Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jaenavl píše:
@Hanča 111 no tak já půjdu teď ve středu 6+0 tak doufám že už něco uvidíme5+0 nic vidět nebylo… A uvidíš všechno bude dobrý hlavně že je tam kde má být drobeček 😘
Děkuji jsi moc hodná
Budu držet pěsti, ať tam vidíte víc než my.
@sportyM píše:
@Hanča 111 Ahojky kolik mas děti?:)
Mám doma dva kluky ![]()
@Vveronika90 píše:
@Jorkima @Monka00 super holkyv kolik jdete? Můžeme si dát potom vědět co a jak. Jsem hrozně nedočkavá, ale mám děsný strach.
Mám tam být mezi 7-11hod.
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, kdy má význam zavolat doktorovi a objednat se na první prohlídku? Na netu píšou nejdříve v 8. týdnu (což mi prijde pozdě, když je to vlastně už konec druhého měsíce), ale v diskuzích, kde byla prohlídka provedena dříve zase nebylo ještě nic vidět?
Nechci být nedočkavá a hysterická a volat k doktorovi už zítra (4+2), ale zároveň nechci nic podcenit. Je to mé poprvé, tak tápu. S mamkou to probírat nemůžu (chci oznamovat na Štědrý den), to samé kamarádky… můj jediný zdroj informací jsou - prozatím - internet a diskuze
![]()
Ahoj holky, s dovolenim se k vam pridavam
zatim dve carky na testu, k doktorovi se chystam tak za 14 dni. TP mi bychazi dle PM na 13.6. Coz je mimochodem datum narozenin naseho prvniho syna
narodil se 2019 a chteli sme mit dve deti cca 2 roky po sobe, tal asi nam to vyjde ![]()
@Houbis Ahojky řeším to taky:) jsem teď 5+3 a nechám to být. Do 12 týdne se stejne nic neřeší, jde především o to zda miminko vše zvládne a nejdůležitější kontrola jde v tom 12tt a predtim se podle mě ani z krve testy nedělají na nic a miminko na ultrazvuku poradně nevidíš… Pokud se citis dobře tak to nemá cenu hrotit ♥️️☺️️
Ahoj já dneska začínám 7 tyden a k dr budu teprve po nedeli volat aby mě objednala na další týden. to budu 8.týden. je to lepší nechat než tam chodit každý týden jestli už něco uvidi
@Houbis ahoj, mě doktorka minulé i teď objednala okolo 7tt, hlavně aby zkontrolovala, zda je miminko v děloze, a pak další až na vypsání těhotenské průkazky.
@Ek89 Kdyby nebylo v děloze tak se krvácí a jsou bolesti, ale pokud se cítíš dobře, je vše jak má být… ![]()
@sportyM kamarádka se cítila dobře a ne krvácela a přesto bylo ve vaječníků. Já jsem ráda, že mám opatrnou doktorku.
@Ek89 tak to ale musela zjistit hned na začátku protože kdyby byla třeba v 8tt tak ve vaječníku by to bez bolesti a krvácení určitě nebylo
@Houbis já se budu objednávat až kolem osmého týdne. Dřív ne.
@Rebeka bebe píše:
A jak se cítíte dámy nějaké těhotenské příznaky? Nevolnost 🤣 😊
Já zatím jen mírné, občas citlivější prsa, občas úplně lehká nevolnost a vždy jsem chodila spát po půlnoci, tak teď usínám mnohem dříve už na sedačce ![]()