Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jee vy se mate holky, ja jdu az pristi patek, 23.10. No se snad nedockam 😃 Uz chci videt prdolku ![]()
ja jsem opupinkovana i na zadech 🙄 🤦🏻♀️ 😂 me teda prsa ted boli uz mene. Slabe semi toci hlava. Jinak kupodivu vse jde. V patek jdu na kontrolu,tak jsem zvedava. Spinit jsem konečně přestala. 🙏🏻 😊 Tak doufam,ze uz tam bude neco videt budu v 5tt+6
@Rebeka bebe píše:
@Svedommi já zatím nevolnosti nemám 🤣 jen bolí prsa a chodím častěji čůrat a co mě nejvíc štve nikdy jsem netrpela na pupínky na obličeji a teď je tam mám 🤣
@Rebeka bebe tak na tebe myslím!!! Jdeš už ke své? Dej pak vědět! Julince od půl 9 začíná on-line výuka 🤦🏼♀️ 😀 jak mi tohle vůbec nechybělo. Ještě ze syn muže do školky, jinak nevím jak bych to tady organizovala
Ahoj vsem, tak ja se opet loucim, ani na poctvrte to nevyslo a opet jsem zacala krvacet, uz to ze mne i vyšlo… Uz na to nemam, uz to nechci prozivat znovu a znovu, vzdavam to. Nezbývá nez se smirit, ze ctvrte dite jiz mit nebudeme. Mejte se tu hezky a preji vsem zdrava miminka. Kristýna
@Houbis píše:
Ahojda! Tak mi to včera nedalo a volala jsem k doktorovi. Jdu na prohlidku prvni listopadovy tyden, mela bych toho času být už 7+3, tak jsem zvědavá, co uvidímejinak jsem si dnes dělala opět test (jsem magor, já vím) a poprvé byla testovací čárka silnější než kontrolní, tak asi i přes všechny ty píchání v podbřišku to vypadá asi dobře 🙂
Ahoj! Já jsem se pořád taky testovala, protože se mi testovací čárka zdála vždy o něco malinko slabší, ale celkově sílila. No a dneska jsem konečně našla testovací čárku silnější, než byla kontrolní (5+3, 6.týden..), tak snad bude vše ok. Doktorka má dovču, tak budu volat v pondělí a uvidím kdy mě objedná ![]()
@Rebeka bebe píše:Úplně tě chápu
@sportyM no už se mi to krátí a začal stres a strach 🤦♀️
@Leninas1 v 10:20 jsem objednaná podle MS 6+3 budu ti držet palečky a myslet na tebe ❤️️
@Rebeka bebe Teď je strach, pak bude kráný pocit a radost. Ty zažeň všechny chmury a strachy z minulosti, teď už bude jenom dobře, věřím tomu! Dej hned pak vědět!!!
![]()
@sportyM dekuju jsi zlatíčko ❤️️ určitě dám hned vědět co a jak ![]()
Holky tak já jsem dneska 5+6 a už mi od včera začalo být špatně a návaly na zvracení. Co Vám na to pomáhá nejvíc?