TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4648
11.10.20 19:57
@Denni2020 píše:
To jsem ráda, že to slyším s tou zimou. Mně je zima běžně, tak jsem čekala, že mi teď bude teplo, všude možně se píše o návalech tepla a já pořád mrznu.

No u mě ty zimnice byl jeden z prvních příznaků i minule těhotenství. Fakt strašná zima pořád a všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
11.10.20 20:42

@sportyM u mě asi vše v pořádku jsem bez bolesti nekrvacim až na prsa nemám žádné příznaky 🤣 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
11.10.20 20:55

Tak mě prsa vůbec neboli, sem tam bolest v podbrisku, od 4 od rána nespim někdy i dřív podle toho kdy musím na záchod a občasné motani hlavy a chvilkova nevolnost bez zvracení. Taky nechutenství občas. Ale prsa mě ne bolely ani u prvního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.20 21:13

Tak zítra vám napíšu zda se k Vám přidám či ne. Od 7 DPO mám priznaky nevolnost, zvrakty což normálně nemám. Včera a dnes 10 DPO už průběžně na zvracení jako když jedete dlouho v autě.. Zítra mi domů přijede pilulka kurýr s testu :think: tak pak napíšu zda sem v klubu :P

• Citovat
  • Upravit
635
11.10.20 23:39
@Anonymní píše:
Tak zítra vám napíšu zda se k Vám přidám či ne. Od 7 DPO mám priznaky nevolnost, zvrakty což normálně nemám. Včera a dnes 10 DPO už průběžně na zvracení jako když jedete dlouho v autě.. Zítra mi domů přijede pilulka kurýr s testu :think: tak pak napíšu zda sem v klubu :P

Já budu držet palce ať jsi tu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
12.10.20 10:01

@Rebeka bebe tak to máme fakt stejné :) Tak od včera večer jen hnědé špinění, tak snad to bude dobrý… Nesmím cvičit :zed: ale týden to zvládnu, pak prý když bude vše v pořádku, tak mohu zase začít, tak doufejme že jo…A jak trávíš teď dny? Já jsem od 7 v práci, ráno dvě cvičení s klienty (to není tak fyzicky náročné) a teď do sedmi do večera konzultace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
12.10.20 11:56
@sportyM píše:
Holky tak jedu z nemocnice… byli jsme s dětmi nakoupit a sednu do auta a krev… tak jsme jeli do nemocnice, miminko tam je, srdíčko ale zatím nebylo, je moc brzy, dali mi inijekci na podporu tehu a léky a do týdne na kontrolu. Teď už nekrvacim, cca po svou hodinách nic. Ale… hcg v pondělí jsem měla 1002, čtvrtek 3078 a dnes 5070… asi se zvedá po 72 hod ale není to málo?:/

Držím pěsti, ať je vše v pořádku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
12.10.20 12:02

@sportyM já uklízím varim a čtu si a pořád do kola ještě nemám vycházky 🤦‍♀️ 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
12.10.20 12:02

A k příznakům, po námaze cítím bříško a taky když sedím v předklonu nebo dřepím tak talčí. Nevolnosti zatím naštěstí nemám. :D Ale taky mrznu, neskutečně. :) A pořád mě bolí hlava. :? Nemám moc hlad, ale když mi dojde, že jsem nejedla půl dne, sním toho neuvěřitelné množství. :oops: Prsa mám už o číslo větší, talčí mě podprsenky. :lol: A k doktorce se chystám tak za 14 dní, to budu asi v 8 týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
12.10.20 12:07

@5Janka tak to já doufám že prsa se mi zase moc nezvětší už teď je mám obří 🤣 🤣 🤣 já ti držím palce ať ty neb volnosti ani nepřijdou 🤣 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.10.20 14:35

Ahoj holky, taaak jsem se rozhodla vypátrat nějakou diskuzi na TP 2021, snažíme se o první miminko, mám zhruba 6 dní zpoždění,…kalkulačka hlásí TP 13.6.2021 :srdce: mám hrozný strach, aby bylo vše ok. Pořád sleduju jestli proužkové testíky sílí. K proužkovým testům jsem ještě pořídila ClearBlue digital, ten hlásil v pátek 9.10. plusko a 2-3.
Na gyn zavolám koncem týdne, podle kalkulačky bych měla být 5+1 (6.týden), tak tápu a hledám info, abych něco nezanedbala, ale zase nechci na gyn hysterčit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
12.10.20 15:08

Ahoj holky,
Jestli můžu tak se přidám a jdu si pro radu. Mám zpoždění asi 8 dní a testiky vycházejí takto.. Nepřijde mi že by čárka nějak zesilovala. Mám po 1 potratu tak se bojím ať to nedopadne zase špatně. Na kontrolu chci jít buď koncem týdne nebo příští.. Dost mě pobolivaji prsa a břicho tak táhne semtam mě v něm píchne. Můžu se zeptat jestli to je ok nebo jít radši na kontrolu hned? Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
12.10.20 15:35

@Rebeka bebe tak to jsem na tom stejně. Prsa podpiram perinou 😂 jediné co mam navíc je ranní minimalni spineni obcasne 🙄 😅 🤦🏻‍♀️ 😁 ale to bude urcite brzo pryc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
12.10.20 15:42

@S.R. 7 vždyť ti testy sili ukazkove :palec: já taky neměla hned dalnice taky to trvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
12.10.20 15:44

A nezalezi jak silná je ale jestli ob dva dny trochu zesílí a u tebe je krásnej posun videt ob den tak buď úplně v klidu.ja jdu poprvy k dr ve středu a budu 6+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí