Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Denni2020 píše:
To jsem ráda, že to slyším s tou zimou. Mně je zima běžně, tak jsem čekala, že mi teď bude teplo, všude možně se píše o návalech tepla a já pořád mrznu.
No u mě ty zimnice byl jeden z prvních příznaků i minule těhotenství. Fakt strašná zima pořád a všude.
@sportyM u mě asi vše v pořádku jsem bez bolesti nekrvacim až na prsa nemám žádné příznaky 🤣 ![]()
Tak mě prsa vůbec neboli, sem tam bolest v podbrisku, od 4 od rána nespim někdy i dřív podle toho kdy musím na záchod a občasné motani hlavy a chvilkova nevolnost bez zvracení. Taky nechutenství občas. Ale prsa mě ne bolely ani u prvního.
Tak zítra vám napíšu zda se k Vám přidám či ne. Od 7 DPO mám priznaky nevolnost, zvrakty což normálně nemám. Včera a dnes 10 DPO už průběžně na zvracení jako když jedete dlouho v autě.. Zítra mi domů přijede pilulka kurýr s testu
tak pak napíšu zda sem v klubu ![]()
@Anonymní píše:
Tak zítra vám napíšu zda se k Vám přidám či ne. Od 7 DPO mám priznaky nevolnost, zvrakty což normálně nemám. Včera a dnes 10 DPO už průběžně na zvracení jako když jedete dlouho v autě.. Zítra mi domů přijede pilulka kurýr s testutak pak napíšu zda sem v klubu
Já budu držet palce ať jsi tu ![]()
@Rebeka bebe tak to máme fakt stejné
Tak od včera večer jen hnědé špinění, tak snad to bude dobrý… Nesmím cvičit
ale týden to zvládnu, pak prý když bude vše v pořádku, tak mohu zase začít, tak doufejme že jo…A jak trávíš teď dny? Já jsem od 7 v práci, ráno dvě cvičení s klienty (to není tak fyzicky náročné) a teď do sedmi do večera konzultace ![]()
@sportyM píše:
Holky tak jedu z nemocnice… byli jsme s dětmi nakoupit a sednu do auta a krev… tak jsme jeli do nemocnice, miminko tam je, srdíčko ale zatím nebylo, je moc brzy, dali mi inijekci na podporu tehu a léky a do týdne na kontrolu. Teď už nekrvacim, cca po svou hodinách nic. Ale… hcg v pondělí jsem měla 1002, čtvrtek 3078 a dnes 5070… asi se zvedá po 72 hod ale není to málo?:/
Držím pěsti, ať je vše v pořádku. ![]()
@sportyM já uklízím varim a čtu si a pořád do kola ještě nemám vycházky 🤦♀️ 🤣 🤣
A k příznakům, po námaze cítím bříško a taky když sedím v předklonu nebo dřepím tak talčí. Nevolnosti zatím naštěstí nemám.
Ale taky mrznu, neskutečně.
A pořád mě bolí hlava.
Nemám moc hlad, ale když mi dojde, že jsem nejedla půl dne, sním toho neuvěřitelné množství.
Prsa mám už o číslo větší, talčí mě podprsenky.
A k doktorce se chystám tak za 14 dní, to budu asi v 8 týdnu.
@5Janka tak to já doufám že prsa se mi zase moc nezvětší už teď je mám obří 🤣 🤣 🤣 já ti držím palce ať ty neb volnosti ani nepřijdou 🤣 😊
Ahoj holky, taaak jsem se rozhodla vypátrat nějakou diskuzi na TP 2021, snažíme se o první miminko, mám zhruba 6 dní zpoždění,…kalkulačka hlásí TP 13.6.2021
mám hrozný strach, aby bylo vše ok. Pořád sleduju jestli proužkové testíky sílí. K proužkovým testům jsem ještě pořídila ClearBlue digital, ten hlásil v pátek 9.10. plusko a 2-3.
Na gyn zavolám koncem týdne, podle kalkulačky bych měla být 5+1 (6.týden), tak tápu a hledám info, abych něco nezanedbala, ale zase nechci na gyn hysterčit ![]()
Ahoj holky,
Jestli můžu tak se přidám a jdu si pro radu. Mám zpoždění asi 8 dní a testiky vycházejí takto.. Nepřijde mi že by čárka nějak zesilovala. Mám po 1 potratu tak se bojím ať to nedopadne zase špatně. Na kontrolu chci jít buď koncem týdne nebo příští.. Dost mě pobolivaji prsa a břicho tak táhne semtam mě v něm píchne. Můžu se zeptat jestli to je ok nebo jít radši na kontrolu hned? Díky za odpověď
@Rebeka bebe tak to jsem na tom stejně. Prsa podpiram perinou 😂 jediné co mam navíc je ranní minimalni spineni obcasne 🙄 😅 🤦🏻♀️ 😁 ale to bude urcite brzo pryc
@S.R. 7 vždyť ti testy sili ukazkove
já taky neměla hned dalnice taky to trvalo.
A nezalezi jak silná je ale jestli ob dva dny trochu zesílí a u tebe je krásnej posun videt ob den tak buď úplně v klidu.ja jdu poprvy k dr ve středu a budu 6+3