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@paprcek_monimerka jeeee taky třetí a taky panika???😀 😀 😀 a já se bála ze budu sama 😀
@Jaenavl píše:
@Hanča 111 ahojky tak tečka tam jde vidět, ne? Pokud mě zrak nesali… Kolik si teď resp. V době utz?
Vidíš dobře
lJsem dnes 5 týden+4.U obou předchozích těhu jsem měla na začátku problémy, tak se bojím, aby bylo vše v pořádku.
Ahoj holky, ráda bych se přidala do téhle diskuze S dotazem
Máte některá zkušenost s léky duphaston? Jaka byla u vás snasenlivost?
@Stepili me se to stalo v patek. Letela jsem na gyndu. Dostala jsem prasky na “podporu udržení” a ascorutin. Nastesti druhy den uz bez slabeho krvaceni. Tak věřím, že bude vše v pořádku
prý to může být jak se miminko zahlodává a praskají žilky. Určitě vše bude v pohodě
![]()
@Hanča 111 no tak já půjdu teď ve středu 6+0 tak doufám že už něco uvidíme
5+0 nic vidět nebylo… A uvidíš všechno bude dobrý hlavně že je tam kde má být drobeček 😘
Dnes už je test jasný a teplota na ročním rekordu. Myslela jsem, že počkám až na prohlídku a pak to řeknu příteli, ale dárek, kterým jsem to chtěla říct asi přijde pozdě a dva týdny to maskovat nedokáži a navíc dnešní datum je tak krásné, že to prásknu dnes. Jak jste to doma partnerovi oznámily? Já mám strašně moc nápadů, ale asi to nakonec bude dezert s překvapením a v záloze je dudlík ![]()
Tak u nás už manžel něco tuší. Prej mám nějaký velký břicho 😆 nevím jak je to možný, nepribrala jsem nic, ale břicho mám pomalu jak ve 4 měsíci. Tak mu to asi už budu muset oznámit. Pošlu mu asi tohle ![]()
Elena
@Denni2020 píše:
Dnes už je test jasný a teplota na ročním rekordu. Myslela jsem, že počkám až na prohlídku a pak to řeknu příteli, ale dárek, kterým jsem to chtěla říct asi přijde pozdě a dva týdny to maskovat nedokáži a navíc dnešní datum je tak krásné, že to prásknu dnes. Jak jste to doma partnerovi oznámily? Já mám strašně moc nápadů, ale asi to nakonec bude dezert s překvapením a v záloze je dudlík
Dobrý nápad
Akorát bych dala dospod sáček..
Já jsem tentokrát koupila los s nápisem po setření čekáme miminko. Dávala jsem tady fotku..
@Jorkima píše:
Dobrý nápadAkorát bych dala dospod sáček..
Já jsem tentokrát koupila los s nápisem po setření čekáme miminko. Dávala jsem tady fotku..
Ten test není uvnitř, je nalepený ze spodní strany.
Kup los kde to setre a natoc si ho skyte přitom. Podle mě je hezky to udělat nějak nápadite a třeba ještě chvíli počkat ![]()
tak snad se do téhle skupiny taky brzy přidám. Mám za 3 dny termín MS a tenhle měsíc jsme se aktivně snažili každý den až do ovulace, tak jsem napjatá, oba jsme zdraví i manžel takže doufám že to vyjde. Termín by byl 27.6 kdyby vyšel styk z 3.9 z ovu.
kéž y
dám vědět
Já mu to řekla na konci nákupního seznamu do telefonu😀 no co, se třetim nebudu dělat caviky už😀